L’Occitane My Beauty Basket

Geplaatst door
Een zomers beauty mandje vol met heerlijke mini’s om te ontdekken, dat wil ik graag met jullie delen. Vandaag stel ik het L’Occitane My Beauty Basket mandje aan jullie voor, ontworpen door Mr. Wonderful en gevuld met producten van L’Occitane in de kleuren van de Provence.
 
l'occitane my beauty basket

Het L’Occitane My Beauty Basket mandje zit vol met heerlijke beauty producten om te ontdekken en overal mee naartoe te nemen, bijvoorbeeld tijdens een leuke picknick of een weekendje weg. Het mandje bevat 6 zomer beauty essentials voor het lichaam, gaande van een douchegel tot een voetcrème. Perfect om je lichaam van kop tot teen te verzorgen.


Het mandje is ontworpen in samenwerking met Mr. Wonderful. Dit zegt L’Occitane over de samenwerking: 
 
Bij Mr. Wonderful wordt geluk gecreëerd en verspreid! Pretproducten met positieve en leuke berichten. Onze verrassing voor de zomer: een Zomer Beauty Mandje, ontworpen door Mr. Wonderful en gevuld met producten van L’Occitane, in de kleuren van de Provence. Om te ontdekken: 6 bestsellers die je picknick zullen omtoveren tot een echt moment van zoetheid en fun!”
l'occitane boekje my beauty basket mon panier beauté

 

l'occitane boekje my beauty basket mon panier beauté
In het mandje zitten dus zes producten en er zit ook een leuk boekje bij met meer informatie over de producten. L’Occitane is een Frans merk, maar de uitleg staat er ook in het Engels in. Mocht je zoals ik geen talenknobbel zijn, dan vind je op de website alle informatie in het Nederlands. Ik word meteen vrolijk als ik door het boekje blader want alle plaatjes zien er ontzettend leuk uit. 
inhoud mini's l'occitane my beauty basket

Wat zit er allemaal in My Beauty Basket?

– Jasmin & Bergamot Body Milk (50 ml)
– Jasmin & Bergamot Soap (50 g)
– Aromachology Relaxing Pillow Mist (15 ml)
– Almond Shower Oil (35 ml)
– Shea Butter Rose Hand Cream (10 ml)
– Shea Butter Foot Cream (10 ml)

Ik vind het alvast een leuk idee! De mini’s zijn ideaal om de bestsellers van L’Occitane te proberen en om bijvoorbeeld mee te nemen in je tas of op reis. Daarnaast zijn het mandje en het boekje ook superleuk door de leuke plaatjes en daar word ik alleen maar vrolijk van!
Je kunt L’Occitane My Beauty Basket voor € 24 kopen bij de L’Occitane winkels en via de L’Occitane webshop. Niet zo goedkoop, maar op deze manier hoef je niet meteen massa’s geld uit te geven om nieuwe producten te proberen. 
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.


Wat vind jij van My Beauty Basket? Welke producten zou jij willen proberen?Veel liefs,
Vanessa xxx

20 reacties

 1. Ik vind dit ook een heel leuk concept! L'occitane producten vind ik sowieso heerlijk, en dit is ook nog eens leuk om cadeau te geven.

  1. Deze informatie komt van op de L'Occitane website:

   L’OCCITANE heeft nooit zijn producten, zijn actieve ingrediënten of zijn grondstoffen getest op dieren op ieder punt in de ontwikkeling van het product of het productieproces.

   L’OCCITANE zet zich wereldwijd in voor de afschaffing van dierproeven op schoonheidsproducten. In China worden op sommige schoonheidsproducten testen uitgevoerd omdat dit wordt gevraagd door de overheid. Dit vinden zij de beste manier om de veiligheid van de consumenten te controleren. Deze testen worden uitgevoerd door Chinese laboratoria en zijn goedgekeurd door de overheid.

   Om vooruitgang te boeken hebben wij besloten om een relatie met de Chinese overheid te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat dierproeven worden gestopt. Daarom zijn wij sinds 2010 bezig met een open dialoog met bevoegde autoriteiten, evenals niet-overheidsorganisaties voor de rechten van dieren. We hebben alternatieve technieken voorgesteld die in Europa, waar dierproeven niet zijn toegelaten, worden gebruikt. Deze constructieve dialoog heeft geleid tot een reeks voordelen in Chinese verordening, met inbegrip van een besluit om deze proeven vanaf juni 2014 af te schaffen op gewone cosmetica, die lokaal vervaardigd en verpakt worden (shampoo, parfum, etc.), alsook op geïmporteerde schoonheidsproducten (zeep, tandpasta, etc.). Dit is een eerste stap!

   We zijn ervan overtuigd dat als wij vanuit China werken, dat wij de Chinese verordening kunnen overtuigen om te stoppen met dierproeven. L’OCCITANE blijft proactief werken met de Comité van Chinese deskundigen van de National Institute for the Control of Pharmaceutical and Biological Products, om deze alternatieve technieken toe te passen op alle producten.

 2. Mooie kleur my beauty basket mandje ook met de zes producten die er in te vinden zijn en voor de prijs is mooi meegenomen.

 3. Ah ik zou deze alleen al willen door de vormgeving! Het ziet er echt té cute uit!
  Ook nog eens hele mooie producten <3

 4. Vind het mandje wel leuk. Heel handig ook om zo kennis te maken met de producten van het merk. Zou eigenlijk iets voor mij zijn want heb nog nooit (oeps) iets van het merk gekocht.

Reacties zijn gesloten.