Rituals chakra water bed & body mist

Geplaatst door
Iedere ochtend kies ik een body mist of parfum uit die ik dan de hele dag draag. Op dagen dat ik thuis blijf en nergens heen moet, dan vind ik het een beetje zonde om een echt parfum te dragen en dan grijp ik eerder naar een body mist. Onlangs ontving ik een Rituals chakra water bed & body mist in de geur Indian Rose & Himalaya Honey. Deze hydraterende bed & body mist kan je zowel voor je huid, beddengoed en ander textiel gebruiken. Ben je benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel verder.
 

Dit chakra water behoort tot de Ayurveda collectie van Rituals. Deze collectie is te herkennen aan de roze / rode verpakking. Ik heb hiervan al verschillende producten gebruikt, o.a. de douche foam, body scrub en body cream. Allemaal heerlijke producten die naar Indiase roos en Himalaya honing ruiken. De meeste Ayurveda producten ruiken zoet, maar het chakra water ruikt vooral bloemig en fris. Het is echt een geur die me aan het voorjaar doet denken. Ik ruik duidelijk een rozengeur dus daar moet je wel van houden. Een honinggeur kan ik er niet direct in terugvinden. 
Met de chakra water bed & body mist kan je jezelf helemaal in de Rituals Ayurveda geur hullen. Je kan deze op je huid sprayen om lekker te ruiken maar je kan het ook gebruiken op je beddengoed en ander textiel. Het chakra water is veilig voor je textiel en laat geen vlekken achter. Als je het chakra water op je kussen sprayt, dan zou dit een ontspannende werking op je zintuigen hebben. Bij mij heeft de geur eerder een opwekkend effect en daarom spray ik de mist liever niet op mijn beddengoed, maar voor ander textiel vind ik de geur dan wel weer fijn.
 

Ik gebruik dit product het liefst als body mist, bijvoorbeeld als afsluiting nadat ik andere Ayurveda producten heb gebruikt, maar ook als dagelijkse geur i.p.v. een parfum. De body mist
 ruikt heel lekker en daarnaast hydrateert hij mijn huid. Een nadeel aan de meeste body mists is dat de geur vrij snel vervliegt, maar ik moet zeggen dat deze Rituals body mist een hele tijd blijft hangen en dat vind ik fijn. Soms moet ik overdag nog wel een keer bijsprayen, maar in ieder geval minder snel dan bij andere body mists. 
Het flesje is roze, van glas en bevat 50 ml. Door de langwerpige verpakking is het flesje ideaal om in je handtas te steken en mee te nemen voor onderweg.

Als je nog op zoek bent naar een bloemige body mist die je eventueel ook als bed- en textiel mist kan gebruiken, dan kan ik dit Rituals chakra water zeker aanbevelen.

 
Rituals chakra water bed & body mist kost € 16.50 en is te koop in de Rituals winkels en online in hun webshop.
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

Gebruik jij graag body mists? Wat zijn jouw favorieten?


Veel liefs,

Vanessa xxx

13 reacties

  1. Deze heb ik ook, al moet ik toegeven dat ik eigenlijk nooit bed & body mists gebruik – met uitzondering van de Deep Sleep Pillow Spray van This Works. Deze zat in een Ayurveda-geschenkverpakking die ik kreeg. Ik heb hem nu in het productenbakje op m'n nachtkastje gezet, dan ben ik hopelijk sneller geneigd om hem te gebruiken! Alleen is de geur m'n ding niet zo…

  2. Ik heb de andere body & bed mist en die gebruik ik toch geregeld als bed mist. Vooral als ik merk dat ik gespannen ben. Ik vind de geur zo heerlijk rustgevend. De geur die jij laat zien heb ik laatst bij een vriendin van me geroken, wat een heerlijke geur! Ik vind die geur zelf iets minder geschikt als bedmist, maar als body mist is dit zeker een heerlijk product.

  3. Hier was ik net naar opzoek! De geur trekt meteen mijn aandacht. De verpakking ziet er ook wel leuk uit 🙂 x

  4. Deze geur vind ik zalig! Ik gebruik body miss eigenlijk bijna enkel tijdens de zomer, dan zijn ze lekker verfrissend! Mijn favorieten zijn die van The Body Shop

  5. Rituals heeft steeds heerlijke produkten en geuren!Deze geur lijkt zalig,een 'mist' heb ik nog niet gebruikt :)xxx

Reacties zijn gesloten.