Review: Kruidvat Hydro oogroller

Geplaatst door
Eén van mijn beauty voornemens voor 2016 was dat ik de huid rondom mijn ogen beter wilde verzorgen. De donkere kringen onder mijn ogen werk ik wel weg met een concealer, maar daarmee wordt mijn huid natuurlijk nog niet verzorgd. Ik ging dus op zoek naar een fijne oogcrème en al snel viel mijn keuze op de Kruidvat Hydro oogroller. Deze oogroller heeft een hydraterende werking, maar zou ook nog eens donkere kringen, fijne lijntjes en wallen verminderen. Benieuwd of dat klopt. Voor de prijs van € 2.25 wilde ik het graag eens proberen!

De Kruidvat Hydro oogroller zit in een blauw, kartonnen doosje waar je informatie op kan vinden. De oogroller zelf bevat 15 ml, ligt goed in de hand en heeft een zilveren balletje aan de bovenkant waarmee je de gel heel makkelijk onder je ogen kan smeren.
 
Wat zegt Kruidvat over de oogroller?
 
Kruidvat Hydro oogroller voor de droge en gevoelige huid houdt het vochtgehalte van de huid langdurig op peil. Een geconcentreerd hyaluroncomplex vormt een fijn netwerk van hydraterende bestanddelen die geleidelijk aan de huid worden afgegeven en de vochtreserves aanvult. Het toegevoegd natuurlijk extract werkt tegen donkere kringen. Vermindert wallen en fijne lijntjes en verzorgt en beschermt de gevoelige huid rondom de ogen. Geeft een frisse uitstraling. Kruidvat Hydro oogroller is een goede basis voor oog make-up. 
 
Hoe gebruik je de oogroller?
 
’s Ochtends en ’s avonds rond de ogen aanbrengen en met de vingertop van buiten naar binnen zacht inmasseren. Let op: vermijd contact met de ogen, het is niet de bedoeling dat de gel in je ogen komt. 
 
De ingrediënten:
 

De aanbevolen leeftijd is 20 tot 30 jaar. Ik ben 26 jaar dus dat is perfect!
 
Mijn ervaring:
 
De gel is doorzichtig, geeft precies de juiste dosering af en brengt makkelijk aan. Ik merk direct dat het een koude gel is en door het ijzeren balletje wordt deze koude gel alleen maar versterkt. De huid rondom mijn ogen voelt meteen een stuk frisser aan. Dit zorgt er ook voor dat ik me ’s ochtends een stuk wakkerder voel. Daarnaast wordt de huid rondom mijn ogen goed gehydrateerd en dat geeft een aangenaam gevoel. Kruidvat belooft ook dat de oogroller donkere kringen, fijne lijntjes en wallen zou verminderen, maar daar merk ik helaas weinig van. De fijne lijntjes zijn wel iets minder geworden, maar mijn donkere kringen en wallen zijn nog steeds aanwezig. Voor mij is dit vooral een fijne, budget oogroller die mijn huid goed hydrateerd en een fris gevoel geeft, maar voor donkere kringen en wallen is dit helaas geen wondermiddel.

De Kruidvat Hydro oogroller kost € 2.25 en is te koop bij Kruidvat en online in hun webshop.

Gebruik jij een oogcrème of oogroller?


Veel liefs,

Vanessa xxx

Lees ook: Kruidvat Spa Secrets Wisdom of India

12 reacties

 1. Heb nog geen oogroller maar ik kan wel met mijn ogen rollen :);),ik zal hem wel eens proberen,je weet nooit!xxx

 2. Dat frisse gevoel en de extra hydratatie klinken wel goed! Jammer dat je wallen en donkere kringen er niet door verdwijnen, maar ik vraag mij ook af of een product dat echt helemaal zou kunnen.

 3. Jammer dat deze niet werkt voor donkere kringen. Hier heb ik zelf namelijk ook altijd veel last van. Lijkt mij verder wel een erg fijn product!

 4. Ik gebruik oogcrème 2 keer per dag. Maar niet meer die van Kruidvat. Begin 2014 had ik de ene (zware) oogontsteking na de andere. Aan mijn make up lag het niet volgens de oogarts, maar ik moest een maand stoppen met oogcrème. Gedaan met oogontstekingen. Ik wisselde toen nog tussen verschillende oogcrèmes en kocht na die maand eentje van Garnier bij Action. Toen die op was kocht ik niets vermoedend weer eentje van Kruidvat. Na 2 dagen weer een zware oogontsteking. Bij mij komt die oogcrème van Kruidvat dus niet meer in huis…. Jammer, want het is wel een fijn prijsje.

  1. Hey Bibiane! Vervelend dat je een slechte ervaring hebt met de Kruidvat oogcrèmes. Ik heb hier geen last van, maar handig dat je dit even vermeld voor andere lezeressen.

 5. Dit lijkt me een fijn en verfrissend product! Hopelijk vinden ze ooit een wondermiddel tegen donkere kringen uit, zou heel goed van pas komen 🙂

 6. Wat fijn dat het goed verfrissend is! Dat zoek ik ook nog! Wel jammer dat het de kringen onder de ogen niet weg haal!

 7. Ik heb er 1 van Dr Pierre Ricaud gehad vond deze fijn wel prijzig maar dan heb je ook iets wat werkt .
  Nu is ie op na 2 jaar of zo en dacht dat ze deze niet meer hadden nu . Altijd zo als ik iets fijn vind .

  1. Dag Roos. Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat die van Dr Pierre Ricaud wel goed zijn werk doet. Ik kan me voorstellen dat hij duurder is, maar zoals je zegt, heb je dan ook wat. Ook fijn dat je er 2 jaar mee hebt gedaan. Dan haal je je geld er ook wel uit!

Reacties zijn gesloten.