Review: Kruidvat Caring Body Oil Warm Vanilla

Geplaatst door
Of je het nu wil of niet: de herfst komt er stilaan aan en dat wil zeggen dat onze huid weer wat droger kan worden. Speciaal hiervoor heeft Kruidvat de Caring Body Oil Warm Vanilla uitgebracht, een lichaamsolie die de huid een heerlijke verzorging geeft. In het najaar zijn mijn armen en benen een stuk droger en daarom was ik erg benieuwd naar de werking van deze nieuwe body oil. 

De Kruidvat caring body oil zit in een plastic flesje van 150 ml. Van mij mocht het flesje gerust nog wat groter zijn. De dop kan je gemakkelijk open en dicht draaien dus je hoeft je geen zorgen te maken dat het flesje snel gaat lekken. Verder ziet de verpakking eruit zoals we van Kruidvat gewend zijn: simpel maar toch vrolijk door de oranje kleur en de speelse print.

Net zoals alle andere body oil producten belooft deze olie je huid heerlijk zacht te maken. De voedende ingrediënten zoals shea butter en amandelolie voeden de huid diep en beschermen de huid tegen uitdrogen. De olie is geschikt voor de droge tot zeer droge huid. In de zomer heb ik hier niet zoveel last van, maar in het najaar kunnen mijn droge armen en benen wel een voedende olie gebruiken. 

Als ik de dop open draai, dan zie ik een kleine opening waar het product beperkt door kan komen. Hierdoor doseert het product goed en zal je dus niet snel teveel olie krijgen. Ook ruik ik meteen een heerlijk warme vanillegeur en daar hou ik van. De warme geur geeft een echt herfstgevoel vind ik!
 
Zoals je ziet bevat de body oil kleine shimmers die de huid een natuurlijke glow geven. De olie is heel makkelijk te verdelen over de huid. Ik moest maar een paar keer wrijven en alles was weg. Zodra de olie is uitgesmeerd, dan blijft er een mooi glans laagje achter. De olie voelt niet vet of plakkerig aan, maar je voelt wel duidelijk waar je de olie hebt aangebracht. De huid voelt echt superzacht aan!
 
Ik vind het zeker een fijn product! De body oil trekt snel in, voelt niet vet of plakkerig aan, maakt de droge huid lekker zacht, en de warme vanillegeur is echt heerlijk. Leuk meegenomen is dat deze olie slechts € 3.99 kost dus voor die prijs hoef je het zeker niet te laten.

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

Lijkt deze body oil iets voor jou? 
Veel liefs,
Vanessa xxx

17 reacties

  1. Wat een leuk product. Daar moet ik eens aan ruiken als ik bij Kruitvat ben, hou niet zo van een overheersende vanille geur.

  2. Ik denk wel dat ik dit produkt ga aanschaffen,ik heb droge huid,en ben zot van vanillegeur,dus…..xxx

  3. Dit klinkt goed, al ben ik niet zo fan van shimmers, maar dat ga ik nog even uittesten. Ik ga deze zeker proberen!

Reacties zijn gesloten.