Unboxing Happy Blue Box September 2015

Geplaatst door
Onlangs stond de postbode voor de deur met de Happy Blue Box van de maand september. Wat kijk ik er altijd naar uit om deze beautybox te ontvangen! Het is iedere keer een feestje om de box open te maken en te kijken naar welke producten er allemaal in zitten. Ben je benieuwd naar de inhoud? Kijk dan gezellig mee!

De Happy Blue Box is een beautybox die je eenmalig (€ 19.95), maandelijks (€ 17.95) of per 3 maanden (€ 55) kan bestellen. In de box zitten vijf tot zes full size producten. De inhoud is een verrassing dus je weet niet op voorhand wat er zal in zitten. Er zijn drie varianten beschikbaar: de Happy Girls Box (jonge huid), Happy Women Box (rijpere huid) en de Happy Men Box (voor mannen). Ik ontving de Happy Girls Box!
Wanneer ik de doos open, dan zie ik een kaartje liggen. Daarop staat vermeld welke producten er in de box zitten. Er staan geen afzonderlijke prijzen bij, maar de waarde van de box is sowieso hoger dan het bedrag dat je ervoor betaald.

Wat zit er allemaal in de box?

Net als bij de vorige edities zit er ook deze maand weer een leuk sjaaltje bij, dit keer in een mooie lila kleur. Ook zit er een Elina haarborstel bij, dat is altijd handig! Ik vind het echt fijn dat er elke keer gratis extraatjes in de box zitten. Dat is zeker een pluspunt in vergelijking met andere beautyboxen.
 
 
Dit zijn de producten die in de box zitten.
 
Laura Biagiotti Aqua di Roma Bodylotion
 
“Deze bodylotion komt uit de huidverzorgingslijn van de Italiaanse modeontwerpster Laura Biagiotti. Het lekkere aroma van deze lotion is ontstaan door een mengeling van zowel bloemige als fruitige geuraccenten. Breng de lotion aan na het douchen en laat het product even intrekken, je huid zal al snel weer zijdezacht aanvoelen.”
 
Ik heb nog niet eerder een product van Laura Biagiotti getest, maar deze bodylotion lijkt me alvast heel fijn. De verpakking ziet er luxueus uit en ook de geur is chique en vrouwelijk. Ik heb de bodylotion al even getest, hij smeert makkelijk uit en trekt snel in. Ik denk niet dat het een zeer voedende lotion is aangezien de nadruk op het parfum ligt, maar dat is ook niet erg. Deze bodylotion lijkt mij ideaal om te gebruiken wanneer je een avondje op stap gaat.
 
 
Avril Shampoo Color Shine
 
“Deze organische shampoo is ideaal voor vrouwen met gekleurd haar, maar is evengoed voor vrouwen die het liever bij hun natuurlijke haarkleur houden. Het natuurlijke granaatappelextract voorziet je haar van een mooie glans en de frambozenpitolie beschermt het tegen elementen van buitenaf. De shampoo van Avril is een echte must-have voor onder de douche.”
 
De beschrijving van deze shampoo klinkt alvast goed, maar aangezien ik zelf geen gekleurd haar heb, ben ik hier natuurlijk niet zoveel mee. Daarom ga ik deze shampoo aan mijn mama geven, zij zal dit product met veel plezier testen.
 
 
NYC Ultra Last Lipwear 407 Smooch
 
“Deze lippenstift van New York Color blijft tot zes uur lang zitten en hult je lippen in de mooiste kleurtjes. Bovendien laat elke lippentift ook een lichte glans achter op je lippen. De lipstick bestaat in 20 verschillende kleuren, dus er is voor ieder wat wils!”
 
Ik ontving de kleur ‘407 Smooch’ en daar ben ik heel blij mee. Het is een mooie, kersrode kleur met een prachtige glans. Echt een lipstick die ik zelf ook zou kopen! De lipstick is makkelijk aan te brengen. Als hij nu ook nog de beloofde zes uur blijft zitten, dan is het absoluut een toppertje.  
 
