NIOXIN: Ga ’s nachts de strijd aan met dunner wordend haar

Geplaatst door
Night Density Rescue is een leave-on nachtbehandeling met baanbrekende NIOXYDINE24-technologie. Het is klinisch bewezen dat deze technologie de dichtheid van het haar bevordert door haarverlies veroorzaakt door hoofdhuidoxidatie te verminderen. De nieuwe formule bevat onder andere krachtige antioxidanten zoals vitamine E-acetaat, gemberwortelextract, cafeïne en biotine, die oxidatieve beschadiging op de hoofdhuid aanpakken en neutraliseren.
 

Dunner wordend haar en haarverlies zijn een groot probleem voor veel mensen, omdat haar één van de belangrijkste kenmerken is van onze individuele identiteit en schoonheid. Vrije radicalen in het milieu kunnen een reële impact hebben op onze huid en zo zorgen voor oxidatie. Deze oxidatie kan leiden tot rimpels en donkere vlekjes. Vrije radicalen kunnen ook een impact hebben op onze hoofdhuid, zo kan hoofdhuidoxidatie leiden tot haarverlies. 

In de huidverzorging is een vaste dag- en nachtverzorging voor een mooie, gezonde en beschermde huid goed ingeburgerd. De nacht is voor het lichaam tenslotte het beste moment om te rusten en schade te herstellen, en daarom kan men ook voor de verzorging van het haar en de hoofdhuid gebruik maken van de nachtelijke periodes. De nieuwe Night Density Rescue met baanbrekende NIOXYDINE24-technologie is de eerste nachtbehandeling van NIOXIN die klinisch bewezen de dichtheid van het haar verbetert dat door oxidatieve beschadiging dunner is.

Night Density Rescue wordt rechtstreeks op de hoofdhuid aangebracht met de bijgeleverde pipet. De behandeling heeft een kalmerende geur die geschikt is voor nachtelijk gebruik, geeft geen productresten af op het hoofdkussen en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen met alle haartypen. Night Density Rescue kan zowel als aanvulling op het bestaande NIOXIN-gamma als afzonderlijk gebruikt worden. 
 
De behandeling is verkrijgbaar vanaf 1 januari 2016 in geselecteerde salons tegen de adviesprijs van € 54. Kijk voor meer informatie over NIOXIN-producten op www.nioxin.nl.


Waarom NIOXIN? 

NIOXIN’s behandeling van dunner wordend haar is gebaseerd op huidverzorging. Het merk doet al 25 jaar gericht onderzoek naar het probleem en bijgevolg is NIOXIN expert in de behandeling van dunner wordend haar. NIOXIN ontving talloze prijzen, inclusief de prestigieuze Behind The Chair Award die het merk 14 jaar op rij in ontvangst mocht nemen. Vandaag breekt voor NIOXIN een nieuw tijdperk van huidverzorging voor de hoofdhuid aan: vanaf nu biedt het een complete dag- en nachtbehandeling voor dunner wordend haar.
 
Persbericht

Heb jij last van dunner wordend haar? Lijkt dit product iets voor jou?
Veel liefs,
Vanessa xxx

5 reacties

  1. Oooh ik dacht wat cool dat je het hebt uitgetest. Helaas is het nog maar een persbericht. Ben wel erg nieuwsgierig!

Reacties zijn gesloten.