Bruno Banani Woman shower gel & eau de toilette

Geplaatst door
Onlangs heb ik een Bruno Banani Woman pakket gewonnen bij Bol.com, superleuk! Ik had nog geen ervaring met dit Duitse cosmeticamerk dus ik was ontzettend benieuwd. Ik ontving een Bruno Banani Woman beauty shower gel en een Bruno Banani Woman eau de toilette. Ik heb de producten inmiddels getest en vandaag wil ik jullie hier graag iets meer over vertellen. 
bruno banani woman

BRUNO BANANI WOMAN EAU DE TOILETTE – € 24,99 (40 ML)
 
bruno banani woman eau de toilette
De eau de toilette zit in een roze, glazen flacon en heeft een schuine vormgeving die ik zelf heel mooi vind. Woman is een frisse, bloemige, fruitige, luchtige en verleidelijke geur voor vrouwen. De topnoten zijn klimop, sinaasappel en waterlelie. De hartnoten zijn freesia, lelietje-van-dalen en perzik. De basisnoten zijn muskus en vanille. 
 
De geur doet me denken aan het voorjaar en daarom zal ik hem niet zo snel dragen op koude winterdagen, maar voor de lente en de zomer is hij perfect. Het is een eau de toilette en hierdoor blijft de geur niet zo lang hangen als een eau de parfum, dus na enkele uurtjes moet je even opnieuw sprayen. Ik merk echter wel dat de geur langer blijft hangen als je de eau de toilette en douchegel combineert. Dit brengt mij meteen naar het volgende puntje.
 
bruno banani woman eau de toilette
 
BRUNO BANANI WOMAN BEAUTY SHOWER GEL – 9,49 (150 ML)
 
bruno banani woman beauty shower gel douchegel
De beauty shower gel zit in een roze, plastic tube van 150 ml en heeft een klikdop. De douchegel schuimt lekker en laat een heerlijk parfum achter. De shower gel zou de huid verzachten en verzorgen, maar ik zie het eerder als een douchegel die gewoon superlekker ruikt. Parfum staat dan ook vrij hoog in de ingrediëntenlijst. Als je op zoek bent naar een douchegel met een verzorgende werking, dan kan je beter voor een andere douchegel gaan. 
 
bruno banani woman beauty shower gel douchegel
 
De Bruno Banani Women beauty shower gel & eau de toilette zijn o.a. te koop bij Kruidvat, diverse parfumerieën en Bol.com
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

Veel liefs,
Vanessa xxx

9 reacties

  1. Vooral de eau de toilette vind ik persoonlijk lekker ruiken de shower gel niet zo (hou meer van een verzorgend effect onder de douche ipv veel parfum) x

  2. Het geurtje ken ik, vind hem wel lekker! De douchegel lijkt me fijn maar daar is mijn huid denk ik net wat te gevoelig voor omdat er veel parfum in zit! Super leuk dat je dit gewonnen hebt!

  3. Oh deze bestaat al best een tijdje, best lekker geurtje. Vind ik ook vaak wel een goed teken als een geurtje al flink wat jaartjes bestaat, dan wordt ie toch goed verkocht. 😉

Reacties zijn gesloten.