Opgemaakte producten oktober 2015

Geplaatst door
De maand oktober zit er bijna op, tijd voor mijn opgemaakte producten! In dit artikel laat ik jullie zien welke beauty producten we hier in huis hebben opgemaakt en zoals altijd geef ik er ook een korte review bij.
 

Bella Cotton 50 Maxi Wattenschijfjes
 
Zoals elke maand heb ik weer een pak grote wattenschijfjes van de Action opgemaakt. Ik vind ze gewoon heel fijn: ze zijn zacht, pluizen niet en ze zijn spotgoedkoop.
 
Ziaja Natural Olive Micellair Water
 
Dit micellair water verwijdert vlot mijn gezichtsmake-up en maakt mijn huid zacht. Voor oogmake-up zou ik hem niet aanraden omdat hij mijn ogen irriteert en ze gaan prikken. Persoonlijk gebruik ik liever een micellair water dat ik zowel voor mijn gezicht als mijn ogen kan gebruiken, en daarom zou ik dit product niet opnieuw kopen.
Lifecare Reinigende Poriënstrips
 
Deze reinigende poriënstrips van de Action zijn ontworpen om vuil en vet uit de poriën van de neus te verwijderen. Ze zijn makkelijk in gebruik en ze doen goed hun werk. Ik gebruik ze al jaren!
 
Biocura Aqua-Complete Hydraterende Crème
 
Over deze crème van de Aldi heb ik reeds een review geschreven. Ik vind hem heel fijn! Hij smeert makkelijk uit, trekt snel in, ruikt lekker fris en hydrateert mijn huid goed. Voor € 2.99 is dit absoluut een budgettopper.
 
 
HEMA Foaming Shower Gel Today I Feel Passionate
 
Ik heb deze douche foam gekocht omdat ik de geur heel lekker vind. Helaas vind ik de substantie van de gel en het schuim niet zo geweldig, zeker in vergelijking met de douche foams van Kneipp en Rituals. Daarom heb ik deze foam vooral gebruikt om mij mee te scheren en dat werkte prima!
 
Rituals Honey Touch Body Cream
 
Tja, wat kan ik hierover zeggen? Het is een heerlijke body crème die ontzettend lekker ruikt en die mijn huid goed verzorgd. Pure verwennerij voor lichaam en geest! Momenteel heb ik nog body crèmes genoeg, anders zou ik deze Honey Touch zeker opnieuw kopen.
 
Dove Nourishing Oil Care Shampoo & Conditioner
 
Deze shampoo en conditioner hebben jullie al een paar keer voorbij zien komen en dat wil natuurlijk zeggen dat ik ze heel fijn vind. De producten zijn geschikt voor droog en pluizig haar en ze doen goed hun werk. Na gebruik ziet mijn haar er mooi en glanzend uit, en is het makkelijker doorkambaar.

Tip: Soms zijn deze producten te koop in de Action. Daar zijn ze een stuk goedkoper dan bij de drogist!

 
Rituals Foaming Shower Gel Blue Dragon
 
Niet alleen ik ben fan van Rituals, maar ook Glenn (mijn vriend) kan er niet genoeg van krijgen. Blue Dragon is één van zijn favoriete douche foams. Het schuimt lekker en de geur van bamboe en cederhout is heerlijk. Echt zo’n mannelijke geur, mmm!
 
Kneipp Douche Foam Men Only
 
Deze douche foam heeft Glenn ontvangen om te testen en hij is er zeker tevreden over. De douche foam schuimt goed en de geur van ceder is lekker fris en mannelijk. Wel is ons opgevallen dat deze bus snel leeg was, maar we weten niet of dit aan het product ligt of aan het enthousiasme van Glenn, haha!
 
 
Primark Scented Candle Red Berry & Jasmine
 
Afgelopen maand hebben we een geurkaars van de Primark opgemaakt in de geur rode bessen en jasmijn, een heerlijke geur. De kaars blijft zo’n 50 uren branden dus daar kan je wel een tijdje mee verder. Enig minpuntje is dat je er nooit alles uit krijgt, dat is een beetje zonde.
 
Styling Gel Extra Strong

Als laatste heeft Glenn zijn favoriete haargel opgemaakt. Deze styling gel is te koop bij de Action en kost slechts € 0.79 voor 500 ml, echt te gek!
 
Welke producten heb jij opgemaakt? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

17 reacties

  1. Jullie hebben samen weer mooie producten opgemaakt, door jou krijg ik altijd de neiging om Rituals online te bestellen haha x

  2. Grappig dat ook net vandaag mijn opgemaakt online gekomen is! Het zijn echt mijn favoriete artikels! 😀
    Zo'n grote geurkaars van Primark hebben wij ook gehad en er bleef echt belachelijk veel in zitten! Kan je beter 2 kleine kopen eigenlijk! 🙂

  3. Als je kokend water in de kaars doet komt het kaarsvet los. Op deze manier kan je alles eruit halen en heb je een mooi leeg potje, of nog een kleinere zelfgemaakte kaars!

    1. Bedankt voor de tip, maar ik bedoelde dat ik het jammer vind dat er zoveel van de kaars verloren gaat omdat het niet meer wil branden.

  4. Toffe dingen heb je weer opgemaakt 😀 Ik zou ook eens die geurkaars moeten ruiken, want toen ik er de vorige keer heenging vielen de geuren me wat tegen! Maar deze rook ik nog niet. Ik maak echt heeeel traag een bodycrème ofzo op, superstom, dus ik heb nog wat werk voor ik zo'n leeg potje kan bekomen 😉

  5. De poriënstrips gebruik ik ook altijd en vind ze erg fijn werken! De douchefoam van Hema heb ik ook en de geur is inderdaad wel lekker, ik gebruik deze ook enkel voor het scheren! x

  6. Best wel heel wat opgemaakt in een maand.Ik weet het eigenlijk niet goed,shampoo en douchegel was leeg,maar er zijn steeds verschillende tegelijk bezig,en handzeep was ook leeg,dat is het zo wat:)xxx

Reacties zijn gesloten.