Geen zin in hakken? Draag stijlvolle platte schoenen

Geplaatst door
De meeste vrouwen voelen zich eleganter als ze hakken dragen. Hakken maken je houding mooier, je benen lijken langer en slanker, je passen zijn lichter en je heupen bewegen meer. Toch gaat hakken dragen niet altijd zonder problemen. Denk maar aan de brandende pijn onder de bal van je voet of de knellende pijn van je tenen die bruut in de punt van je pump zijn gedrukt, waardoor je na een avondje stappen niet kunt wachten om die hakken eindelijk uit te trekken. Mijn tip is: heb je eens geen zin in hakken? Draag dan stijlvolle platte schoenen. 

vrouw op hakken of platte schoenen sneakers

Wees lief voor je voeten en laat die hakken eens vaker in de kast staan. Het is beter om je high heels af te wisselen met comfortabele, platte schoenen. Kijk eens naar de dames sneakers bij Shoeline, daar vind je mooie en stijlvolle sneakers in diverse merken en trendy kleuren dus er is voor iedere vrouw wat wils. Je vindt er o.a. merken zoals Converse, K. Swiss en Roberto Garino. 
 
shoeline dames sneakers
 
Sneakers zijn tijdloos en kunnen zowel in de winter als in de zomer worden gedragen. Daarnaast zijn sneakers gemakkelijk te combineren onder iedere broek, met een leuke t-shirt of een lekkere warme trui. Perfect voor een casual look! Mag je outfit wat minder casual zijn? Ga dan voor bling bling aan je voeten en kies voor opvallende sneakers. Als laatste kun je sneakers ook onder een rokje of jurkje dragen. Het vergt een beetje durf, maar het ziet er wel superleuk uit. Nonchalant en gekleed kun je immers perfect mixen.
 
Draag jij het liefst hakken of sneakers? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

13 reacties

  1. Ik draag het liefst hakken, maar daar heb ik nu de energie niet meer voor, dus draag ik nu altijd platte schoenen, geen sneakers, maar platte enkellaarsjes of lange laarzen.

  2. Ik kan heel moeilijk meer op hakken lopen, die sneakers zijn heel leuk! Meestal draag ik laarzen met een niet te hoge hak 🙂

  3. Ertussenin. Ik draag eigenlijk dagelijks mijn Sendra laarzen, met een kleine hak. Sneakers vind ik wel heerlijk lopen, maar staan vaak niet onder mijn jurkjes. En hakken, nope, dan loop ik echt super raar.

Reacties zijn gesloten.