Unboxing Happy Blue Box – februari 2016

Geplaatst door
Vandaag heb ik een unboxing voor jullie, namelijk van de Happy Blue Box van de maand februari. Ik kijk er iedere maand naar uit om deze box te ontvangen want het is elke keer een feestje om de doos open te maken en te kijken naar welke producten er allemaal in zitten. Ben je benieuwd naar de inhoud? Kijk dan gezellig mee!
 

De Happy Blue Box is een Belgische beautybox die je eenmalig (€ 19.95), maandelijks (€ 17.95) of per 3 maanden (€ 55) kan bestellen. In de box zitten vijf tot zes full size producten. De inhoud is een verrassing dus je weet niet op voorhand wat er zal in zitten. Er zijn drie varianten beschikbaar: de Happy Girls Box (jonge huid), Happy Women Box (rijpere huid) en de Happy Men Box (voor mannen). Ik ontvang iedere maand de Happy Girls Box.
Wanneer ik de doos open, dan zie ik een kaartje liggen. Daarop staat vermeld welke producten er in de box zitten. Er staan geen afzonderlijke prijzen bij, maar de waarde van de box is sowieso hoger dan het bedrag dat je ervoor betaald.
 
In elke box zit een gratis sjaaltje verstopt. Dit keer is het een sjaaltje met een leuk patroontje!
 
Dit is de inhoud. Hieronder zet ik alle producten even op een rijtje.
Billy X Club Parfum

“Billy X Club brengt geur in je leven en biedt stuk voor stuk heerlijke eau de parfums die je zintuigen zullen prikkelen. Billy X Club is een stoere combinatie van zalige geuren, een vleugje street cred, enkele kleurrijke, grafische prints en is bovendien ook helemaal Belgisch! Omdat dit parfum natuurlijk een persoonlijke keuze is, geven we je graag dit pakketje met 3 van hun 6 parfums. Zo kan je zelf nagaan welke geur het beste bij je past.”
Ik ben nog niet bekend met de parfums van Billy X Club dus ik vind het heel leuk dat ik via deze weg kennis mag maken met hun geuren. Ik ontving de geuren Shewolf, Conga Beatz en Indigo Swing. Drie heerlijke parfums, maar Shewolf en Indigo Swing zijn mijn favorieten. Ik vind de geuren heel moeilijk te omschrijven, maar hieronder vind je alvast de geurnoten. 

 

– Shewolf bevat geurnoten van groene bladeren, violet, jasmijn, roos, framboos, patchouli, sandelhout, cederhout, vanille, amber, musk en tonkabonen. Het is een vrouwelijke, sensuele en iets zwaardere geur. 
– Conga Beatz bevat geurnoten van mandarijn, tamarinde, sinaasappel, citroen, grapefruit, tomaten blad, jasmijn, perzik, muskus, romig sandelhout en eikenmos. Dit is een frisse en fruitige geur, ideaal voor de aankomende lente.
– Indigo Swing bevat geurnoten van citroen, clementine, limoen, sappige peer, violet blad, appelbloesem, jasmijn, gardenia, cederhout, sandelhout, patchouli en muskus. Dit parfum vind ik moeilijk te omschrijven. Het is een vrouwelijke, bloemige, fruitige en warme geur. Normaal bevat de Happy Blue Box alleen full size producten en daarom vind ik het een beetje jammer dat er slechts drie staaltjes in de box zitten want zo is het natuurlijk makkelijk om een box te vullen. Langs de andere kant kan ik het wel begrijpen aangezien een flesje van 50 ml € 68 kost. Misschien is het een tip om in de toekomst een goedkoper, full size parfum in de box te steken. 
   

Evolve Organic Beauty Wash (60 ml)

“Een verfrissende wasgel om je lichaam te verzachten en te hydrateren. Dankzij natuurlijke extracten van kokosnoot en suikerriet wordt je huid op zachte wijze gereinigd. Organische Aloë Vera voedt de huid en kalmeert irritaties. De geur is afkomstig van een unieke combinatie van limoen, citroen, basilicum en jeneverbes. Alle producten van Evolve Organic zijn natuurlijk, organisch en bovendien ook volledig handgemaakt.”

Deze body wash bevat limoen, citroen, basilicum en jeneverbes. De citrusgeur is niet helemaal mijn ding, maar gelukkig houdt Glenn hier wel van. Hij zal het flesje dan ook met veel plezier gebruiken.Evolve Organic Beauty Lotion (60 ml)


“Deze vochtinbrengende lotion is geschikt voor handen en lichaam. Organische sheaboter voedt en verzacht je huid terwijl Aloë Vera kalmerend werkt. De subtiele geur is, net zoals bij de Wash, afkomstig van limoen, citroen, basilicum en jeneverbes. Een mooie organische lotion die je huid perfect en verzorgd achterlaat.”
 
