ONLY YOU: 5 Brazilicious shades of you

Geplaatst door
Na de succesvolle “40 Shades”-herlancering van het ONLY YOU nagellak gamma, stelt het merk haar limited edition collectie van de zomer 2016 voor. Het resultaat: vijf zomers getinte, fashionable nagellakken die je door hun stralend, warme kleurenpalet doen wegdromen naar een zomerse vakantiebestemming. Ladies, this is your captain speaking… Air ONLY YOU neemt je mee op een waanzinnig zwoele reis naar Brazilië!
 
ONLY YOU 5 Brazilicious shades of you

Van links naar rechts zie je:

 
– 341 Rio on my Mind: Eenmaal veilig en wel geland, wijst Rio on my Mind je de weg naar het avontuurlijke Rio de Janeiro. Deze groene oase waant je zo in het Tijucawoud en biedt je al wat nodig is voor een zomer vol belevenis en fun. Wees uniek en sta open voor een nieuwe uitdaging met deze gewaagde groene tint. 
 
– 641 Drift me Away: Na deze activiteit, begeleidt Drift Me Away ons naar de Baai van Guanabara waar een verkwikkende duik op ons wacht. Laat je meedrijven door deze expressieve blauwe lak met uiterst verfrissend karakter. Zowel qua tint als qua zomerse invloed zit je hiermee fashionably safe dit seizoen.
 
– 021: Shaken not Stirred: Na inspanning komt ontspanning; tijd voor een dorstlessende cocktail op het strand van Ipanema. Shaken not Stirred biedt hier het antwoord. De vrolijke, zonnige tint past perfect in de opgewekte sfeer die ontstaat na het drinken van dit betoverend drankje.
 
– 225: Drunk in Love: De avond valt in Rio de Janeiro. Drunk in Love benadert de adembenemende zonsondergang die deze eigenzinnige stad hult in een dieprood-roze gloed van passie. Even ravissant als de blos op je wangen wangen wanneer Mister Charming over het strand voorbij paradeert. Dreaming Beauty is opeens klaarwakker en ready to go into the night!
 
– 196: Call it Magic: Rio, gehuld in de nacht vormt het decor van de vijfde en laatste tint uit het ONLY YOU gamma. Call it Magic neemt je mee op ontdekking naar het magische, bruisende nachtleven van Rio de Janeiro. De roze tint in combinatie met de lichte schittering doen nostalgisch realiseren dat je stiekem verliefd bent op deze sensationele stad. Laat er nooit een einde komen aan deze zomer!
 
 
De 5 Brazilicious Shades of YOU vormen het perfecte vijftal voor een geslaagde zomer. Zoals alle andere ONLY YOU nagellakken bevat ook deze limited edition de ingenieuze formule met 4 dimensies voor die unieke glanzende afwerking als een gelmanicure. De 5 Brazilicious Shades of YOU-tinten bevatten bovendien toegevoegde glansrijke pigmenten voor extra lichtweerkaatsing en glans in het zonlicht. De textuur maakt een makkelijke applicatie mogelijk met een perfecte verdeling van de lak op de nagel. De lak is uniform en homogeen verdeeld, vanaf de eerste doorgang van de borstel. De nagellak droogt snel en is resistent tegen schokken, waardoor hij een ongeziene dekking geeft. Kortom, uitstekende professionele resultaten met een subliem geleffect, zonder af te bladeren en dit alles in tolueen-, formaldehyde- en xyleenvrije formules.
De limited edition 5 Brazilicious Shades of YOU-collectie nagellak van ONLY YOU is exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL voor € 4.95 per stuk. 
 
Persbericht
Welk kleurtje vind jij het mooiste? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx 

12 reacties

Reacties zijn gesloten.