 
Miss Sporty Foundation 01 Light
 
“De foundations van Miss Sporty zijn niet alleen ideaal om imperfecties te bedekken, ze bieden ook verzorging aan je huid. Dit product absorbeert overtollige huidoliën en gaat acne tegen. Je huid wordt gehydrateerd en ziet er weer fris en verzorgd uit. Roodheid en irritaties worden vermeden en dankzij een cocktail van vitamine A, C en E krijgt je huid weer de uitstraling die het verdient.”
 
Ik was al een tijdje benieuwd naar de foundations van Miss Sporty dus ik vind het ontzettend leuk dat ik er nu eentje kan proberen. De kleur ’01 Light’ lijkt op het eerste zicht te donker voor mij, maar ik heb dan ook een heel licht huidje. Misschien kan ik deze foundation mengen met een lichtere variant of een dagcrème. Ik zal het testen!
 
 
RainPharma After Oil
 
“Deze bestseller van RainPharma is een huidolie voor in de douche. Niet om je mee te wassen, maar om je huid te voeden en soepel te houden. Dit product is jouw perfecte bondgenoot bij een droge huid. Je brengt de olie gewoon aan onder de douche, hoeft je nadien enkel nog af te drogen en klaar! Je huid voelt zacht als satijn en je kan je kledij meteen weer aantrekken. Je huid voelt na gebruik van deze olie immers niet vet aan.”
 
Veel beautybloggers zijn razend enthousiast over het merk RainPharma. Ik heb er nog geen ervaring mee dus ik vind het opnieuw superleuk dat ik via deze box kennis mag maken met één van hun producten. De geur van de olie is specifiek en daar moet ik wel even aan wennen, maar verder lijkt de olie me heerlijk om te gebruiken. Ook handig dat je niet hoeft te wachten tot de olie is ingetrokken en dat je dus meteen je kleren kan aantrekken.
 
 
BoHo Lip Pencil 104
 
“Dit lippenpotlood van BoHo is gemaakt met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong en is rijk aan zachte bijenwas, bisabolol, sheaboter, vitamine E, ricinusolie en rijst. Een zacht potlood dat de gevoelige huid van je lippen respecteert en uitstekend blijft zitten. Breng eerst wat lippenpotlood aan op je lippen en gebruik daarna liptick of gloss om je look helemaal af te maken.”
 
Ik gebruik eigenlijk nooit een lippenpotlood en daarom vind ik dit item het minst leuke uit de box. Dat is natuurlijk persoonlijk. Als je iemand bent die dagelijks een lippenpotlood aanbrengt, dan zal je hier vast heel blij mee zijn.  
 
 
Ik vind het een leuke inhoud! Het BoHo lippenpotlood is niet echt mijn ding en de shampoo is niet helemaal geschikt voor mijn haar, maar met de andere producten ben ik zeker blij. Ik vind het fijn dat de Happy Blue Box met full size producten werkt en dat je er altijd gratis extraatjes bij krijgt (dit keer een sjaal en haarborstel). Dat maakt de Happy Blue Box uniek!
Deze box van september is helaas niet meer te bestellen. Inschrijven voor een box kan telkens t.e.m. de 14de van de maand, aangezien de boxen op de 15de worden verstuurd. Alle inschrijvingen die na de 15de binnenkomen, worden automatisch gelinkt aan de volgende box.
 
Een Happy Blue Box kan je hier bestellen. De verzendkosten binnen België zijn gratis, naar Nederland betaal je slechts € 2.50.
* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.
Wat vind jij van deze inhoud? Heb jij al eens een Happy Blue Box besteld?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

12 reacties

  1. Nee ik heb nog nooit een box besteld,maar het is wel erg leuk wat er allemaal inzit.De haarborstel ziet er super uit,de shampoo zal ik met plezier testen:),ik moet mijn haar af en toe kleuren om de grijse haren weg te moffelen:)xxx

Reacties zijn gesloten.