Opgemaakte producten november 2015

Geplaatst door
De maand november zit er bijna op, tijd voor mijn opgemaakte producten! In dit artikel laat ik jullie zien welke beauty producten we hier in huis hebben opgemaakt en zoals altijd vertel ik er ook kort bij wat ik ervan vind. Kijk je mee? 
 

Bella Cotton 50 Maxi Wattenschijfjes 
 
Zoals elke maand heb ik een pak grote wattenschijfjes van de Action opgemaakt. Ik vind ze gewoon fijn: ze pluizen niet, zijn zacht voor mijn huid en ze zijn heel goedkoop.
 
Nivea Micellair Water 3 in 1
 
Dit micellair water van Nivea is een speciaal geval. Ik heb reeds twee varianten gebruikt: één voor de normale huid en één voor de gevoelige huid. Die voor de normale huid is prima en daar heb ik niets op aan te merken, maar deze voor de gevoelige huid geeft mijn huid een droog en trekkerig gevoel en dat vind ik niet fijn. In de toekomst zou ik dus enkel nog die voor de normale huid kopen.
 
 
Fa Magic Oil Pink Jasmine Showergel
 
Deze douchegel ziet er niet alleen mooi roze uit, maar hij ruikt ook lekker naar jasmijn. Daarnaast bevat hij verzorgende oliën die de huid voeden en beschermen tegen uitdroging. Na het douchen voelt mijn huid zacht aan. De geur blijft ook nog een tijdje hangen, heerlijk!
 
Kneipp Cool Freshness 2-In-1 Douche
 
Deze douchegel en shampoo in één heeft Glenn ontvangen om te testen. Hij vindt de geur lekker fris, maar na het douchen ruik je er niets meer van en dat vind hij jammer. Ook mocht het product wat meer schuimen, maar dat komt misschien omdat Glenn gewend is om douche foams te gebruiken die veel meer schuimen. 
Gliss Kur Total Repair Anti-Breakage-Mask
 
Dit haarmasker is geschikt voor beschadigd haar. Ik vind het geweldig! De formule bevat 19 actieve ingrediënten en dringt tot diep in het haar, vermindert haarbreuk en maakt het haar soepel en glanzend. De geur is heerlijk en blijft heel lang hangen. Als ik het haarmasker ’s avonds gebruik, dan ruik ik de geur ’s ochtends nog steeds. Ja, deze pot koop ik zeker nog eens!
 
Biocura Bodylotion Voor Onder De Douche 
   
Eerst was ik heel enthousiast over deze bodylotion voor onder de douche, ik heb er zelfs een positieve review over geschreven. Maar toen ik halverwege de fles zat, dan kreeg ik de lotion niet meer uit de fles. Je mag zo hard knijpen als je wil, er komt gewoon niets meer uit. De bodylotion kost dan misschien € 3, maar ik vind het toch zonde dat er zoveel lotion in de fles blijft zitten. Deze koop ik dus niet meer opnieuw. 
 
 
Lush Shoot For The Stars Bath Bomb
 
Deze bruisbal zorgt voor een mooi kleurenspektakel in bad. Het water wordt uiteindelijk helemaal blauw met mooie, subtiele glitters erin. De geur is lekker zoet en zacht. Volgens Lush zou de bruisbal naar honing en karamel ruiken, maar ik ruik vooral de honing. Een aanrader! Mijn review en foto’s kan je hier bekijken. 
 
Lush Dashing Santa Bath Bomb
 
Dashing Santa viel een beetje tegen. Het is een bruisbal in de vorm van een kerstman en hij geeft je bad een mooie oranje-rode kleur, maar dat is het ook. De bruisbal ruikt lekker zoet, maar zodra je in bad zit, verdwijnt de geur helemaal en dat vind ik jammer. Klik hier voor mijn review en foto’s.
 
Dove Go Fresh Deodorant 
 
Deze deo van Dove vind ik heel fijn. Hij ruikt lekker fris en zacht naar komkommer en groene thee en beschermt mijn oksels tegen nare geurtjes. Na het scheren prikt en irriteert hij niet, dat vind ik zeker een pluspunt.
 
Essence Stay All Day 16h Concealer
 
Dit is een prima concealer om donkere kringen mee te camoufleren. Ik moet wel een paar laagjes aanbrengen en daardoor is de concealer ook sneller op, maar voor de prijs van € 2.59 mag je daar eigenlijk niet over klagen. 
 
 
Melinera Merry Christmas Geurkaars
 
Deze geurkaars heb ik in de Lidl gekocht. Ze ruikt naar vanille en koekjes, een echte wintergeur dus. Jammer genoeg rook ik van de geur maar weinig terug. Voor mij was het eerder een gewone kaars. 
 
Primark Scented Candle Nectarine & Lemon Blossom
 
Als laatste een heerlijke geurkaars van de Primark. Ze ruikt lekker fruitig en zoet. In tegenstelling tot de kaars van de Lidl was deze geur wel duidelijk aanwezig. Enig minpuntje is dat je de Primark geurkaarsen nooit volledig kan opbranden, er blijft altijd nog een dikke laag zitten en dat is een beetje zonde.
 
Wat heb jij allemaal opgemaakt? Heb jij ervaring met één van deze producten?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

13 reacties

    1. Ja, je zou verwachten dat die voor de gevoelige huid het fijnst zou werken, maar dat is bij mij dus niet het geval.

  1. Hey Vanessa,

    Leuk om te zien! Die micellair water van Nivea heb ik ook, en ook beide varianten haha,. Ik dacht ik ga ze eens beide uitproberen en kijken welke beter voor mij is. Ik ben nu bezig met die normale variant :).

    Liefs!

  2. Dat die kaarsen van de Primark wel bevallen! Ik durf ze eigenlijk nooit echt te kopen omdat ik bang ben dat ze niet werken, maar misschien moet ik die stap maar gewoon een keertje nemen!

  3. FA magic oil ben ik bezig,ben er ook tevreden over.Opgemaakt ja,een douchefoam van Rituals,voor de rest herinner ik me niet,ik gooi weg,en vermits ik dat niet opschrijf weet ik het dus niet :):)xxxJij maakte alleszinds een vol bakje op:).

  4. Je hebt veel opgemaakt 😀 Raar van dat product van Nivea. De Lush Shoot For The Stars Bath Bomb lijkt me erg fijn ^^ x

Reacties zijn gesloten.