Rituals Honey Touch Body Cream

Geplaatst door
Als je me een tijd geleden vroeg wat mijn favoriete beauty winkel is, dan zei ik zonder twijfel: The Body Shop. Ik ben namelijk gek op hun heerlijke body butters en heb niet voor niets nog vier potten in mijn voorraadkastje staan. Toch moet ik bekennen dat ik sinds kort helemaal weg ben van Rituals. Begin november was ik jarig en kreeg ik van mijn vriend een heerlijk Rituals pakket in de geur Honey Touch. Naast een foaming shower gel en een scrub, zat er ook een body cream bij. Ik heb deze cream nu enkele keren gebruikt en ik ben super enthousiast! Hieronder lees je waarom: mijn review van de Rituals Honey Touch Body Cream!
 
De body cream zit in een grote bruine pot en bevat 200 ml. Het roze label op de pot geeft het product meteen een vrouwelijke touch. 
 
Dit zegt Rituals over Honey Touch:
Verzachtende, versoepelende en voedende bodycrème die je huid helpt de ideale balans te krijgen. Een combinatie van de oude Ayurvedische ingrediënten Himalaya Honing, de perfecte huidverzachter, en Indiase Roos, voor een ontspannende uitwerking op lichaam en geest.

 
Zodra ik de pot open, komt er me een heerlijk zoete geur tegemoet. Een soort van welness geur ook, want ik voel me meteen helemaal ontspannen. De body cream is niet zo dik als een body butter maar zeker ook niet vloeibaar zoals een body lotion. De substantie is zowat tussenin.  

 
De body cream smeert makkelijk uit en trekt vrij snel in, waardoor je je snel terug kunt aankleden of in je warme pyjama kunt kruipen. Ik gebruik deze body cream het liefst na het douchen en net voor het slapengaan. Als ik de volgende ochtend wakker wordt, ruik ik nog steeds de heerlijke cream en voelt mijn huid nog altijd super zacht aan. Ik kan niet anders dan hier enthousiast over zijn!
Ook al ben ik een grote fan van de body butters van The Body Shop, deze body cream van Rituals moet zeker niet onderdoen. De cream is pure verwennerij voor je huid!
Je kunt de Rituals Honey Touch Body Cream kopen voor € 15 (200 ml) in één van hun winkels of online in hun webshop.
Wat is jouw favoriete product van Rituals?

Veel liefs,

Vanessa xxx

36 reacties

 1. Ohh ik heb Honey Touch ook, vind hem ook echt heerlijk! 🙂 Ik kan je ook zeker Himalaya Wisdom aanraden, dat is echt een superfijne scrub en Yogi Flow vind ik een superlekkere douchegel 🙂

 2. Ik vind de geur van deze iets te sterk, helaas! Ik ben meer into de Sakura lijn, met kersenbloesem hmmm 😀 Zensation is daarom ook m'n favoriete douchefoam.

 3. Hmm, heerlijk! Ik heb enkel nog maar miniverpakkingen gehad van Rituals, maar vind het altijd jammer als ze opgaan, misschien toch maar eens een fullsize kopen!

 4. Ah ziet er heerlijk uit! Ben benieuwd naar de geur. Zelf ben ik echt gek op bodybutters en heb er een aantal van the Body Shop (nog niet van Rituals). Van Rituals ben ik vooral gek op de showergels!

 5. De foaming shower gels. Die zijn zo heerlijk!! Deze die jij nu hebt ook inderdaad, ik had er een x een tester van hmmmmmmmm.

 6. Ziet er goed uit! Ik ben voorlopig (zoals jij vroeger) echt fan van The Body Shop. Rituals vind ik ook een beetje te duur (oké is misschien niet waar, maar in The Body Shop heb je vaak leuke acties en kortingen.)

 7. Klinkt erg goed en ben ook wel heel benieuwd naar de geur, want die lijkt mij ook erg lekker. Ik heb zelf nog geen favoriet product van Rituals, want heb nog nooit iets ervan gebruikt.

 8. Lijken me heerlijke producten. Ik heb laatst een pakket van de bodyshop besteld. zat te twijfelen of ik van de rituals wilde bestellen of van de bodyshop. Weet dat ik de volgende keer eentje van de rituals ga proberen.

  Liefs,

  Maria

Reacties zijn gesloten.