Fa Paradise Moments: shower cream en deodorants

Geplaatst door
Fa brengt dit voorjaar het paradijs een beetje dichterbij met de introductie van Fa Paradise Moments, een nieuw gamma van lichaamsproducten met tropische geuren die de zintuigen prikkelen en een intense verzorging bieden. Ik heb hierover reeds een persbericht gedeeld, maar ondertussen heb ik de producten ook getest. Tijd voor een review!

Fa Paradise Moments is een nieuwe toevoeging aan het Moments-assortiment van Fa. Het gaat om drie producten: een shower cream (250 ml) en een deodorant in sprayvorm (150 ml) en als roll-on (50 ml). De producten hebben een vrolijke en opvallende verpakking en dat vind ik leuk.

 
De belangrijkste ingrediënten in deze producten zijn shea butter en hibiscusbloem. Shea butter is een populair ingrediënt in beautyproducten, omwille van zijn voedende eigenschappen. Het bevat vitamines A en E die de huid kalmeren en revitaliseren, terwijl de vetzuren fungeren als een intense vochtinbrenger. Daarnaast zorgt de tropische geur van de hibiscusbloem er voor dat je meteen wordt gekatapulteerd naar een exotisch strand. 
 
FA PARADISE MOMENTS SHOWER CREAM – 250 ML (€ 2.69)
 
De shower cream is een milde crèmeformule verrijkt met shea butter die de huid verwent en beschermt tegen uitdroging. Mijn huid voelt na het douchen zacht aan en ruikt lekker bloemig, zoet en tropisch. De geur doet me meteen aan de zomer denken en geeft een instant vakantiegevoel. 

FA PARADISE MOMENTS DEODORANT SPRAY – 150 ML (€ 3.29)
 
De deodorant spray van Fa Paradise Moments heeft een unieke Soft & Precise spraykop waardoor je tot 40% gerichter kan spuiten. Dit zorgt er voor dat er meer actieve ingrediënten rechtstreeks op de huid terecht komen en er dus minder product verloren gaat. Ik vind de deodorant spray heel fijn. Hij ruikt lekker, beschermt mijn oksels tegen nare geurtjes, prikt niet na het scheren en is zacht voor mijn huid.

 

FA PARADISE MOMENTS DEODORANT ROLL-ON – 50 ML (€ 2.99)
 
Naast een deodorant in sprayvorm is er een deodorant als roll-on verkrijgbaar. Ook de roll-on doet goed zijn werk. Hij beschermt mijn oksels eveneens tegen nare geurtjes, prikt niet, laat geen witte strepen achter en is zacht voor mijn huid. Normaal hou ik niet van roll-ons omdat ze zo’n “nat” gevoel achterlaten, maar deze formule trekt snel in en dat vind ik fijn. Toch gebruik ik liever een deodorant in sprayvorm, maar dat is natuurlijk persoonlijk. 


BESLUIT


Fa Paradise Moments is een mooie toevoeging aan het Moments-assortiment van Fa. De producten hebben een vrolijke verpakking, ze bieden een intense verzorging en ze ruiken lekker tropisch. Bovendien zijn de producten voor iedereen betaalbaar en dat is natuurlijk ook niet onbelangrijk. 

 

Fa Paradise Moments is vanaf april beschikbaar in de supermarkt en bij de drogist.

 
* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.
 
Heb jij al een product van Fa Paradise Moments geprobeerd?
Veel liefs,
Vanessa xxx

17 reacties

  1. Paradise moments nog niet,maar heb wel douche produkten van FA.Deze zien er leuk uit,met zo'n zomers kleurtje,ik word er happy van alleen door het te zien:)xxx

  2. Het klinkt goed om eens te proberen.Ik gebruik niet zo vaak Fa, waarom weet ik ook niet terwijl het een prima merk is.

  3. Dit lijken me heerlijke producten! FA is echt zo n merk die je niet heel veel ziet op blogs maar ik vind het wel zo'n vertrouwd merk. Ik heb vaak wel een douchegel van fa in huis 🙂

  4. Ik ben heel erg benieuwd geworden naar de geur. Het lijkt me heerlijk en fijn 🙂 Fa heeft altijd wel fijne producten!

  5. Vooral dat er staat dat je meteen naar een exotisch strand wordt gecapituleerd maakt mij wel nieuwsgierig. Klam van het zweet werd ik wakker en er is niets meer van de deodorantgeur te ontdekken die ik de vorige avond heb opgedaan. Het was een parfumdeodorant en daar blijf je niet droog bij. Fa kost in de Albert Heyn 0,99 eurocent. Dit is zeker weer een nieuwe Fa soort want ik heb er nog nooit van gehoord.

  6. Het is niet een van de duurste deodorants en het scheelt geld maar de geur blijft niet zo langdurig zitten alhoewel het wel een frisse geur is. Vind het ontwerp van de spuitbus ook want gewoontjes en doorsnee en wat goedkoop ogen vooral in die metallica spuitbus met metaalcoating. Beter iets dan niets en dan maar bijspuiten als de geur is vervlogen. Voor als het echt voordelig moet dan kan dat wel eens maar het zou niet mijn eerste keus zijn. .

  7. Zo"n plaatje met zo"n pioenroos of citroen doen me denken aan de zeventiger jaren en aan het vintage tijdperk. Wat gewoontjes oubollig stoffig kneuterig ouderwets goedkoop en fantasieloos en goedkoop. De coating en dat plaatje maakt het tot een cheap ontwerp voor jongere ouderen. Voor jonge mensen met de smaak als van een oudere. . .

  8. Heb liever het ontwerp en de geur en de werking van Nivea. De deodorantspuitbus is dof waardoor het er verfijnder uitziet en zonder poespas weet je dat dat merk zich innoveert, en alhoewel het merk al lang bestaat met de tijd mee gaat ook qua ontwerp deodorantspuitbus en roller. tegenwoordig hebben ze en deodorantspuitbus zonder dop waardoor je die niet kan verliezen. .

Reacties zijn gesloten.