De body lotion heeft dezelfde geur als de body wash en zoals ik hierboven reeds zei is de geur niet helemaal mijn ding. De lotion is luchtig, smeert makkelijk uit en trekt redelijk snel in, wat zeker pluspunten zijn. Als je op zoek bent naar een fijne lotion die naar citrus ruikt, dan zal je deze van Evolve Organic zeker kunnen waarderen.Avril Nagellak (7 ml)

“De veganistische nagellak van Avril is samengesteld zonder parabenen, ftalaten en andere producten die schadelijk zijn voor je nagels en huid. De nagellak brengt gemakkelijk aan en blijft lang zitten. Laat jezelf verleiden door deze levendige rode kleur en pronk met elegante nagels die meteen alle aandacht naar zich toe zullen trekken.”
 
Ik draag vaak rode nagellak op mijn tenen dus dit nagellakje van Avril komt goed van pas. Rood is natuurlijk een ‘veilige’ kleur en ik kan me voorstellen dat sommige vrouwen misschien liever een ander kleurtje verkiezen, maar ik ben er wel blij mee.PuroBIO Lip- en oogpotlood

“Dit potlood van het Italiaanse PuroBIO is 100% natuurlijk. Je kan het gebruiken om je lippen te accentueren of zelfs om je lippen helemaal mee in te kleuren, zoals een lipstick. Bovendien is dit potlood ook geschikt voor het uitlijnen en benadrukken van je ogen. De aanwezigheid van plantaardige olie in combinatie met pure, minerale pigmenten zorgt voor perfect beschermde en gehydrateerde lippen en oogcontouren. Je ontvangt één van de 3 kleuren: “Brick”, “Red” of “Pink”. 

 

Ik heb de kleur “Red” ontvangen die ik eventueel kan gebruiken als lippotlood. Eigenlijk gebruik ik nooit zo’n potlood, maar misschien moet ik het toch eens proberen? Ik vraag me af of mijn rode lipstick hierdoor beter zal blijven zitten.

 

Als gratis extraatje heb ik een Colormates brush ontvangen voor mijn wenkbrauwen. Dat is natuurlijk altijd handig om te hebben.
 Als laatste heb ik nog een kortingscode van 10% gekregen om te besteden in hun webshop No Beauty Limits, superleuk! In de webshop vind je natuurlijke make-up en verzorgingsproducten, maar ook cosmetica-boxen en geschenkbonnen. Zeker de moeite waard om even een kijkje te gaan nemen!Zo, dit zijn alle producten. Ik moet toegeven dat ik de inhoud een beetje teleurstellend vind, in die zin dat ik de vorige boxen veel leuker vond. Niet alle producten zijn full size, terwijl dit wel wordt beloofd, en dat vind ik jammer. Maar hé, niet alle boxen kunnen voor iedereen even leuk zijn. Hopelijk maakt de volgende box mij wel weer enthousiast!

 
De box van februari is helaas niet meer te bestellen. Inschrijven voor een box kan telkens t.e.m. de 14de van de maand, aangezien de boxen op de 15de worden verstuurd. Alle inschrijvingen die na de 15de binnenkomen, worden automatisch gelinkt aan de volgende box.
 
Een Happy Blue Box kan je hier bestellen. De verzendkosten binnen België zijn gratis, naar Nederland betaal je slechts € 2.50.
* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.
Wat vind jij van deze inhoud? Heb jij al een Happy Blue Box besteld?
Veel liefs,
Vanessa xxx

19 reacties

  1. Die parfums lijken me wel lekker ruiken! Wel jammer inderdaad dat de box niet zoveel fullsize producten bevat als ze beloven.

  2. Wat lijken die parfums me heerlijk! Die body wash en bodylotion lijken me vooral in de zomer wel lekker. Nu ben ik minder dol op citrusgeuren, vind ik gewoon niet zo passen bij de winter.

  3. Behalve van de full sizes ben ik wel erg blij met de box. Op een of andere manier zijn mijn ogen opengegaan voor natuurlijke producten.zo zie je maar dat het zoals je zelf al aangaf voor iedereen anders is.

  4. Wat vervelend dat de box je wat tegenvalt,toch 2 lekkere parfums leren kennen,die met patchoulli zou mijn favoriet zijn :),en de sjaal vind ik altijd leuk dat die erin zit :):)xxx

  5. Vind je 'm tegenvallen? Misschien had er wat meer fullsize bij gekund maar ik vind er wel genoeg variatie in zitten.

  6. Als ik de inhoud zo zie, word ik er ook niet heel wild van. Wel goed dat het bijna allemaal natuurlijke producten zijn. Verder vind ik de lotion er wel goed uitzien!

Reacties zijn gesloten.