maandag 21 september 2015

Review: Kneipp Moisturizing Mask (Action)

Wie mij al langer volgt, weet dat ik regelmatig ga shoppen bij de Action. Tijdens mijn laatste winkelbezoekje viel mijn oog op het Kneipp Moisturizing Mask. Voor de goedkope prijs van € 0.99 kon ik dit maskertje écht niet laten liggen. Ik heb het inmiddels getest en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind!


Kneipp is een merk dat ik vooral ken vanwege hun lichaamsproducten: douchegels, douche foams, body scrubs en crèmes. Ik was dan ook aangenaam verrast toen ik in de Action Kneipp gezichtsmaskertjes zag liggen. Omdat ik altijd al tevreden ben geweest over hun lichaamsproducten, ging ik ervan uit dat zo'n gezichtsmaskertje me ook wel zou bevallen. En voor de prijs van € 0.99 kon ik het zeker eens proberen.


Het Kneipp Moisturizing Mask is een hydraterend masker dat je huid hydrateert, vitaliseert, zacht en soepel maakt. Aangezien de herfst in het land is, kan mijn huid wel een extra hydratatie boost gebruiken. 


Dit is de ingrediëntenlijst! Het masker bevat veel hydraterende en verzorgende bestanddelen zoals aloë vera, jojoba, glycerine, amandelolie en shea butter. Wat me opvalt is dat alcohol denat, een uitdrogende vorm van alcohol, op de vierde plaats staat. Hopelijk zal dit mijn huid niet irriteren. 


Het Kneipp Moisturizing Mask bevat twee keer 8 ml. Je kan het maskertje dus twee keer gebruiken. Hierdoor is het masker nog goedkoper want je betaalt dus eigenlijk maar € 0.50 per keer.

Tijd om het gezichtsmaskertje aan te brengen!


Nadat ik mijn gezicht heb gereinigd, breng ik een dikke laag van het masker aan. Het masker ruikt lekker fris, echt genieten! 
Kneipp raadt aan om het masker 10 à 15 minuten te laten inwerken, maar ik heb er 20 minuten van gemaakt. Na 20 minuten is het masker grotendeels ingewerkt en hoef ik nog maar een paar restjes te verwijderen met een washandje. Na gebruik voelt mijn huid zacht, glad en gehydrateerd aan. Ik heb geen last van roodheden of irritaties. Top!

Als je op zoek bent naar een goedkoop en lekker gezichtsmaskertje dat je huid hydrateert en verzorgt, dan kan ik het Kneipp Moisturizing Mask zeker aanraden. Enig nadeel is dat het alcohol denat bevat, wat een uitdrogende werking kan hebben op je huid. Ik heb hier zelf niets van gemerkt, maar ik geef het toch graag even mee.

Het Kneipp Moisturizing Mask kost € 0.99 en is te koop bij de Action.


Heb jij de Kneipp gezichtsmaskers al gespot bij de Action?

Veel liefs,
Vanessa xxx

15 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen dat Kneipp ook gezichtsmaskers heeft, die heb ik hier in de 'gewone' winkels eigenlijk nog nooit gespot. Ben benieuwd of de Action hier ze ook heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op de verpakkingen zien die maskers er altijd zo perfect uit haha! Die uitdrogende werking vind ik wat minder, maar dat kan vaak ook een kwestie zijn van het masker te lang laten zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker hè dat de Action vaak van die goede merken in de schappen heeft voor zulke prijsjes! Ik ga eens even kijken volgende week, want mijn maskertjes zijn bijna op.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben nog nooit bij Action geweest,en heb nog geen maskertje gebruikt,ik zal er echt de tijd eens voor nemen,voor die prijs en toch goede kwaliteit,dat is een koopje:)xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou dit zelf nooit gebruiken op mijn gezicht, het is zo gevoelig. Wel fijn dat hij voor jou werkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze lijkt mij lekker, heb het hier bij de Action alleen nog niet zien liggen x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. lijkt me een fijne masker jammer dat er alcohol inzit wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat goed om te lezen. Ik heb er zelf laatst ook eentje gekocht en ik heb er eentje van mijn moeder gekregen. Dat wordt binnenkort dus ook eventjes uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit herinnert mij eraan dat ik binnenkort weer een maskertje op moet doen! Even ontspannen en mijn huid goed verzorgen! Wellicht kan ik deze proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb ze zien liggen bij de Action, maar twijfelde of ik er één ging meenemen naar huis :)
  Nu ik dit lees is mijn nieuwsgierigheid nog meer gewekt, want het klinkt als een heerlijke maskertje!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb deze ook in de Action zien liggen, maar toch laten liggen... Na deze review ben ik heel benieuwd en vind ik het toch het kopen waard :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. het klinkt inderdaad erg fijn, alleen inderdaad wel opletten als je een gevoelige huid hebt, hier bij ons heb ik hem nog niet gezien bij action, anders was hij echt mee naar huis gegaan....

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Vandaag geprobeerd : ik vind het een zalig maskertje en ga er massa's van kopen, ook voor mijn dochter.

  BeantwoordenVerwijderen