Aanrader: The Boondocks / American Steakhouse

Geplaatst door
Onlangs ben ik met Glenn, zijn ouders en zus gaan eten in The Boondocks. Dit is een Amerikaans steakhouse gelegen te Wichelen, zo’n 20 minuutjes rijden van onze woonplaats Aalst. Het was de eerste keer dat ik er ben geweest maar zeker niet de laatste keer. Ik ben zelfs zo enthousiast dat ik er graag een blogpost aan wil wijden. Dit artikel is overigens niet gesponserd. Het leek me gewoon leuk om er iets over te schrijven op mijn blog. 
 

The Boondocks is een Amerikaans steakhouse waar je kan genieten van perfect gegrilde steaks afkomstig uit Argentinië, Schotland en Ierland. Naast vleesgrillades behoren de spare ribs en Mexicaanse fajitas ook tot hun specialiteiten. Voor wie niet van vlees houdt, is er nog een ruim aanbod aan salades en visgrillades. Kortom, voor ieder wat wils!

Ik ben voor een Ierse steak gegaan. Deze werd geserveerd met frietjes, een slaatje, mayonaise en een warme saus naar keuze. Het was superlekker! Vooral de steak was van prima kwaliteit en heel lekker gebakken, zo zou ik hem echt niet kunnen klaarmaken. Wat ik een pluspunt vind is dat we meteen genoeg frietjes en sausjes (in kommetjes) kregen en er dus geen extra moesten bij vragen, wat je in sommige restaurants wel moet doen.  
 
Eigenlijk had ik na mijn hoofdgerecht meer dan genoeg gegeten, maar toch kon ik het dessert niet weerstaan. Ik ging voor vanille ijs met warme chocolade, simpel maar wel heel lekker. Het dessert bordje was trouwens mooi versierd. Je merkt duidelijk dat ze er in de keuken hun werk van maken en dat vind ik heel fijn. Glenn nam de Peacon Pie met vanille ijs. Deze pecannotentaart is een Amerikaanse klassieker en volgens Glenn ook een echte aanrader. 
 
The Boondocks is niet alleen een aanrader omwille van het lekkere eten, maar ook vanwege de typische Amerikaanse sfeer. De Amerikaanse vlaggen, de jukebox, (nummer)platen aan de muren, diner-style banken, U-vormige bar met krukken… Heel gezellig! Hieronder vind je enkele foto’s van het interieur die je ook op de website kan terugvinden. 
 
Er zijn twee verdiepingen. Beneden kan je op de diner-style banken zitten en dat vinden wij het leukste, boven zijn het gewone tafels en stoelen. We zijn op een zaterdagavond gaan eten en beide verdiepingen zaten bomvol met mensen. Tijdig reserveren is dus de boodschap. Maar ondanks de drukte hebben we niet te lang op ons eten moeten wachten en ook de bediening was top, vriendelijk en professioneel.     
 
 
Ik heb echt genoten van dit uitje en ik kan The Boondocks dan ook zeker aanraden aan jullie. Wij zijn met familie gaan eten, maar het kan ook leuk zijn om als koppel of met een groep vrienden langs te gaan. Een gezellige avond gegarandeerd!
 
Ben jij al eens naar The Boondocks geweest? Hou jij van lekker eten?
En is een American Steakhouse iets voor jou?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

18 reacties

  1. Haha, wat leuk dat je hier iets over schrijft! Ik ben er ook al twee keer gaan eten met mijn schoonouders en het is inderdaad een aanrader! Zelf ga ik niet zo snel voor vlees maar het was er echt heel lekker, en de frietjes en saus ook! Wij zaten trouwens twee keer boven, maar daar heb je tegen een muur ook een rij met van die Amerikaanse banken, dat is inderdad echt een gezellige sfeer! 🙂

  2. ziet er erg goed en gezellig uit ik ga a.s. zaterdag uiteten in Gorinchem bij Lacobanita dat is ook echt een aanrader! heel goed eten en je kan van alles kiezen! liefs x

  3. Ik ben ook een keer in een American Steakhouse geweest, was echt lekker. Helemaal in zo'n Amerikaans stijltje, hou er van!
    Liefs,
    Elles

    1. Ik weet het ook nog niet zo lang. Glenn is er eens gaan eten met zijn vroegere collega's en zo hebben we het leren kennen.

  4. Dat is niet zo ver van mij 😀 Ik ga het is voorstellen om met mijn verjaardag er te gaan eten 😀 Leuk en lijkt me lekker 😀 x

Reacties zijn gesloten.