Max & More Mini Nail Polish Set Berrylicious

Geplaatst door
In mijn laatste Action shoplog liet ik jullie zien dat ik twee mini nagellak setjes heb gekocht. Voor € 0.79 wilde ik de setjes graag een keer proberen. Vandaag review ik voor jullie de Max & More Mini Nail Polish Set in de kleur Berrylicious. Ben je benieuwd naar de kwaliteit van deze drie lakjes? Lees dan snel verder.

De Max & More Mini Nail Polish Set zit in een zwart, kartonnen doosje waarop de naam ‘Berrylicious’ staat. Helaas heb ik de verpakking stuk gescheurd alvorens ik er foto’s van heb gemaakt (kan gebeuren). Als je het doosje graag wil zien, dan kan dat hier. De set bevat drie mooie mini nagellakjes van 3 ml: een nude / zalmkleurig lakje, een fuchsia kleur met glitters en een rode tint. Het setje kost € 0.79.
 
Het kwastje is dun waardoor je de nagellak in meerdere keren moet aanbrengen. Persoonlijk gebruik ik liever een breder kwastje waarmee je de nagellak in één keer mooi egaal kan aanbrengen. Ik was dus al een beetje bang dat het lakken moeizaam zou gaan.
 
 
En ja hoor, het lakken was een hele opdracht. Voor bovenstaande foto ben ik drie keer opnieuw moeten beginnen, dat zegt al genoeg. Het dunne kwastje is niet handig om mee te werken aangezien je de nagellak in meerdere keren moet aanbrengen. Bovendien drogen de lakjes vrij snel op waardoor je snel strepen en ophopingen krijgt. Op de foto valt het resultaat best mee, maar in het echt is enkel het rode lakje mooi en streeploos. Het nude / zalmkleurige lakje dekt het beste met drie laagjes, de fuchsia en rode kleur hebben voldoende dekking met twee laagjes. De nagellakjes blijven zo’n 3 dagen zitten en daarna chippen ze.
 
Op zich zijn het mooie kleurtjes, maar ik zou het setje niet opnieuw kopen omdat het lakken zo moeizaam gaat. Het setje kost slechts € 0.79 en dat merk je duidelijk aan de kwaliteit. Max & More heeft ongetwijfeld goede en mooie make-up, maar dit setje kan me helaas niet overtuigen. Ach, voor dat geld kon ik het zeker eens proberen!
 
De Max & More Mini Nail Polish Set Berrylicious kost € 0.79 en is te koop bij de Action. Let op: de verkrijgbaarheid kan verschillen van filiaal tot filiaal.
 
Heb jij al nagellak van de Action geprobeerd?
Veel liefs,
Vanessa xxx

22 reacties

 1. Jammer dat er zo'n dun kwastje bij zit. Ik vind de kleurtjes wel erg mooi. Ik heb zelf ook wel lakjes van de action gehad maar ben niet zo te spreken over de kwaliteit. Ik geef liever wat meer uit en koop dan een wat duurder lakje

 2. Jammer. Maar inderdaad, je hebt er nu ook geen fortuinen aan uitgegeven, dus zo'n ramp is het niet. 😉

 3. Jammer dat je ze vervelend vind lakken . Ik vind het juist fijn dat ze dunnere kwastjes hebben. Lichte kleurtjes lakken idd wel beetje stroperig maar hun felle kleurtjes zijn awesome vind ik zelf.

 4. Het zijn leuke lakjes, maar wat je zegt door het vervelende lakken is het de moeite al niet waard.

 5. Nee nog niet geprobeerd,dat laat ik steeds aan jou over,lol!Als het zo'n gepruts is,nee dank u dan :),het zijn wel mooie kleuren,maar daarmee alleen zijn we niks.xxx

 6. Hey Vanessa,

  Het zijn wel mooie kleurtjes 🙂 . Alleen jammer inderdaad dat ze wat moeizaam lakken, zonde!
  Maar ach, die prijs is wel lekker 🙂 .

  Liefs!

 7. Kon een leuk setje zijn,maar ja voor die prijs kan je helaas niet veel verwachten 🙂 x

 8. De kwastjes zijn inderdaad dun maar ik gebruik het graag voor mijn teennagels mee te lakken want die zijn kleiner dan mijn vingernagels ;). Mooie kleurtjes trouwens!
  X

  1. Hey Saraya! Ja, voor de teennagels zijn deze lakjes misschien beter geschikt. Daar had ik nog niet aan gedacht dus fijn dat je dit even vermeld 🙂

 9. Vind de kleurtjes wel mooi! Alleen idd jammer van het kwastje! zoals hier boven iemand zegt vind ik die dunne kwastjes altijd wel super voor de teen nagels!

 10. Jammer dat het lakken zo moeilijk gaat. Dan is het maar goed dat ik de set heb laten liggen toen ik laatst in de Action was. Het zijn alleen wel mooie kleurtjes 🙂

Reacties zijn gesloten.