L’Occitane shea butter hand cream limited edition

Geplaatst door
Hiep hiep hoera, dit jaar bestaat L’Occitane 40 jaar! Om dit te vieren hebben ze een limited edition shea butter hand cream uitgebracht. Ik mocht deze testen voor mijn blog en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind.   
 

Het eerste wat me opvalt is de mooie, feestelijke verpakking. Op het kartonnen doosje staat 40 years of love om hun 40ste verjaardag kenbaar te maken, leuk! De tube is groot en bevat maar liefst 150 ml, daar kan je wel een tijdje mee vooruit. Ik vind dit soort tubes trouwens erg handig omdat je er kan in knijpen tot alles eruit is en er weinig tot geen crème verloren gaat.

 

In de crème zit 20% shea butter. Daarnaast bevat hij nog meer verzorgende ingrediënten zoals kokosolie, honing extract, Heemstwortel extract en lijnzaadextract. Al deze ingrediënten voeden, beschermen en herstellen de droge huid, iets wat niet onbelangrijk is tijdens deze koude winterdagen. 
 
De substantie is redelijk dik. Ik was dan ook bang dat de crème moeilijk zou absorberen, maar tot mijn grote verbazing smeert hij makkelijk uit en trekt hij snel in. De crème is romig, zacht en laat geen vettig laagje achter. Na het smeren voelen mijn handen zacht en gehydrateerd aan. En de geur? Die is heerlijk! Fijn om te weten is dat je slechts een klein beetje crème nodig hebt voor beide handen waardoor dit product zuinig in gebruik is. 
 
De L’Occitane shea butter hand cream limited edition kost € 21 voor 150 ml en is te koop vanaf maart 2016 in de L’Occitane winkels en in de webshop.
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

 
Ben jij al bekend met L’Occitane? En gebruik jij een hand cream?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

14 reacties

  1. Grappig dat het toch snel intrekt, want als ik naar de foto van het uitgesmeerde gedeelte kijk, dan kan ik me de twijfel voorstellen.

  2. Ik had wel verwacht dat deze lang vettig zou blijven inderdaad, maar nu hij dat niet doet wil ik deze misschien ook wel gaan aanschaffen. L'occitane stelt nooit teleur wat mij betreft.

  3. L'Occitane is zo een fijn werk, deze handcrème lijkt mij ontzettend fijn in gebruik 🙂 x

  4. Wow het eerste wat ik dacht was inderdaad dat het een hele dikke creme was. Wat goed dat ie dan toch snel introk! De verpakking alleen al is erg leuk!

  5. Ik ken het merk niet,en het bestaat al zo lang :),ik gebruik een handcreme van Eucerin .xxx

Reacties zijn gesloten.