Opgemaakte producten juni 2016

Geplaatst door
De maand juni zit er bijna op, tijd voor mijn opgemaakte producten! In dit artikel laat ik jullie zien welke beauty producten we hier in huis hebben opgemaakt en zoals altijd vertel ik er ook kort bij wat ik ervan vind en of ik het opnieuw zou kopen. Van sommige producten heb ik al een apart artikel geschreven. Die blogposts kan je terugvinden door op de roze links te klikken. Kijk mee!

ACTION MICELLAIR CLEANSING WATER

Ik begin met een budgettoppertje: het Action micellair water. Dit frisse reinigingswater doet goed zijn werk. Het verwijdert vlot mijn (oog)make-up. Ik moet er wel bij vertellen dat ik geen waterproof make-up of eyeliner gebruik, dus ik kan niet zeggen of dit micellair water daarvoor geschikt is. Foundation, oogschaduw, mascara en dergelijke haalt hij prima weg. Inmiddels ben ik hiervan al een tweede flesje aan het gebruiken!


BELLA COTTON MAXI WATTENSCHIJFJES


De grote wattenschijfjes van de Action koop ik iedere keer opnieuw. Ik vind ze fijn om mijn gezicht mee te reinigen en ze zijn gewoon heel goedkoop.


LUSH SNOW FAIRY SHOWERGEL

De Lush Snow Fairy douchegel heb ik met veel liefde gebruikt. De douchegel is mooi roze en heeft een zoete snoepjesgeur. Ik ben er heel zuinig mee geweest en dat kan je ook zien aan de verpakking. Ik heb dan ook spijt dat deze douchegel op is.

FA PARADISE MOMENTS SHOWER CREAM *


De Fa Paradise Moments shower cream geeft je een instant vakantiegevoel. De tropische geur van de hibiscusbloem zorgt ervoor dat je meteen wordt gekatapulteerd naar een exotisch strand. Daarnaast maakt de shea butter je huid lekker zacht. Een aanrader voor de zomer!


YVES ROCHER NUTRITION MASK

Dit Yves Rocher Nutrition masker behoort tot één van mijn favoriete haarmaskers voor droog haar. Het haarmasker is vrij van siliconen en bevat minstens 98% natuurlijke ingrediënten. Mijn haar wordt intensief gevoed en na gebruik voelt mijn haar superzacht aan. Bovendien is de natuurlijke geur echt heerlijk.

L’OCCITANE NEROLI & ORCHIDEE BATH MILK *

Eerst en vooral: wat een mooi flesje! Deze L’Occitane bath milk heeft een bloemige, sensuele geur en maakt mijn huid heerlijk zacht. Na het badderen hoef ik zelfs geen bodylotion meer te smeren en dat is natuurlijk mooi meegenomen. 


GILLETTE VENUS SATIN CARE SCHEERGEL

Deze scheergel met Aloë Vera voor de gevoelige huid heb ik gebruikt om mijn oksels, benen en bikinilijn mee te scheren. Door de scheergel glijdt het scheermesje vlot over mijn huid en na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht aan. 

ODOREX NATUURLIJK FRIS DEODORANT

De Odorex deodorant is een goede, basic deodorant die mijn oksels beschermt tegen nare geurtjes. Hij is zeker niet slecht, maar ik vind hem ook niet bijzonder genoeg om hem nog een keer te kopen.


EUCERIN COMPLETE REPAIR VERZACHTENDE BODYLOTION *

Heb je een droge tot zeer droge huid? Dan kan ik de Eucerin bodylotion zeker aanraden. De lotion geeft je huid een zacht gevoel, maakt de ruwe huid gladder en vermindert een trekkerig gevoel. Bij regelmatig gebruik nemen de tekenen van de droge huid sterk af. Ideaal voor droge benen, ellebogen en hielen.  

