E.L.F. moisturizing lipstick Ravishing Rose

Geplaatst door
Onlangs mocht ik een paar make-up producten uitkiezen bij de webshop Eyes Lips Face, beter gekend als E.L.F. Ik heb o.a. de E.L.F. moisturizing lipstick Ravishing Rose ontvangen, een plum – roodachtige kleur die je lippen ook nog eens hydrateert, en vandaag wil ik deze graag aan jullie laten zien. 

De lipstick zit in een kartonnen doosje waar je informatie op kan vinden. Op het doosje zie je hoe de kleur van de lipstick eruit ziet en dat vind ik handig. De verpakking van de lipstick vind ik niet zo speciaal omdat de huls gewoon zwart is. Wat ik wel fijn vind is dat je aan de onderkant kan zien welke kleur er in zit. De moisturizing lipsticks zijn in 12 verschillende kleuren verkrijgbaar en kosten € 4 per stuk. 
Ik heb de kleur Ravishing Rose ontvangen, dit is een plum – roodachtige kleur. Moeilijk te omschrijven. Ik denk dat dit kleurtje heel mooi kan zijn bij een nude look overdag. De lipstick heeft een zachte textuur en geeft een intense en ultra gepigmenteerde kleur aan je lippen. Daarnaast is deze lipstick verrijkt met shea boter, vitamine A, C en E om je lippen te voeden en te hydrateren. Volgens E.L.F. zou deze lipstick een longlasting effect hebben. 
De pigmentatie van de lipstick is goed. Tijdens het swatchen merk ik meteen dat de lipstick zacht aanvoelt. 
 
Links: zonder lipstick / rechts: met lipstick
Ook tijdens het smeren op mijn lippen voelt de lipstick zacht aan. Mijn lippen voelen niet droog aan wat wil zeggen dat deze lipstick je lippen echt hydrateerd. Ik vind de kleur heel mooi, niet te fel en niet te licht, eigenlijk perfect om iedere dag te dragen. Mijn make-up ziet er altijd vrij natuurlijk uit en deze lipstick geeft de gehele look toch net dat tikkeltje meer. Enig nadeel is dat de lipstick niet zo lang blijft zitten, want nadat je iets hebt gedronken of gegeten is de kleur helemaal van je lippen verdwenen. Een longlasting lipstick zou ik het dus niet echt noemen, maar verder ben ik heel tevreden over deze lipstick. In de toekomst wil ik zeker nog meer moisturizing lipsticks van dit merk aanschaffen, voor de prijs hoef je het alvast niet te laten.   


De E.L.F. moisturizing lipstick Ravishing Rose kost € 4 en is hier te koop. 
 
* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.
 
Wat vind jij van dit kleurtje? Heb jij al een moisturizing lipstick van E.L.F.?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx 

15 reacties

  1. Heel mooi kleurtje,hij staat je prachtig.Zelf gebruik ik geen of weinig lipstick,maar voor hen die er wel gebruiken is dit zeker een aanrader xxx

  2. Wat een mooie kleurtje! Inderdaad heel naturel, hou er van! Jammer dat hij niet lang blijft zitten.
    Liefs,
    Elles

  3. Jammer dat hij niet zo long-lasting is, maar hij staat je wel heel mooi! Fijn ook dat hij de lippen hydrateert 🙂

Reacties zijn gesloten.