Unboxing Happy Blue Box: Chocolate Delight

Geplaatst door
Ik schreef eerder al over het vernieuwde concept van de Happy Blue Box en inmiddels kreeg ik mijn eerste nieuwe box opgestuurd. Ik heb de Chocolate Delight box ontvangen, een box met yummy snacks voor chocoholics zoals ik. Kijk je mee naar mijn unboxing?
 

Wat ik leuk vind is dat alle producten nog eens apart zijn ingepakt. Natuurlijk ken je de inhoud van de box al wanneer je hem uitkiest op de website, maar toch is het leuk om alle cadeautjes één voor één open te maken. Hierdoor is de box ook ideaal om cadeau te geven!
 
De Chocolate Delight box kost € 14.99 en bevat de volgende lekkernijen:
 
– Chocolate Hippo – Melkchocolade met amandel & pecan – Barú
– Chocolate Hippo – Pure chocolade met fleur de sel & caramel – Barú
– Chocoladereep – Melk & Noga – Tony’s Chocolonely
– Raw Cacao & Lucuma Munchies – Raw Gorilla
– Chocolade & Notenreep – Kind
– Popcorn – Caramel & Belgian Chocolate – Joe & Seph’s
 
Chocolate Hippo – Melkchocolade met amandel & pecan – Barú
Chocolate Hippo – Pure chocolade met fleur de sel & caramel – Barú
 
Ik vond de melkchocolade met amandel en pecan praliné heel lekker. Ik vond het jammer dat deze zo snel op waren, van mij mochten ze gerust een beetje groter zijn. De pure chocolade had een zoute karamelsmaak. De combinatie van chocolade en zout was helaas niet zo mijn ding, maar mijn vriend Glenn kon de smaak gelukkig wel appreciëren. 
 
 
Chocoladereep – Melk & Noga – Tony’s Chocolonely
 
Ik was altijd al benieuwd naar de Fairtrade chocolade van Tony’s Chocolonely dus ik vond het ontzettend leuk dat er een chocoladereep van dit merk in de box zat. De chocoladereep met melk en noga was superlekker en smaakte absoluut naar meer. Het is geen standaard chocoladereep die je zomaar in de supermarkt kan kopen en dat is fijn.

 

 
Raw Cacao & Lucuma Munchies – Raw Gorilla
 
Deze organische koekjes smaakten naar rozijnen, noten en gedroogd fruit. Ik ben ervan overtuigd dat sommige mensen dit heel lekker zullen vinden, maar wij zijn er geen fan van. De koekjes smaakten ook niet naar chocolade en daarom vind ik dat dit Raw Gorilla zakje niet echt in het Chocolate Delight concept past.  
 
 
Chocolade & Notenreep – Kind
 
Als je van noten houdt, dan is deze chocolade en notenreep absoluut iets voor jou. De donkere chocolade is krokant en heeft een lichte zoute smaak. Opnieuw was de zoute smaak niet zo mijn ding, maar Glenn heeft de reep met veel plezier opgegeten. Fijn om te weten is dat deze reep weinig suiker bevat en dus vrij gezond is.  
 
 
Popcorn – Caramel & Belgian Chocolate – Joe & Seph’s
 
Als laatste de popcorn met karamel en Belgische chocolade. Deze popcorn was heel lekker. Ik smaakte vooral de karamel en minder de chocolade, maar toch behoort deze popcorn tot één van mijn favorieten uit de box. Normaal eet ik altijd witte popcorn in de bioscoop, maar de popcorn van Joe & Seph’s zou ongetwijfeld een leuke variant zijn. 
 
 
Zo, dit was mijn unboxing! Ik vind deze box vooral leuk omdat het bijzondere merken zijn die je niet zomaar in de winkel kan kopen. Het is eens iets anders dan de standaard chocolade die je normaal eet. Niet alles was mijn ding, maar dat is natuurlijk een persoonlijke smaak. Mijn favorieten zijn absoluut de Tony’s Chocolonely en de Joe & Seph’s popcorn, die vond ik het lekkerste.
 
De Happy Blue Box Chocolate Delight kost € 14.99 en is hier te koop.
 
* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.
 
Ben jij een chocoholic? En lijkt deze box iets voor jou?


Veel liefs,

Vanessa xxx

 

13 reacties

  1. Zo'n box dat niet alle producten in de winkel ligt is altijd leuk om te ontvangen natuurlijk. Al is het niet alles naar je smaak, je kan er toch nog anderen blij mee maken. 🙂

  2. Heerlijk! Ik ben zot op chocolade, alleen mag ik er nu geen eten. Anders zou alles in die box rap op zijn hier, denk ik. 😉

  3. Chocolade is zowat een verslaving.Deze box ziet er uit om van te snoepen.Ik denk dat ik weinig zou lusten uit deze box.xxx

  4. Amai dat is pas een lekkere box! Leuk om die manieren de verschillende smaken te leren kennen 😀 x

  5. Omg die popcorn! Dat lijkt me echt jummsii! En de rest trouwens ook haha 😛 Wat een leuke box! Wel jammer dat er dan 1 zakje in zit wat er niet echt bij past.

Reacties zijn gesloten.