GARNIER BODYLOTION ONDER DE DOUCHE 

Deze bodylotion heb ik onder de douche gebruikt wanneer ik weinig tijd of zin had om een bodylotion te smeren en mijn huid toch wilde hydrateren. De bodylotion maakt mijn huid lekker zacht, maar waar ik nog het meest enthousiast over ben is de frisse komkommergeur. Tip: deze bodylotion is te koop bij de Action. 
CIEN EVERYDAY SHAMPOO FOR MEN *

Ook Glenn heeft twee producten opgemaakt. Als eerste een Cien shampoo voor normaal haar. Het heeft echt ontzettend lang geduurd vooraleer deze fles leeg was, wat je ook kan zien aan de verpakking. Volgens Glenn is deze shampoo heel zuinig in gebruik en heb je maar een kleine beetje nodig om je haar mee te wassen. De geur is lekker fris.

JEAN PAUL GAULTHIER LE MALE PARFUM


Met dit parfum heb ik Glenn leren kennen en daarom heeft het een bijzondere betekenis voor mij. Iedere keer dat ik dit parfum ruik, dan voel ik de vlindertjes weer fladderen in mijn buik. Het is een heerlijke, mannelijke geur die bij Glenn hoort en waar ik niet genoeg van kan krijgen. 


CATRICE ALL MATT PLUS SHINE CONTROL MAKE-UP FOUNDATION

Afsluiten doe ik met deze foundation van Catrice. In de winter is de lichtste kleur 010 Light Beige nog te donker voor mijn bleke huidje, maar in de lente en zomer past hij wel mooi bij mijn eigen huidskleur. Een pluspunt is dat ik slechts een klein pompje nodig heb voor mijn hele gezicht waardoor deze foundation zuinig werkt. 
Zo, dit zijn onze opgemaakte producten van juni. Laat me zeker weten wat jullie zoal hebben opgemaakt want dat vind ik altijd leuk om te lezen!

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.
Veel liefs,
Vanessa xxx

17 reacties

 1. Wat leuk, ik heb lang geleden ook Snow Fairy gehad! Wat heb ik opgemaakt… mijn watjes, ik ben echt een grootverbruiker 🙂

 2. Ik vind zulke posts ook zo leuk om te lezen! Ik heb er eergisteren eentje geplaatst met daarin m'n opgemaakte producten van april, mei en juni. 🙂
  Bodylotion voor onder de douche lijkt me handig. Ik heb een sampletje liggen; ben benieuwd hoe het me bevalt. En die scheergel heb ik ook! Wanneer hij op is, ga ik wel op zoek naar een andere – hij is jammer genoeg niet proefdiervrij. 🙁 Spijtig, want hij doet het inderdaad prima!

 3. Ik hou echt niet van de geur van Snowfairy haha, maar volgens mij ben ik de enige! De producten van l'Occitane vind ik wel altijd heerlijk 🙂

 4. Zitten fijne items bij zo te zien! Snowfairy is voor mij echt veel te zoet, maar zo te lezen ben ik niet de enige haha. Wat grappig, dat parfum gebruikt mijn vriend ook al vanaf het moment dat ik hem ken. Koopt ook niets anders haha. De garnier bodylotion lijkt me heerlijk, ik gebruik soms ook een bodylotion voor onder de douche als ik geen tijd heb om de body cream/butter in te laten trekken

 5. Het mandje is weer goed gevuld :)Ik weet nooit wat ik heb opgemaakt,ik zou het ook eens in een mandje moeten verzamelen,vergeet het altijd,wat leeg is gooi ik weg ensta er niet bij stil :)xxx

 6. Wat grappig dat micellair water van de Action dat heb ik nog niet eerder gezien. Zelf gaat er bij mij het meeste shampoo en douche producten er doorheen 🙂

 7. Leuk dat Glenn z'n opgemaakt er ook bij zit 😀 Snow Fairy ben ik nog steeds zo benieuwd naar! Lekker spul hoor 🙂

 8. Ja, Le Male is een heerlijke geur voor mannen! Mijn papa draagt deze altijd. De Garnier bodylotion voor onder de douche vind ik persoonlijk minder fijn dan de Nivea variant.

  Mooie items opgebruikt!

Reacties zijn gesloten.