LED inbouwspots: de toekomst van verlichting

Geplaatst door
LED verlichting is sinds een paar jaar met een gigantische opmars bezig als het gaat om hoeveel mensen hun huizen verlichten met LED. En dit is niets gek, want met het oog op het milieu is LED een logische oplossing om én het milieu de goede kant op te helpen én geld te besparen op je verlichting. Eén van de populairste vormen van LED verlichting zijn de LED inbouwspots. Door de veelzijdigheid en het gemak van de inbouwspots hebben zij een groot deel van de LEDmarkt veroverd. In dit artikel heb ik het over de voordelen en feiten van de LED inbouwspots.
 
led inbouwspots tuin

DE VEELZIJDIGHEID VAN LED INBOUWSPOTS

Naast dat LED inbouwspots erg milieuvriendelijk en duurzaam zijn, zijn ze ook nog eens erg veelzijdig. Zo zijn er bijvoorbeeld al inbouwspots voor de woonkamer, badkamer of slaapkamer. Zelfs als je een veranda of overkapping hebt, kun je deze prachtig verlichten met inbouwspots. Je hebt ook nog de keuze uit verschillende lichtkleuren zoals wit en warmwit. Zo creëer je op gemakkelijke wijze precies de sfeer die jij graag in je huishouden hebt. Als je de verschillende spots en lichtkleuren goed combineert in je huishouden, is het mogelijk om een prachtig geheel te creëren waar jij en je bezoekers optimaal van kunnen genieten. 
 
led inbouwspots badkamer
INBOUWSPOTS LED ZIJN OOK DUURZAAM
Naast dat inbouwspots erg veelzijdig zijn, zijn ze ook erg duurzaam, zoals al eerder gezegd. Dit komt doordat ze gemaakt zijn van milieuvriendelijke materialen, een hoog rendement halen én een groot aantal branduren weten te realiseren. Hierdoor is het mogelijk om een besparing tot wel 80% te behalen. Door deze besparing heb je het aankoopbedrag van je inbouwspots al binnen een jaar terugverdiend. Met de aanschaf van inbouwspots sla je dus drie vliegen in één klap: je helpt het milieu een handje, bespaart geld én verhoogt de sfeer in je huishouden.
 
led inbouwspots trap
Samenwerking
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

5 reacties

  1. Dit hebben wij ook echt overal in huis en ik vind het zo modern en strak staan! Ik wil echt geen normale lampen meer.

  2. Interessant artikel om te lezen het geeft een gezellige sfeer , in aankoop wat duur maar op termijn bespaar je heel wat uit.

  3. Dit artikel geeft je wat meer inzicht voor de aanschaf van deze ledverlichting de led inbouwspots geven een gezellige sfeer en vooral wat je uitspaard aan energie.

  4. Wij gaan waarschijnlijk ook veel gebruik maken van LED verlichting in ons nieuw huis, ook buiten. We hebben geen garage, maar gaan wss een carport zetten met LED verlichting 🙂 Alleen maar voordelen hé! 😉 x

Reacties zijn gesloten.