Leitmotiv lampen voor een trendy interieur

Geplaatst door
Het merk Leitmotiv is als winkel begonnen en ontstaan in Amsterdam, beginnende ontwerpers konden hier hun eigen producten verkopen. Dit principe vormt nog steeds de basis van het merk, het is een beginpunt van, en een plaats waar jonge startende ontwerpers de kans krijgen om hun ontwerpen en ideeën tot iets tastbaars te ontwikkelen.
 

De producten van deze beginnende ontwerpers verrassen iedereen steeds weer met uitdagende en gewaagde ontwerpen en verrassende materialen. Dit maakt de collectie van Leitmotiv zo uniek en enig in zijn soort.
De collectie wordt jaarlijks 2 keer vernieuwd met bijvoorbeeld nieuwe hanglampen of klein meubelen zoals bijzettafels of kapstokken. Vandaag de dag staat het merk Leitmotiv voor een goed doordacht samengestelde collectie uit kleinmeubelen en verlichtingsarmaturen. 
Ieder seizoen weer gebruiken de ontwerpers van over de hele wereld Leitmotiv voor het uitbrengen van hun ontwerpen en ideeën, dit heeft als gevolg dat iedereen een stukje “design” kan toevoegen aan zijn of haar (nieuwe) woning. 
Lampen die inmiddels al vele jaren in grote aantallen verkocht worden zijn o.a. de eenvoudig en strak vorm gegeven Z-bureaulampen (zie onderstaande afbeelding) en het type industriële hanglamp de Inside Out (te verkrijgen in onder andere wit en alu grijs, zie ook hieronder).
 
Leitmotiv lampen
Enig in zijn soort en gemaakt van het niet alledaagse materiaal keramiek is de hanglamp, model Cast, verkrijgbaar in een grote en kleine uitvoering, zie hieronder beide modellen:
 
Leitmotiv hanglampen
Bovenstaand zijn slechts enkele lampen uit het aanbod van het merk Leitmotiv. Het gehele assortiment van de Leitmotiv lampen vind je op LampenOnline.com.

Samenwerking

 
Wat vind jij van de Leitmotiv lampen? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

12 reacties

  1. Ze zijn wat te strak naar mijn zin. Ik ken het merk wel maar het past niet helemaal bij mijn interieur.

    Het hanglampenlinkje verwijst trouwens naar de hoofdpagina voor alle merken hanglampen van Lampenonline. 😉

  2. Ik persoonlijk zou meer gaan voor de hanglampen geeft een gezellige sfeer boven de tafel.

  3. Deze lampen zijn prachtig mooie design,de Z bureaulamp heeft mijn voorkeur door zijn vormgeving.

  4. Deze hanglampen vind ik zeer mooi is ook een beetje nostalgie want dit werd vroeger ook veel gebruikt boven de tafel zijn wel in een mooi kleurtje gestoken nu en mooi afgewerkt ik ga voor deze.

  5. Deze hanglampen hebben mijn voorkeur mooie kleuren en vooral de mooie sfeer die je er van hebt.

Reacties zijn gesloten.