Real Techniques Expert Face Brush

Geplaatst door
Toen ik van Bol.com € 2.50 korting kreeg voor mijn verjaardag, dan wist ik meteen wat ik ermee zou kopen: mijn eerste Real Techniques kwast! De make-up kwasten waren op dat moment in de aanbieding en met mijn extra korting kon ik dus zeker een koopje doen. Ik ging voor de Real Techniques Expert Face Brush waarmee je je foundation kan aanbrengen. Dat leek mij een prima kwast om mee te beginnen. Inmiddels heb ik de kwast een paar dagen gebruikt en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind.
 

Pas rond mijn 20ste ben ik begonnen met foundation. Eerst bracht ik de foundation aan met mijn handen, daarna ben ik naar een make-up sponsje overgeschakeld. Ik vond een make-up sponsje eigenlijk heel fijn en makkelijk werken omdat je de foundation enkel met deppende bewegingen moet aanbrengen en je zo geen strepen krijgt. Toch werd ik steeds nieuwsgieriger naar echte make-up kwasten en dan vooral die van Real Techniques. Ze zien er niet alleen prachtig uit, maar ik heb er ook al veel enthousiaste reviews over gelezen. Na lang twijfelen heb ik dan toch mijn eerste kwast besteld. Naast de Expert Face Brush was ik ook benieuwd naar andere kwasten, maar ik wou eerst deze kwast proberen om te kijken of het wel iets voor mij is.
 
 
Zoals ik hierboven reeds zei is de Expert Face Brush bedoeld om foundation aan te brengen. De kwast is stevig en ligt makkelijk in de hand. De onderkant is breed en rond waardoor je de kwast rechtop kan zetten en dat vind ik handig. De zachte haren zijn, zoals alle kwasten van Real Techniques, van synthetisch materiaal gemaakt en dus niet van dieren. De kwast verliest geen haartjes en dat vind ik zeker een pluspunt. Niets is vervelender dan een kwast waarmee je foundation aanbrengt die verhaart. 
De haren zijn kort en staan dicht op elkaar. Hierdoor werkt de kwast erg nauwkeurig en brengt hij foundation mooi dekkend aan. Dekkender dan met een sponsje. In het begin was het even zoeken hoe ik de kwast moest vasthouden en bewegen om mijn foundation mooi en streepvrij aan te brengen, maar na een paar keer ging dat al een stuk vlotter. Terwijl ik met een make-up sponsje enkel moest deppen, moet je met deze kwast vooral ronddraaiende bewegingen maken en dat is natuurlijk even wennen. Maar het resultaat mag er zeker zijn, mijn foundation ziet er mooi dekkend en toch natuurlijk uit. Ik ben blij! 
 
De Real Techniques Expert Face Brush kost gemiddeld € 13 en is te koop in verschillende webshops. Ik heb hem gekocht bij Bol.com, door mijn korting heb ik er slechts € 9 voor betaald. 
 
De kwasten zijn iets duurder maar ik vind ze het geld zeker waard. Je krijgt er immers een prima kwaliteit voor terug. In de toekomst wil ik zeker nog Real Techniques kwasten aanschaffen, o.a. de Blush Brush en de Setting Brush (voor highlighter). Ook ben ik nog op zoek naar een goede kwast om bronzer mee aan te brengen. Hebben jullie nog aanraders? Laat het dan zeker weten bij de comments!
 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

17 reacties

  1. Ik ben al lang aan het kijken voor kwasten van real techniques, maar vind ze toch wat duur. Ik wist helemaal niet dat je ze via bol.com kon kopen. Ik heb nu ook een sponsje, maar vind dat deppen echt zeer vervelend, zou liever een kwast hebben 🙂

  2. Ik ben al lang aan het kijken voor kwasten van real techniques, maar vind ze toch wat duur. Ik wist helemaal niet dat je ze via bol.com kon kopen. Ik heb nu ook een sponsje, maar vind dat deppen echt zeer vervelend, zou liever een kwast hebben 🙂

  3. Deze kwast ziet er echt ontzettend fijn uit! Ik ben zelf nog op zoek naar een nieuwe kwast voor mijn foundation, mijn Zoeva kwast begint na 2 jaar ook wel een beetje af te takelen. Dit zou een mooie vervanger zijn.

  4. Wat een mooie kwast,zeg,haha.Ik heb er geen in huis want ik gebruik geen foundation.xxx

Reacties zijn gesloten.