Theeleut tip: Lipton geschenkdoos (te koop bij Lidl)

Geplaatst door
Ik ben een echte theeleut. Zodra het herfst is, dan drink ik heel graag thee. Ik heb het snel koud en een warme tas thee is daar natuurlijk de ideale oplossing voor. Daarnaast vind ik thee ook gewoon lekker. Er zijn zoveel verschillende smaken waardoor je veel kan variëren. Afgelopen weekend deed ik boodschappen bij Lidl en viel mijn oog op deze Lipton geschenkdoos. De doos ziet er niet alleen mooi roze uit, maar ze bevat ook 12 verschillende theesmaken. Voor € 8.99 nam ik deze doos graag mee naar huis!
 
 
 

De Lipton geschenkdoos is in twee kleuren verkrijgbaar: roos en blauw. Aangezien roos mijn lievelingskleur is, moest ik niet lang twijfelen over welke doos ik mee naar huis zou nemen. Het is een blikken geschenkdoos en dus erg stevig. Zo’n blikken doos is trouwens ook handig om later te hergebruiken en eventueel spulletjes in op te bergen.
 
 
 
 
Wanneer ik de doos open, dan zie ik een kaartje liggen met daarop de 12 verschillende theesmaken. Ik zet ze even op een rijtje:
 
– Forest fruit
– Citrus
– Vanilla Caramel
– Peach Mango
– Blueberry Muffin
– Green Tea Lemon Macaroon
– Gold Tea
– Russian Earl Grey
– Green Tea Intense Mint
– Green Tea Mandarin Orange
– Herbal Infusion Morocco Mint
– Herbal Infusion Strawberry Raspberry
 
Van elke smaak zitten er 5 theezakjes in de doos, in totaal dus 60 zakjes. 

Aangezien ik de geschenkdoos pas afgelopen weekend heb gekocht, heb ik nog niet zoveel smaken kunnen proberen. Peach Mango en Mandarine Orange vielen alvast goed in de smaak. Hopelijk zijn de andere smaken ook zo lekker. Ik vind het in ieder geval een fijne manier om nieuwe theesmaken te ontdekken die ik anders misschien niet zo snel zou kopen.

De Lipton geschenkdoos is ideaal voor mensen die graag thee drinken en verschillende smaken willen ontdekken. Je kan de doos voor jezelf kopen, maar ook aan iemand cadeau doen, bijvoorbeeld met de feestdagen. 
 
De geschenkdoos is een limited edition (Kenzo Takada) en is dus tijdelijk verkrijgbaar. Als je er graag eentje wil hebben, dan zou ik niet te lang wachten om een kijkje te gaan nemen in de Lidl winkel in je buurt. Let op: de verkrijgbaarheid is afhankelijk van filiaal tot filiaal. Ik weet ook niet of de geschenkdoos in Nederland te koop is. Mocht iemand ze daar al gespot hebben, laat dit dan even weten bij de comments.

De Lipton geschenkdoos kost € 8.99 en is nu te koop bij Lidl. 

 
TIP: Ook bij Bol.com zijn leuke Lipton geschenkdozen verkrijgbaar! 

22 reacties

  1. Heel fijn van Lipton dat ze zulke mooie doos uitbrengen .Spijtig lust ik geen thee,ik ben een koffiedrinker.Geniet van je thee :)xxx

  2. Oh ik was net in de winkel op zoek naar zo'n doosje met verschillende smaken! Helaas hadden ze deze doos dus niet in de Delhaize, maar ik ga dit weekend eens een kijkje nemen bij Lidl 🙂

  3. Dit ziet er zo leuk uit! Ik wil al een tijdje nieuwe smaken proberen, dus misschien dat ik toch eens om deze doos moet gaan…

Reacties zijn gesloten.