Nu alweer een beetje zin in de feestdagen straks?

Geplaatst door
Hoe kom ik daar nu bij zo midden in augustus, vraag je je af? Misschien omdat de zomer wel een tikkeltje beter kon. Van zo’n sombere lucht word je niet bepaald vrolijker. Als de zon wegblijft is het ‘s avonds al vrij vroeg donker en met temperaturen die te laag zijn om buiten te kunnen zitten, ben je genoodzaakt om er dan binnen maar het beste van te maken. Vandaar dat de feestelijke decemberdagen dan bij me opkomen. Heb jij alweer een beetje zin in de feestdagen straks?
 
Nu alweer een beetje zin in de feestdagen straks?
De tv is avond in avond uit in de herhalingsmodus geraakt dus laat je die maar uit. Werken doe je de hele dag al dus wil je alleen maar lekker cocoonen en je met gezellige dingen bezighouden. Plannen maken is ook leuk. Paar kaarsjes aan, glaasje wijn en wat lekkers erbij om van te snoepen en dan languit in de zetel met je tablet.
Ideetjes opdoen gaat nergens zo goed als op Pinterest. Vooral als je zelf graag dingen maakt. Echte DIY-ers dus. Misschien wil je ook dit jaar voor familie, vrienden en kennissen de kerstkaarten weer zelf gaan maken en voor je naaste familie kerststukjes en kransen. Nu zijn er nog regelmatig rommelmarkten en is het makkelijk en voordelig om aan leuke schalen en bakjes te komen voor de centerpieces op de kersttafels.
Als je werkt als zelfstandige kom je er straks in december helaas niet met je doe-het-zelfsels als cadeautjes. Daarvoor moet je het toch over een wat zakelijkere boeg gooien. De firma Jantje en de firma Pietje gaan volgend jaar vast niet vaker een beroep op je diensten doen vanwege een snoezig kerststukje in een accubakje van de rommelmarkt, zou het wel? Nee, dat vrees ik ook. 
Maar om met wat origineels te komen is ook wat speurwerk vereist. Wat kunnen mensen nog gebruiken die bijna altijd alles al hebben? Wat doet ze plezier? Wat zou jou een plezier doen als jij de ontvanger was? In elk geval geen kalender of agendaatje. Het mag eens wat anders zijn.
Voor inspiratie kijk je dus eerst maar eens wat jou goed van pas zou komen als je het kreeg. Iets wat je ook echt gaat gebruiken. Wat denk je van een powerbank? Op de meest ongelukkige momenten blijkt altijd dat de batterij van je gsm leeg is of daarmee dreigt. Of van je tablet. Of beide. Je zal vast niet de enige zijn.
Dus je beste klanten of tussenpersonen naar klanten kan je een powerbank geven. Jezelf dan meteen ook maar als je toch bezig bent. Deze hieronder, met sleutelhanger meteen er aan vast, moet het worden. Leuk toch? Bedrukt met je eigen bedrijfsnaam en logo. De ontvangers zullen je niet makkelijk meer vergeten. Laat hier een powerbank bedrukken
powerbank bedrukken
Misschien ben je ook gek op quotes. Daar ben je vast ook niet de enige in. Quotes en koffie zijn de voorwaarden voor een productieve dag. Dus gecombineerd wordt dat met een leuke mok. Met je naam en logo en natuurlijk een pakkende quote. Dan denk je aan zoiets, maar dan met jouw naam plus spreuk. Kan je hier ook het best en voordeligst voor terecht: laat mokken bedrukken
 
mokken bedrukken
Volgend jaar heb je nog een heel stel goedkope giveaways nodig. Voor dit jaar kerst dus ook maar meteen. Na enig overleg met jezelf heb je besloten dat dat een cap moet worden. Een ‘cap-voor-alle-gevallen’ om in het dashboardkastje of tas altijd iets bij de hand te hebben. En wat denk je? Ook dat kan je meteen daar vinden en petten laten bedrukken. Dit wordt hem dan, natuurlijk ook met logo en iets leuks erop. Of een andere hippe kleur. Je kan alvast even kijken wat de trend voor komend jaar wordt!
 
caps petten bedrukken
Zo, je bent vast blij dat je dat in ieder geval geregeld hebt. Nu lekker verder met ideetjes sparen voor het DIY werk voor de feestdagen op Pinterest. Dat is toch een feestje op zich? Het is nog een beetje vroeg, maar iedereen heel veel plezier en creativiteit gewenst met de voorbereidingen van een top maand december 2016!
 
Samenwerking
 
Kijk jij uit naar de feestelijke decemberdagen?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

11 reacties

  1. Die powerbank is stiekem heel hanig voor Pokémon, haha. Ik vind het eigenlijk super dat het weer wat slechter weer wordt. Ik ben dol op de herfst en de feestdagen!

  2. Euh.. nee, laat 't nog maar even zomeren. Op dit moment is 't goed qua weer, dus ik hoop op een goed zomereinde 😉 De feestdagen zijn nog een ver-van-mijn-bed-show 😉

  3. Ik vind de feestdagen een gezellige periode maar nu geniet ik nog even van de zon.

Reacties zijn gesloten.