Theeleut tip: Kruidvat thee

Geplaatst door
In de herfst en winter drink ik heel graag thee. Ik heb het snel koud en een warme tas thee is daar natuurlijk perfect voor. Daarnaast vind ik thee ook gewoon lekker. Er zijn zoveel verschillende smaken waardoor je veel kan variëren. Onlangs heb ik een pakketje met Kruidvat theezakjes ontvangen, superleuk! Kruidvat is een winkel waar ik vooral beauty producten koop. Om de één of andere reden is het me nog nooit opgevallen dat ze ook thee verkopen. Ik was dan ook aangenaam verrast toen ik deze tas met theezakjes kreeg opgestuurd.
 

Voor iedere theeliefhebber en voor elk moment van de dag heeft Kruidvat een passende smaakmelange. Er zijn acht verschillende smaken:
– Groene thee Balance
– Groene thee Delight
– Groene thee Fresh
– Kruidenthee Dreaming
– Kruidenthee Spicy
– Zwarte thee Pu Erh
– Zwarte thee Warming
– Zwarte thee Fruitkick
 
De Balance groene thee is heerlijk verfrissend door de combinatie van de milde citroenverbena en de fruitige druifsmaak. De Delight thee is een friszoete groene thee met de pure smaak van cranberry. En ben je meer in de stemming voor een opkikker, dan is een tas Fresh thee een goed idee: een verfrissende en verlichtende groene thee met munt en komkommer.
 
De Dreaming kruidenthee met kamille, lavendel en valeriaan heeft een delicate smaak. Heerlijk om je verstand mee op nul te zetten na een drukke dag. Een tas van de Spicy thee geeft een heuse energieboost en opfrisser. Deze kruidenthee krijgt zijn bijzondere smaak door de pittige gember in combinatie met de frisse smaak van citroen.
 
Pu Erh thee is een traditionele zwarte thee uit China en net als groene thee gemaakt van de Camellia sinesis plant. De thee is zacht van smaak en ideaal voor een rustgevend en gezellig theemoment. Pu Erh thee staat ook bekend als afslankthee en kan je dus helpen bij het afvallen en bij het behouden van een gezond gewicht. De Warming thee is een hartverwarmende zwarte thee met de smaak van specerijen en vruchten. Perfect voor een gure avond voor de open haard of cosy op de bank. De Fruitkick thee, een klassieke zwarte thee, is weer wat zoeter door de zoete accenten van frambozen, bosbessen en aardbeien.
Kruidvat heeft me echt verrast met deze lekkere en bijzondere theesmaken. Vanaf nu ga ik niet alleen make-up en verzorgingsproducten kopen bij Kruidvat, maar zeker ook hun thee. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Een doosje van 20 zakjes kost slechts € 0.99. Helemaal budget dus! De acht theesoorten zijn verkrijgbaar bij alle Kruidvat winkels en online.
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

 
Drink jij graag thee? Heb jij al thee van het Kruidvat geprobeerd?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

15 reacties

  1. Ik wist niet dat de Kruidvat thee had zeg! De verpakking vind ik in ieder geval helemaal schitterend. Vrolijk en fleurig. Hebben ze ook kersensmaak?

    Huisvlijt

  2. ik heb er BV thee al gekocht en vond die het lekkerste, natuurlijk is die niet alleen voor tijdens de BV he maar k vond hem nu toch niet zo enorm super om hem daarna nog te blijven drinken^^

  3. Wat een kleurrijke zakjes! Ik had ook geen idee dat ze thee verkochten haha, ben er vast wel een keer langsgelopen. -x-

  4. Leuk artikel! Ik ben niet zo'n theeliefhebber. En het klinkt misschien raar maar ik hou ervan om thee te kopen, want mijn vriend is gelukkig wel een groot theeliefhebber ;). x

  5. Huuuu!!?? Ik wist precies ook helemaal niet dat Kruidvat thee verkocht :-p Tegenwoordig drink ik liever thee dan koffie, ik heb dat zo met periodes… De verpakkingen zien er echt supertof en vrolijk uit, en nog goedkoop ook!? WINNER 🙂 Merci voor de tip! x

  6. Al jaren haal in gewone groene thee en rooibos thee bij Kruidvat. Gewoon, omdat in de meeste andere groene thee nog citroen zit (bah) en rooibos thee in België niet zo makkelijke te vinden was. Het is echt mijn go to place voor goedkope, gewone thee.

  7. Wat een mooi pakketje,toffe kleurtjes,ik vind het spijtig maar ik lust geen thee,enkel muntthee. Voor wie wel thee drinkt,is het een leuk assortiment,om af te wisselen en nieuwe smaken te ontdekken.xxx

  8. Dit is wel een leuke tip. Zelf drink ik veel rituals thee, zonnatura en wat ik net tegen komen als het in de aanbieding is. Toch maar eens wat van de kruidvat proberen, scheelt toch weer in de portemonnee. 😉

Reacties zijn gesloten.