Yves Rocher nagellak: Baie Rose, Rose Camélia en Orange Cosmos

Geplaatst door
Voor de aankomende lente en zomer heeft Yves Rocher weer prachtige nagellakjes in het assortiment. Ik ontving drie kleuren om te reviewen: 21 Baie Rose, 22 Rose Camélia en 54 Orange Cosmos. De lakjes zijn momenteel in promotie en kosten slechts € 2.95 per stuk. Hoog tijd dus om deze kleurtjes aan jullie te laten zien. Hier mijn review van de Yves Rocher nagellak!
 

De flesjes van de Yves Rocher nagellak zijn klein, langwerpig, hebben een zwarte dop en bevatten 5 ml. Het nieuwe, speciale kwastje in waaiervom sluit perfect aan op de vorm van de nagel zodat het lakje gelijkmatig en professioneel kan worden aangebracht. Het drogen gaat redelijk snel en dat is ideaal voor ongeduldige mensen zoals ik. De nagellakjes bevatten geen tolueen, formaldehyde, kamfer of ftalaten.
 
Yves Rocher heeft 50 nieuwe nagellak kleuren. Ik ontving de kleuren 21 Baie Rose, 22 Rose Camélia en 54 Orange Cosmos. Drie mooie kleurtjes voor de aankomende lente en zomer.

Omdat ik enkel nagellak op mijn teennagels draag, laat ik de swatches op een nagelwiel zien. Ik moet nog even oefenen om de swatches perfect aan te brengen, maar zo hebben jullie toch al een idee hoe de kleurtjes eruit zien.

 
 
Links: Baie Rose is een zachtroze, crèmeachtige tint met kleine, zilveren glitters. Ik heb twee laagjes aangebracht om dit resultaat te krijgen.

Midden: Rose Camélia is een snoeproze kleur die al met één laagje een mooie dekking geeft.

Rechts: Orange Cosmos is een stralende oranjetint met frisse, fruitige nuances. Ook dit lakje geeft al met één laagje een mooie dekking.

 
Baie Rose en Rose Camélia zijn mijn favorieten. Orange Cosmos vind ik iets te opvallend maar kan zeker mooi zijn in de zomer. 
 
Deze nagellakjes van Yves Rocher kosten normaal € 5.90 per stuk maar momenteel kan je ze voor € 2.95 scoren in de webshop
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

 
Wat is jouw favoriete Yves Rocher nagellak?
Veel liefs,
Vanessa xxx

18 reacties

  1. Hé de nagelwiel is binnen (handig zijn die dingen he), vooral Rose Camélia vind ik een hele mooie kleur x

    1. Ja, ik heb de nagelwielen besteld bij Aliexpress. Heb er een maand op moeten wachten, maar ze zijn wel heel goedkoop en de kwaliteit is prima!

  2. Leuke presentatie zeg!De linkse vind ik het mooist,de middelste ook nog maar de oranje is wel heftig ja.xxx

  3. Baie Rose en Rose Camélia vind ik ook het mooist! Ik heb best enkele mooie lakjes, maar ik ben meestal te lui om mijn nagels te lakken of het mislukt altijd haha 🙂

  4. Superleuke zomerse kleurtjes <3 Ik moet ze eigenlijk nog proberen, heb er nog tijd voor gehad :p x

  5. Ik vind vooral de Baie Rose mooi, ik zat al een keer te twijfelen of ik deze moest bestellen maar nu weet ik het wel zeker dat hij bij de volgende bestelling in mijn winkelmandje gaat!

  6. Ik vind de kleurtjes er mooi, vooral voor de lente en zomer zou ik ze zeker wel willen dragen 🙂

Reacties zijn gesloten.