Persbericht: NIVEA micellair water

Geplaatst door
De basis voor een mooie huid? Een diepgaande reiniging! Door ’s avonds en ’s ochtends je huid te reinigen verwijder je onzuiverheden op het gelaat en oogt je huid fris en stralend, ook zonder make-up…Met het gamma 3-in-1 Micellair Water van NIVEA reinig je je huid niet alleen in één enkele stap, het wordt ook nog eens getonifieerd en goed gehydrateerd. Een essentiëel beautyritueel.
 
Ieder huidtype heeft andere behoeften. NIVEA breidt daarom haar gamma uit met twee nieuwe producten, naast het bestaande Sensitive & Verzorgend Micellair Water (verkozen tot product van het jaar 2015): een micellair water voor de normale tot gemengde huid en een micellair water voor de droge huid.
 

Voor ieder huidtype een micellair water

 
Huidverzorgingsexpert NIVEA lanceert twee nieuwe formules voor een praktische en doeltreffende reiniging in alle zachtheid:
 
Een Verfrissend & Verzorgend Micellair Water voor de normale tot gemengde huid, verrijkt met Vitamine E, dat bekend staat om zijn anti-oxidante eigenschappen
 
Een Verzachtend & Verzorgend Micellair Water voor de droge huid, op basis van zachte Amandelolie, bekend om haar verzachtende, kalmerende en beschermende eigenschappen. 
 
Deze twee nieuwe producten vervoegen het gamma van het vorig jaar gelanceerde Sensitive & Verzorgend Micellair Water voor de gevoelige huid van NIVEA op basis van Dexpanthenol en Druivenpitolie.
Magische micellen
 
Een micel is een partikel dat bestaat uit oliemoleculen ingenesteld in water. Ze werkt als een magneet en trekt talg en onzuiverheden aan, maar hydrateert tegelijkertijd de huid zodat ze evenwichtig en gevoed blijft. Dankzij deze technologie worden make-up en vervuiling gemakkelijk verwijderd en dit op een bijzonder doeltreffende manier.
 
Micellair water reinigt en zuivert de huid zonder haar uit te drogen en doet haar fris ogen.
 
Het beautyritueel
 
Kies je micellair water in functie van je huidtype. Masseer je gelaat zachtjes in met een watje en hou je ogen gesloten. De micellaire waters zijn uiterst doeltreffend, reinigen de huid diepgaand en verwijderen alle make-up resten zonder naspoelen of wrijven. Ze zijn eveneens geschikt voor de ogen en verwijderen zelf waterproof make-up. Resultaat: een propere, frisse en stralende huid!
 
Aanbevolen verkoopprijzen:
 
NIVEA Verfrissend & Verzorgend Micellair Water voor de normale / gemengde huid: € 4,39
 
NIVEA Verzachtend & Verzorgend Micellair Water voor de droge huid: € 4,39
 
NIVEA Sensitive & Verzorgend Micellair Water voor de gevoelige huid: € 4,59
 
Beschikbaar vanaf augustus 2015

 

Veel liefs,
Vanessa xxx

13 reacties

  1. dat ziet er helemaal niet verkeerd uit, tenslott is geen huid hetzelfde…ook zijn ze fijn geprijsd…leuk want ik ben best wel een liefhebster van Nivea producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *