Tip: Valentijn vieren met HEMA

Geplaatst door
Het is bijna zover: Valentijn. Op 14 februari kun je aan je geliefde, vriendin, zus, mama of papa laten weten hoe gek je op hem of haar bent. Dit doe je samen met HEMA. Van lekkere bonbons tot een mooi lingeriesetje: je vindt het allemaal bij HEMA. De collectie is in alle filialen en op hema.be verkrijgbaar.
 

Zoetje
 
Kleine cadeaus met een groot gebaar. Verras hem of haar met een mooie lippenstift, doosje bonbons of een HEMA blijmaker. HEMA heeft verschillende lekkernijen waar iedereen van kan smullen. En jij natuurlijk ook.
 
Samen in de zetel
 
Ook thuis kun je van Valentijn genieten. In de zetel in een lekkere broek samen met je geliefde. Steek een paar kaarsjes aan, kruip dicht tegen elkaar en kijk naar een romantische film. Gezellig!
 
 
Hartendief
 
Een geheime aanbidder? Met HEMA Valentijnskaarten pak je iedereen in met je lieve woordjes. Zo zullen er heel wat hartjes worden veroverd!
 
Heb jij al een Valentijnscadeautje gescoord?
Persbericht
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

15 reacties

  1. Ohhh. al die schattige hartjes, de hema heeft altijd van die leuke en betaalbare valentijnscadeautjes…

  2. Hema heeft altijd zulke leuke artikelen en schattige spulletjes. Alleen het filiaal bij ons in de buurt heeft maar een aantal producten of loopt vet achter 🙂

  3. Ik was net bij Hema en zag die Valentijns douchegel. Té leuk voor in de badkamer. Heb m trouwens niet meegenomen, ik heb nog zoveel doucheproducten staan.

Reacties zijn gesloten.