Therme Foaming Shower Gel Mousse Ylang Ylang

Geplaatst door
Ik ben gek op douche foams. Niets is heerlijker dan te douchen met een lekker dik schuim. In mijn douche staat altijd wel een douche foam van Kneipp of Rituals, maar een merk waar ik nog geen ervaring mee had was Therme. Ik was dan ook heel blij toen ik de Therme Foaming Shower Gel Mousse Ylang Ylang mocht testen. Benieuwd of ik deze ook zo fijn vind!

De Therme Foaming Shower Gel Mousse bevat 200 ml en kost € 6.95. Aan de verpakking kan je al zien dat het om een bloemige en zomerse geur gaat. Deze geur past misschien niet helemaal bij de tijd van het jaar, maar ik vind het juist fijn om de zomer nog eens in huis te halen.
Wat zegt Therme over dit product?
 
“De Ylang Ylang Foaming Shower Gel Mousse is een zacht schuimende douche mousse met de sensuele en exotische Ylang Ylang en Hibiscus bloemengeur. Breng de douche gel aan op een vochtige huid, masseer het in zodat er een rijkverzorgende mousse ontstaat en ervaar het ultieme welnessgevoel.”
 
De beschrijving klinkt alvast heerlijk. Tijd om te testen!
 
Eerst komt er een gel uit de bus. Zodra de gel in aanraking komt met water, dan verandert de gel in een rijk verzorgend schuim. Heerlijk! Ik merk wel dat ik iets meer gel nodig heb, in vergelijking met bv. Kneipp of Rituals, om evenveel schuim te verkrijgen. Dat is op zich geen probleem, alleen zal de mousse hierdoor misschien sneller op zijn als je het dagelijks gebruikt. 
 
Over de geur ben ik heel enthousiast, die is geweldig! Bloemig, exotisch, warm en inderdaad een tikkeltje sensueel. Het is een geur die ik nog niet eerder heb gehad, maar waar ik intussen helemaal verliefd op ben. De geur blijft ook lekker lang hangen in de badkamer en dat vind ik fijn!
 
Zoals verwacht bevat dit product SLES (Sodium Laureth Sulfate) wat ervoor zorgt dat het heerlijk schuimt. Ook parfum staat vrij hoog in het lijstje. Mijn huid heeft daar gelukkig geen problemen mee, maar mocht jij deze ingrediënten liever vermijden, dan weet je dat bij deze.

De Therme Foaming Shower Gel Mousse Ylang Ylang kost € 6.95 (200 ml) en is o.a. te koop bij Kruidvat en de webshop van Therme. 
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

Ben jij ook gek op douche foams? Lijkt die van Therme iets voor jou?

Veel liefs,
Vanessa xxx

10 reacties

  1. Steeds meer begin ik douchefoams te gebruiken,hoewel ik het merk nog niet ken,zal ik hem toch aanschaffen en ook eens testen;De flacon oogt zomers,ook leuk meegenomen bij deze grijze dagen:)xxx

  2. Oeeh de geur lijkt mij zo fijn. Ik heb nog helemaal niks van dit merk, dus daar moet verandering in komen 🙂 x

Reacties zijn gesloten.