Cadeautip: een magische mok van PrachtigKado

Geplaatst door
Vind jij het soms ook zo moeilijk om een leuk en origineel cadeau voor iemand te kopen? Dan heb ik een goede tip voor jou! In de webshop PrachtigKado.nl vind je de meest originele cadeautjes voor hem en haar, maar ook voor de kleintjes en je zaken relaties. Eén van de cadeautjes die ik ontzettend leuk vind is de magische mok. Ik mocht zo’n mok ontvangen voor mijn blog en vandaag wil ik je hier graag iets meer over vertellen.
 

Bij PrachtigKado kan je mokken op verschillende manieren laten bedrukken. Zo kan je kiezen voor een mok met een foto, een liefdesmok, voetbal mok, krijtmok, maar ook voor een magische mok. Ik mocht zo’n magische mok ontvangen voor mijn blog en ik vind ze ontzettend leuk. Ben je benieuwd naar wat deze mok zo bijzonder maakt? Dat kom je hieronder te weten!
In eerste instantie is de mok gewoon zwart. Maar als je goed kijkt, dan zie je dat er een foto van Glenn en mij op de mok is bedrukt. Deze foto komt pas helemaal tevoorschijn van zodra de mok warm wordt door er bijvoorbeeld thee of koffie in te schenken. In een paar seconden zie je de volledige foto en wordt de mok ook wit i.p.v. zwart. Wat een verrassing hè? Is je thee of koffie op, dan wordt de mok weer volledig zwart. Een erg leuk effect dat je oneindig kan herhalen. 
 
Ik heb gekozen voor een persoonlijke foto, maar het is ook mogelijk om de mok te bedrukken met een logo en/of tekst. Daarnaast kan je voor een matte of glanzende mok kiezen. Ik heb een glanzende mok ontvangen. Normaal kost deze € 22.95 maar momenteel kost ze slechts € 9.95 en dat vind ik een mooie prijs voor zo’n magisch cadeau. Handig om te weten is dat de mok gewoon in de microgolf en vaatwasser mag. 
Ik vind deze mok echt superleuk! Als je nog op zoek bent naar een leuk en origineel cadeau voor iemand, dan kan ik je zeker aanraden om een kijkje te nemen bij PrachtigKado
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

Ben jij al bekend met PrachtigKado? En wat vind jij van deze magische mok?
Veel liefs,
Vanessa xxx

14 reacties

  1. Tof zo'n magische mok,leuk met jullie foto!Ik ga zeker eens piepen op PrachtigKado!!xxx

  2. Ah wat leuk! Ik heb wel eens eerder zo'n soort mok gezien, maar niet met eigen foto erop. Heel leuk om te hebben of te geven 😀

  3. Leuk zo'n mok zeg! Ik heb op het moment genoeg mokken in de kast staan dus de kans is klein dat ik de mok voor mezelf zou kopen. Het zou wel een ideaal cadeautje zijn voor een verjaardag 😀

  4. Ah wat leuk! Mijn zus had dit aan mijn ouders cadeau gegeven met daarop de foto van een echo. Om zo dus te vertellen dat ze zwanger is. Was ZO leuk!

Reacties zijn gesloten.