L.A. Girl Pro setting spray

Geplaatst door
Nadat ik mijn make-up heb aangebracht vind ik het fijn om mijn make-up te fixeren met een setting spray. Een setting spray zorgt ervoor dat je make-up look de hele dag perfect blijft. Een favoriet is absoluut The Body Shop Vitamine E Face Mist, maar sinds kort gebruik ik de L.A. Girl Pro setting spray die ik bij de Boozyshop heb besteld. Ben je benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel verder.
 

L.A. Girl staat bekend om haar brede assortiment van kwalitatief fijne producten. Het is een Amerikaans merk met make-up voor een budget prijs. Gaande van oogschaduw tot lipstick en van concealer tot blush. Ik heb alleen nog maar ervaring met de Pro setting spray die ik vandaag ga bespreken, maar in de toekomst wil ik zeker nog meer producten van dit merk ontdekken.
De L.A. Girl Pro setting spray zit in een zwart flesje van 30 ml. Zelf had ik het flesje iets groter verwacht dus dat was een kleine teleurstelling, maar dat weet ik dan voor een volgende keer. Verder bevat de verpakking alle nodige informatie, o.a. wat het product juist doet, hoe je het moet gebruiken en ook de ingrediënten staan vermeld.
 
De ingrediëntenlijst:
 
Water (Aqua), Propylene Glycol, Alcohol, VP/VA Copolymer, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Niacinamide, Sodium Salicylate, Platango Lanceolata Leaf Extract, Mahonia Aquifolium Root Extract.

Dit product bevat geen parfum en parabenen.

 
De L.A. Girl Pro setting spray zorgt ervoor dat je make-up de hele dag perfect blijft zitten. Je make-up ziet er natuurlijker uit omdat de spray het poederige effect weghaalt, met als resultaat een mooie matte finish. De lichtgewichte, niet-plakkerige ultrafijne mist is verfrissend en droogt snel.

Het gebruik is simpel. Doe je ogen dicht en spray 12 à 16 cm van je gezicht. Toen ik voor de eerste keer een setting spray gebruikte, dan was ik bang dat mijn make-up volledig zou uitlopen maar dat gebeurt dus niet. Je (oog)make-up blijft perfect zitten! Eigenlijk kan je een setting spray vergelijken met een haarspray, maar dan voor je gezicht.

 
De L.A. Girl Pro setting spray kost € 6.95 en is o.a. te koop bij de Boozyshop. Mocht je in de toekomst een bestelling plaatsen bij deze webshop, dan kan ik je zeker aanraden om de setting spray in je winkelmandje te leggen. Enig minpuntje is dat het flesje zo klein is, van mij zou het gerust een beetje groter mogen zijn.
 
Gebruik jij een setting spray? Wat is jouw favoriet?
Veel liefs,
Vanessa xxx

13 reacties

  1. Hey Vanessa,

    Klinkt goed! Ik ben ook nog op zoek naar een goede fixing spray. Dus deze wil ik zeker eens gaan uitproberen!

    Liefs 🙂 !

    1. Ja, als ik mijn gezicht 's avonds reinig, dan merk ik dat er bv. meer foundation op mijn wattenschijfje zit dan als ik geen setting spray heb gebruikt. De spray van ELF is inderdaad ook fijn!

  2. Eigenlijk heb ik het nog nooit gebruikt. Wel heb ik er al veel goede dingen over gehoord. De volgende keer als ik iets bij Boozyshop koop neem ik hem misschien wel mee!

  3. Deze setting spray klinkt goed. Alleen jammer van de kleinere verpakking. Ik moet meer zo'n spray gebruiken om mijn make-up te fixeren 🙂

Reacties zijn gesloten.