Parfum van New Look: Pure Devotion

Geplaatst door
Ik vind het heerlijk om parfum te dragen. Iedere ochtend kies ik een geur uit die ik dan de hele dag draag. Een geur waar ik de laatste tijd vaak naar grijp is Pure Devotion, een parfum die je in de winkel New Look kan kopen. Ik ben niet alleen verliefd op de geur, maar hij blijft ook nog de hele dag hangen. Het is dan ook geen wonder dat dit mijn favoriete parfum van het moment is.  

Naast Pure Devotion heeft New Look nog drie andere varianten: Pure Blush, Pure Dusk en Pure Touch. Allemaal heerlijke geuren! Ik heb Pure Devotion gekozen, maar in de toekomst wil ik de andere geuren ook graag aanschaffen.
New Look Pure Devotion zit in een doorzichtige flacon van 50 ml. Het parfum kost slechts € 9.99. Omdat het parfum zo goedkoop is, had ik verwacht dat de geur na enkele uren zou vervliegen, maar verrassend genoeg is dat niet het geval. Als ik Pure Devotion ’s ochtends spray, dan is de geur ’s avonds nog steeds aanwezig. Glenn geeft me regelmatig een complimentje dat ik lekker ruik, en ook ik geniet doorheen de dag volop van de lekkere geur.
 
New Look omschrijft de geur als volgt: 
Een zacht, fris en bloemig parfum met hoofdnoten van roze pioenroos en freesia, gecombineerd met magnolia, lelietje-van-dalen en roos. Een basis van fluweelzachte elegantie komt tot bloei door cederhout, amber en honing om een geur te creëren die ongedwongen chique en ongelooflijk verslavend is.”  
Wanneer ik het parfum in mijn hals spray, dan ruik ik in eerste instantie een frisse geur die steeds bloemiger en zachter wordt. Het is een heerlijke geur die inderdaad verslavend is. Ik kan er niet genoeg van krijgen! De geur is sterk aanwezig en blijft de hele dag hangen. Meerdere keren per dag denk ik: “Mmm, wat ruik ik lekker!”, en ook Glenn geeft me iedere keer een compliment als ik dit parfum draag. Geweldig toch?
 
Ik vind het jammer dat ik jullie de geur niet kan laten ruiken door het scherm, maar als jullie nog eens in de New Look zijn, dan raad ik jullie zeker aan om even aan dit parfum te snuffelen.  
 
New Look Parfum Pure Devotion kost € 9.99 (50 ml) en is te koop bij New Look. 
 
Lijkt deze geur iets voor jou? Wat is jouw favoriete parfum?

Veel liefs,
Vanessa xxx

21 reacties

 1. Leuke prijs voor een parfum! Ik dacht onlangs naar de New Look te gaan voor een jurkje, maar het is er niet van gekomen. Spijtig, had graag het parfum willen meenemen, want zeg nu zelf, voor die prijs kan je het écht niet laten liggen, hihi (;

 2. Mooi meegenomen,een heerlijk parfum voor zo'n prijsje.Mijn favoriete geur is 'Euphoria' van Calvin Klein.:) xxx

 3. Hey Vanessa,

  Dit geurtje lijkt me echt lekker! De prijs is ook zeker goed te doen 🙂 .
  Deze sla ik even op :)!

  Liefs!

 4. Dit lijkt me echt een geurtje voor me! Ik wist niet dat New Look ook parfum verkocht dus ik ga er zeker eens naar kijken en me laten verrassen, hopelijk 😀

 5. Geweldig dat de geur zo lang blijft hangen! En ik wist niet dat ze bij New Look parfum verkochten. Als ik er nog eens ben ga ik zeker eens ruiken aan de parfums 🙂

 6. Wat leuk dat New Look ook parfum heeft. Dat wist ik helemaal niet. Ik heb zelf wel wat geurtjes van de Zara waar ik erg tevreden over ben, dus ik ga zeker een keer snuffelen aan de geurtjes van New Look! Het lijkt me echt een lekker geurtje. Mooi flesje ook!

  1. Ik heb ook een parfum van de Zara (amber & vanille) en ik ben er ook erg tevreden over. Misschien moet ik daar ook eens wat meer geuren van proberen!

Reacties zijn gesloten.