Mijn zilveren ring van Juwelo.nl

Geplaatst door
Ik ben een vrouw die niet veel sieraden draagt. Zo zal je mij niet vaak zien rondlopen met een armband of ketting. Een ring draag ik daarentegen wél heel graag. Toen ik van Juwelo, een online juwelier in Nederland, de kans kreeg om een sieraad uit te kiezen, dan ging ik natuurlijk direct bij de dames ringen kijken. Mijn oog viel op deze prachtige zilveren ring met witte saffieren en vandaag wil ik deze graag aan jullie laten zien. Daarnaast vertel ik nog iets meer over de webshop en de sieraden die je er kan terugvinden. 
 

Ik hou van opvallende, zilveren ringen. Toen ik deze zilveren ring met witte saffieren zag, dan was ik op slag verliefd. Ik dacht meteen: dit is de perfecte ring voor mij, die wil ik hebben! De ring is 23 x 20 mm en dat vind ik fijn. Ik hou niet van te dunne ringen. Verder valt de ring best op door de prachtige, witte saffieren van Madagaskar. Ik vind hem zo mooi!
De ring is verkrijgbaar in maat 17, een vrij standaard maat, maar toch was het spannend afwachten of de ring wel zou passen. Gelukkig past hij perfect rond mijn ringvinger, daar waar ik hem het liefste wilde dragen. Stel dat de ringmaat niet zou passen, dan is dat geen enkel probleem want Juwelo past de ringmaat gratis voor je aan. Toch was ik blij dat de ring van de eerste keer pastte want ik zou hem niet graag hebben teruggestuurd, daarvoor was ik er al te erg aan gehecht. 
 
De ring kost trouwens € 79 en dat vind ik een prima prijs voor een zilveren ring met echte saffieren. Juwelo’s motto is dan ook dat je geen miljonair hoeft te zijn om te kunnen genieten van prachtige sieraden. 
Ik heb een ring met echte saffieren gekozen, maar Juwelo biedt o.a. meer dan 550 edelstenen in allerlei kleuren, maten en designs die je maar kan bedenken. Het gaat om echte edelstenen, geen kristal, glas of imitatie stenen. Daarnaast vind je er echte robijnen en smaragden, allemaal tegen betaalbare prijzen. 
 
Fijn om te weten is dat de edelstenen betrouwbaar zijn. Het zijn geen “blood diamonds” maar edelstenen van betrouwbare bronnen die direct aan Juwelo leveren. Er zijn geen tussenhandelaars waardoor de herkomst en kwaliteit gegarandeerd zijn.
 
Juwelo is al jaren bekend in Duitsland, waar ze een eigen TV zender en sieraden veiling hebben, maar ook in Italië en Groot-Brittanië heeft Juwelo een eigen TV zender. Ervaring genoeg dus!
 
Ik zou je zeker aanraden om een kijkje te gaan nemen in de webshop. Hier vind je alvast een overzicht van alle sieraden. Tip: er zijn ook aanbiedingen en live veilingen waar je dagelijks de beste koopjes kan scoren.
Advertorial
 
Ben jij al bekend met Juwelo.nl? Wat vind jij van mijn zilveren ring? 
Veel liefs,
Vanessa xxx

14 reacties

  1. Wauw heel erg mooi! Ik ben ook geen sieraden meisje maar ringen vind ik heel leuk. Echt hele mooie ring!

  2. Wat een prachtige ring! De website ken ik wel, maar toch koop ik sierraden liever in een winkel (vooral ringen vanwege het passen) x

  3. Chique dinges,hij is HEEL mooi!Ik ga zeker een kijkje nemen op de site!xxx

Reacties zijn gesloten.