Nieuwe portemonnee van Marington

Geplaatst door
Kennen jullie de Nederlandse webshop Marington.nl al? Hun assortiment bestaat uit zo’n 3000 artikelen op het gebied van mode en wonen. Je vindt er o.a. verschillende soorten tassen, horloges, portemonnees, dekbedovertrekken, plaids, servies en woonaccessoires. Als blogger kreeg ik de kans om een item uit te kiezen. Mijn oog viel meteen op deze prachtige dames portemonnee en vandaag wil ik jullie hier graag iets meer over vertellen.
 

Ik heb gekozen voor deze prachtige dames portemonnee van HJ de Rooy in de kleur Chestnut. Naast deze kleur zijn er nog twee andere kleuren verkrijgbaar: Black en Moro. De portemonnee is gemaakt van Italiaans plantaardig gelooid leer. Hij ziet er niet alleen mooi en luxe uit, maar hij voelt ook heerlijk zacht aan. 
 
 
De portemonnee is 17 cm breed, 9,5 cm hoog en 2,5 cm diep. Binnenin vind je 6 kaartenhouders, 2 vakken voor briefgeld, een vak met frame en knipsluiting voor muntgeld, vak voor foto’s, een ritsvak en extra steekvak. De portemonnee heeft dus voldoende ruimte om alles in op te bergen. Er is eigenlijk niets wat ik mis.
 
 
De HJ de Rooy portemonnee kost € 72.95 en dat is niet goedkoop, maar je krijgt er wel een mooie, leren en kwalitatief goede portemonnee voor in de plaats. Bovendien is het de bedoeling dat je de portemonnee voor lange tijd kan gebruiken. Ik ben er alvast heel blij mee en hij zal dan ook met veel liefde gebruikt worden!
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

Wat vind jij van mijn nieuwe portemonnee? En ben jij al bekend met Marington?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

17 reacties

  1. Oh de Rooy, die hebben zulk goede tassen en portemonnees, heel degelijk. Goede keuze heb je gemaakt! Ik moet ook nog eens een nieuwe portemonnee, die van mij valt van ellende uit elkaar (niet vanwege het geld, maar vanwege al die pasjes haha)

  2. Eindelijk weer een nieuwe webshop die ik nog niet ken 🙂 Het merk van je portemonnee ken ik wel, ik heb hem in het zwart 🙂 En de mijne gaat al heel wat jaartjes mee.

  3. Wat mooi,zo'n prachtige portemonnee.Wel aan de dure kant,maar kwaliteit mag een euro -tje meer kosten :).Het merk kende ik nog niet,bij deze wel nu.xxx

Reacties zijn gesloten.