I Heart Makeup Naked Chocolate Palette

Geplaatst door
Vorige maand heb ik voor het eerst een bestelling gedaan bij de Nederlandse webshop Make-Up Musthaves. Ik kocht o.a. de I heart makeup naked chocolate palette. Deze palette lijkt op een witte chocoladereep en bevat 16 warme en natuurlijke tinten, zowel matte kleuren als shimmers. Ik heb de palette nu al een paar keer gebruikt en vandaag wil ik jullie er graag iets meer over vertellen. 
 
i heart makeup naked chocolate palette

De I heart makeup naked chocolate palette lijkt op een witte chocoladereep en alleen al daarom wilde ik deze palette graag hebben. Het design is geïnspireerd op de Chocolate Bar van Too Faced, maar persoonlijk vind ik dat merk vrij duur. Ik ga niet snel € 40 of meer neerleggen voor een oogschaduw palette. Geef mij maar de goedkopere versie, die kost slechts € 9.99. 
 
De palette bevat 16 warme en natuurlijke tinten, zowel matte kleuren als shimmers, en dat vind ik fijn. Zo kan je met één palette allerlei kanten op. Wat ik ook leuk vind zijn de namen: Smoothly, Divine, Mocha Lover, Dipped, Choc-fest, Adorable, Buttons, Frosted Choc, Delight, Sweet Shop, Sugar, Double Dip, Tob-le-rone, Wonka, Milky en Way. In de palette zit ook nog een spiegel en sponsapplicator. 
 
i heart makeup naked chocolate
Hieronder heb ik de swatches even op een rijtje gezet.
 
 
Bovenste rij: Smoothly, Divine, Mocha Lover, Dipped, Choc-fest
 
i heart makeup naked chocolate swatches
Middelste rij: Adorable, Buttons, Frosted Choc, Delight, Sweet Shop, Sugar
 
Onderste rij: Double Dip, Tob-le-rone, Wonka, Milky, Way
Het eerste wat me opvalt is dat de matte kleuren wat droger en minder gepigmenteerd zijn. Dit merk je vooral bij de kleuren Tob-le-rone en Milky. De shimmers zijn gelukkig wél goed gepigmenteerd, er zitten prachtige kleuren tussen! Ik kan je aanraden om een goede oogschaduwbasis te gebruiken want dan komen de kleuren nog beter tot hun recht. 
 
Ik heb de palette nu al een paar keer gebruikt en ik vind het zeker een mooie toevoeging aan mijn collectie. De palette bevat warme, natuurlijke tinten en daar hou ik van. Niet alle kleuren zijn even goed gepigmenteerd, maar voor de prijs van € 9.99 mag je daar eigenlijk niet over klagen vind ik. 
 
De I Heart Makeup Naked Chocolate Palette kost € 9.99 en is o.a. te koop in sommige Kruidvat filialen. Ik heb ze daar nog niet gezien, vandaar dat ik ze online heb besteld bij Make-Up Musthaves.
 
Wat vind jij van deze palette?

Veel liefs,
Vanessa xxx

22 reacties

  1. Wat jammer dat de pigmentatie niet helemaal in orde is, maar inderdaad: alsnog een fijne palette voor die prijs 🙂

  2. Ah! Jammer dat de pigmentatie niet helemaal goed is. De chocolade palettes vind ik namelijk echt heel erg mooi. Zelf heb ik de donker bruine variant voor als ik een keer een uitbundige look wil maken!

  3. Het palette ziet er goed uit! Mooi kleuren ook. Ik heb zelf alleen twee van de drie Too Faced Chocolate Palettes en die vind ik heel fijn, maar ze zijn inderdaad niet goedkoop.

  4. Ik heb het palet al zien liggen in het Kruidvat filiaal in Wijnegem whoppingcenter. Ik heb het vastgehad, maar heb het toch niet gekocht. Spijtig eigenlijk, want het zien er hele mooie kleuren uit! de verpakking is ook zo tof he �� Ik wil erin bijten!

Reacties zijn gesloten.