Gastartikel: 6 x musthave basics voor de zomer

Geplaatst door
Het lekkere weer komt eraan en we hebben al een paar dagen het zonnetje gezien. Ineens komt die gedachte “wat moet ik aan?”. Om jullie te inspireren deel ik vandaag 6 basics voor de zomer die een super goede basis vormen voor jouw zomer garderobe!
Maar… laat ik mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Annora Klappe. Vanessa heeft mij gevraagd of ik een gastartikel voor jullie wilde schrijven en dat kon ik natuurlijk niet afslaan want dat is superleuk! Mij vind je op www.1310bynora.com. Dit is een fashion / personal style blog waar ik mijn dagelijkse outfits met jullie deel. Je vindt er veel over fashion en een beetje beauty en lifestyle.

 

Laten we beginnen bij de onderstaande collage met alle basics in één look! Je ziet hier een witte sneaker, witte broek, gestreept shirt, loafers, bomberjasje en een leren tas. Met deze basics kun je ontzettend veel combineren en bovendien blijven deze ook altijd tijdloos.

We beginnen bij de witte sneakers! Een echte trend in de fashion wereld maar ook een super goede basic. Deze moet je toch wel in je kast hebben! Je kunt er eindeloos mee combineren. Zo zijn ze superleuk om te dragen onder een nette look maar kun je ze ook sportief combineren in een casual look.
 
 
Dan de loafer. Voor degene die mij misschien kennen ga ik altijd voor comfort. Fashion en comfort zijn beide erg belangrijk en met een zwarte loafer zit je daar helemaal goed mee. Dit geeft een klassieke look aan je outfit maar ook kun je ze casual dragen. Net als de witte sneakers kun je ze eindeloos combineren.
 
 
Een witte jeans of broek. Ga jij voor flared of skinny? Een pantalon of een jeans? Dit maakt niet uit want met wit zit je goed! Het is zeker de investering waard om een model te kiezen wat het beste bij jou past. Wit is tijdloos en komt altijd weer terug, of dit nu een skinny model is, een boyfriend jeans of een pantalon. Jij zit helemaal goed met je witte broek in de zomer! Ik heb in deze collage gekozen voor een lange broek aangezien het in België en Nederland niet altijd heel erg warm is en een short dus maar heel even wordt gedragen. Wel ben ik van mening dat een mooie short nooit verloren is in je kast.
 
 
Het streepjes shirt. All about the striped details. Ja, daar houden we van. Het is één van mijn favoriete basics en je kunt er alle kanten mee op! Nu laat ik jullie shirts zien maar ook een jurkje met streepjes valt onder deze basic. Je kan hiermee combineren van vrouwelijk en sportief naar zakelijk. Draag hem op verschillende manieren, bijvoorbeeld met een witte broek.
 
 
 
Dan komen we bij de bomberjas, deze basic is een trend van het seizoen. Ze zijn helemaal in en perfect voor de zomer. Je vind ze in verschillende stoffen maar ook in verschillende lengtes.Vooral de roze varianten zie je momenteel veel voorbij komen op social media. Maar een bomberjack hoeft niet per se roze te zijn want andere kleuren zijn ook heel mooi en wellicht wat meer tijdloos.
 
 
De zwarte leren tas. En bij alles zijn we natuurlijk ook op zoek naar een mooi accessoire om te combineren met je andere basics. Dan kan ik wel zeggen dat een leren tas de perfecte investering is. Kies hierbij voor een tijdloos simpel model zodat deze nog jaren mee kan. Een jaar geleden deed ik mijn investering in een mooie leren zwarte tas en eigenlijk gebruik ik hem elke dag! En je hebt natuurlijk hele dure tassen maar ook leren tassen die wat meer schappelijk zijn qua prijs.
 
 
Hierboven heb ik voor jullie nog 2 outfits gecreëerd met items uit de bovenstaande collages, om een idee te geven hoe je deze basics samen kunt dragen. Maar natuurlijk kun je een basic ook heel goed bij een statement item dragen dus speel vooral met verschillende looks!
 
Zo, dat was alle inspiratie voor 6 goede basics in jouw zomer garderobe! Ik hoop natuurlijk dat ik jullie heb geïnspireerd en ik zou graag weten welke basic jij het allermooiste vindt? Wat is jouw echte musthave basic voor de zomer? 
 
Ben je een beetje nieuwsgierig geworden naar mij? Dan kun je mij terug vinden op mijn blog www.1310bynora.com of op mijn social media: InstagramFacebook, Bloglovin en Twitter.

Groetjes,

Annora!

9 reacties

  1. Leuk zo'n gastartikel,toffe spullen.Fijn dat je dit artikel plaatst!xxx

  2. De loafers vind ik er wel tof uitzien 😀 Er zitten zeker leuke dingen tussen 🙂 x

Reacties zijn gesloten.