De biologische Cattier-Paris multifunctionele droge olie

Geplaatst door

Cattier-Paris introduceert nu een multifunctionele droge olie met 100% natuurlijke en biologische ingrediënten speciaal geschikt voor gezicht, lichaam én haar. Een heerlijke olie op basis van camelia en arganolie die snel intrekt en huid en haar intensief verzorgt.

De gouden textuur, fijn en zijdeachtig, trekt snel in en laat een niet-vet beschermend laagje achter op de huid. De unieke combinatie van waardevolle biologische oliën (camelia, argan, jojoba en zonnebloem) voorkomt een droge huid en maakt de huid zacht en glad, versterkt de haarvezels en zorgt voor glans en zachtheid.

De luxe warme en zonnige geur parfumeert de huid subtiel en geeft het zwoele zomeravondgevoel na een dag vol zon. Door de sprayflacon is de olie gemakkelijk aan te brengen.


INGREDIËNTEN

Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Dicaprypyl Carbonate, Camelia Oleifera Seed Oil*, Propanediol Dicaprylate/Caprate, Simmondsia Chinesis Seed Oil, Parfum, Argania Spinosa Kernel Oil*, Tocopherol, Phospholipids, Glycine Soja Oil, Glycine Soja Sterols, Glycolipids, Geraniol, Limonene, Linalool.
* Afkomstig uit biologische landbouw. 
 
WERKING VAN DE BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

– Biologische cameliaolie: laat de huid zacht en glad aanvoelen, droge en poederachtige aanraking op de huid, rijk aan omega 6, herstructureert de huid. Deze olie heeft een laag verzadigd vetniveau, maar is rijk aan oliezuur, waardoor het opmerkelijke verzachtende eigenschappen geeft.

– Biologische arganolie: rijk aan omega-9, gaat huidveroudering tegen, hydrateert en voedt.

– Biologische jojobaolie: verbetert de huidtextuur en vergemakkelijkt het kammen van het haar, maakt de huid zacht, glanzend en hydrateert.

– Biologische zonnebloemolie: voedt, hydrateert en maakt de huid zacht en soepel.

– Complex van natuurlijke biologische lipiden (fosfolipiden, glycolipiden en fytosterolen): heeft een biologische affiniteit met celmembraan lipiden, deze vormen een laagje waardoor de huid gehydrateerd en comfortabel aanvoelt.

BEWEZEN EFFECTIVITEIT

Gebruikstest onder dermatologisch toezicht met 21 vrouwen gedurende 4 weken:

– De huid wordt beschermd tegen uitdrogen: 100%
– De huid is verbeterd: 100%
– Het haar wordt versterkt: 86%
– De gespleten haarpunten worden hersteld: 90%


% tevredenheid

BEAUTY TIP

Als ultieme verzorging, net na het föhnen, aanbrengen op de haarlengten en -punten om de glans terug te brengen en het haar zacht en soepel te maken voor een gemakkelijke styling.

VERKRIJGBAARHEID

De nieuwe Cattier-Paris multifunctionele droge olie is vanaf augustus 2016 o.a. verkrijgbaar bij diverse reform- en natuurcosmeticawinkels in België. Online via de website www.cattier-paris.be en www.biggreensmile.nl. De adviesprijs is € 15.99 voor 100 ml.

Persbericht

Lijkt deze multifunctionele droge olie iets voor jou? 

Veel liefs,
Vanessa xxx

5 reacties

  1. Deze cattier_paris wil ik wel eens uitproberen vooral met de omega 6 en de omega 9 tegen de veroudering van de huid.

Reacties zijn gesloten.