Opgemaakte producten februari 2016

Geplaatst door
De maand februari is alweer voorbij, tijd voor mijn opgemaakte producten! In dit artikel laat ik jullie zien welke beauty producten we hier in huis hebben opgemaakt en zoals altijd vertel ik er ook kort bij wat ik ervan vind en of ik het opnieuw zou kopen. Kijk je mee?

HEMA 3 in 1 micellair cleansing water
 
Dit micellair water van de HEMA is heel fijn. Het kost slechts € 2.25 en het doet prima zijn werk. Mijn (oog)make-up wordt vlot verwijderd en mijn huid voelt schoon, fris en zacht aan. Voor mij is dit zeker een budgettopper die ik in de toekomst nog vaker zal kopen.
 
Idyl wattenschijfjes maxi natuurlijk & zacht
 
Deze maxi wattenschijfjes heb ik bij Drogisterij.net besteld voor slechts € 1. Het zijn prima wattenschijfjes, ik heb er weinig op aan te merken. Misschien mochten ze nog een tikkeltje dikker zijn, maar voor die prijs mag je daar eigenlijk niet over klagen vind ik. 
KYRELL vitaliserende shampoo & conditioner
Nog meer budgettoppertjes! Deze shampoo en conditioner heb ik in de Aldi gekocht voor € 1.49 per fles en ik ben er heel tevreden over. De producten zijn geschikt voor droog en beschadigd haar. Ze bevatten o.a. panthenol, tarweproteïnes en provitamine B5 om het haar te beschermen en sterker te maken. Zowel de shampoo als de conditioner voeden en verzorgen mijn haar. De conditioner helpt mijn haar ook makkelijker doorkambaar te maken. En de geur? Die is heerlijk! Zo zie je maar dat een goede shampoo en conditioner niet per se duur hoeven te zijn.
 
Rituals Oriental Dream shower foam
 
Mijn trouwe lezers weten dat ik gek ben op de douche foams van Rituals en ook deze Oriental Dream uit de winter limited edition vind ik heerlijk. Deze douche foam bevat cacao maar die ruik je slechts een beetje terug. Ik zou de geur vooral omschrijven als warm, zacht en een tikkeltje zoet. Heerlijk om te gebruiken op koude winterdagen!
 
Dove Original deodorant
Dit is een prima, basic deodorant die je oksels beschermt tegen nare geurtjes. De geur is zacht en neutraal, niets bijzonders. Een tip: ik heb de deo gekocht bij de Action, daar is hij goedkoper dan bv. bij het Kruidvat.
 
 
Andrélon Oil & Care anti-klit spray
 
Deze anti-klit spray, verrijkt met Marokkaanse arganolie, maakt mijn haar makkelijker doorkambaar na het wassen en maakt mijn haar minder droog en pluizig. Daarnaast blijft de lekkere geur ook lang hangen en dat vind ik fijn.  
 
Catrice liquid camouflage high coverage concealer
 
Ik heb veel last van donkere kringen onder mijn ogen en deze concealer van Catrice zorgt voor een goede medium dekking. Inmiddels ben ik hiervan al een tweede concealer aan het gebruiken en dat wil veel zeggen. Een pluspunt is dat hij niet veel kost en je hem gewoon in het Kruidvat kan kopen.   
 
Rituals Indian Rose scented candle
 
Uiteraard heb ik ook een geurkaars opgemaakt. Dit keer één van Rituals in de geur Indian Rose. Het is een zachte en zoete geur van amandelolie en indiase roos, echt heerlijk! Jammer dat de geurkaarsen van Rituals zo duur zijn want anders zou ik er vaker eentje kopen. Op de kaars staat trouwens een mooi tekstje vermeld, maar dat is op de foto niet goed te zien: What’s meant to be, will always find a way. 
AXE Black shower gel
 
Ook Glenn heeft een paar producten opgemaakt. Als eerste deze Black douchegel van AXE. Een prima douchegel die lekker mannelijk ruikt en goed schuimt.  
 
Playboy Vegas deodorant
 
Ook heeft hij een Playboy Vegas deodorant opgemaakt. Deze deo ruikt heel lekker en beschermt de oksels goed tegen nare geurtjes. 
 
  
Care Shaving Foam MEN

Dit scheerschuim is van Care, het beauty huismerk van Delhaize. Glenn heeft hier echt héél lang mee gedaan. Het is een prima scheerschuim, het ruikt lekker en is zacht voor de gevoelige huid.

Styling Gel Extra Strong

Afsluiten doe ik met zijn favoriete haargel: de styling gel van de Action. Een pot van 500 ml kost daar nog geen euro, echt geen geld dus!
 
Zo, dit zijn alle producten die we de afgelopen maand hebben opgemaakt. Ik vind het best grappig om te zien dat Glenn steeds meer producten begint op te maken. Wie bij de hond slaapt… Haha! Ik ben natuurlijk ook benieuwd naar welke producten jullie hebben opgemaakt. Laat dit zeker weten bij de comments!

Veel liefs,

Vanessa xxx

15 reacties

 1. Wat een fijne producten hebben jullie opgemaakt =)
  Leuk dat je die van je vriend er ook bij doet!
  Liefs Jorinda

 2. Je hebt weer wat plaats om nieuwe produkten te zetten,ook leuk he,:),wat ik heb opgemaakt,een shampoo dat weet ik nog,en wasprodukten bij de vleet,wassen is één van mijn hobby's,haha.xxx

 3. Hey Vanessa,

  Leuk om te zien! Ik ben zeer benieuwd naar de HEMA 3 in 1 micellair cleansing water, die wil ik zelf nog eens gaan uitproberen. Ook fijn dat hij lekker goedkoop is 🙂 .

  Liefs!

 4. Leuke producten opgemaakt 😀 Die kaars van Rituals lijkt mij zo heerlijk ruiken 🙂 x

 5. De Rituals douchefoam is echt heerlijk <3 Die Catrice concealer ga ik binnenkort ook reviewen op mijn blog! Ik ben meestal van de iets luxere make up maar kocht deze op de gok en ben echt tevreden. Ik ben trouwens erg benieuwd naar het micellair water van de Hema! Ik gebruik nu de roze van Nivea maar als die op is ga ik voor die van de Hema, hoor er zoveel goeds over!

Reacties zijn gesloten.