Unboxing Happy Blue Box Augustus 2015

Geplaatst door
Gisteren stond de postbode voor de deur met mijn tweede Happy Blue Box, woehoe! Dit is een beautybox die je eenmalig, maandelijks of om de 3 maanden kan bestellen. Voor € 19.95 krijg je een mooi doosje met vijf tot zes full size beauty producten. De inhoud is een verrassing dus je weet niet op voorhand wat er zal in zitten. Er zijn 3 boxen verkrijgbaar: de Happy Girls Box (jonge huid), Happy Women Box (rijpere huid) en de Happy Men Box (voor mannen). Ik ontving de Happy Girls Box en vandaag laat ik je zien wat er allemaal in zit. Kijk je mee?

Wanneer ik de doos open, dan zie ik een kaartje liggen. Daarop staat vermeld welke producten er in de box zitten. Er staan geen afzonderlijke prijzen bij, maar de waarde van de box is sowieso hoger dan de € 19.95 die je ervoor betaald. 
 
Dit zeggen ze over de box: 
 
“In augustus staat de Happy Blue Box in het teken van je huid. De box bevat een douchegel, een gezichtsscrub, een lippenbalsem, een gezichts- en lichaamscrème én een gratis staaltje van Dr. Renaud om je huid goed te verzorgen, reinigen en verzachten. Verder krijg je nog een mascara en een setje nepwimpers. Het gebruik van nepwimpers is al lang geen taboe meer. Ze kunnen je wimpers een heel stuk voller laten lijken en zorgen voor een intensere blik. Enjoy!”
Het eerste wat me opvalt is dat er weer een mooi sjaaltje bij zit, dit keer in een mintgroene kleur. Ook zit er een kleurrijk make-up tasje bij, leuk! Ik vind het echt fijn dat er altijd een extraatje in de box zit. Dat is toch zeker een pluspunt in vergelijking met andere beautyboxen.     
 
Wat zit er in de Happy Blue Box?
SEN – Stress Relief Bath & Shower Gel (250 ml)
 
De SEN douchegel op basis van sandelhout is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en samengesteld volgens de principes van de Chinese geneeskunde. Sandelhout wordt gebruikt om een gespannen lichaam en geest te ontstressen en de kruidige aroma’s zorgen voor een relaxerend effect. 
 
SEN is een onbekend merk voor mij, maar de mooie verpakking maakt me meteen enthousiast. Ik heb al even aan de douchegel geroken en de geur is inderdaad kruidig en relaxerend. Deze douchegel lijkt mij ideaal om ’s avonds te gebruiken zodat je lekker kan ontspannen voor het slapengaan.
E.L.F. Lengthening & Defining Mascara
 
Deze mascara zorgt voor volumineuze wimpers en verandert je blik in één oogopslag. Dit product verzekert een langdurig behoud van kleur en resultaat en schilfert niet. Breng de mascara aan vanaf de wortel van je wimpers naar de punt door middel van zig-zag bewegingen om de wimpers helemaal te bedekken. Naargelang het gewenste resultaat kan je deze beweging nog eens herhalen voor extra volume. 
 
E.L.F. is één van mijn favoriete budget merken dus ik ben zeker blij met dit product. Ik heb nog geen ervaring met de mascara’s van E.L.F. dus dat komt goed uit. Benieuwd of deze mascara fijn zal werken!
NIVEA – Gelaats- en lichaamscrème (50 ml)
 
Deze crème voor gelaat en lichaam trekt snel in, heeft een langdurige werking en zorgt voor een intensieve verzorging van je huid. Je huid voelt weer zacht en soepel aan en dit gedurende de hele dag. Dit product is geschikt voor dagelijks gebruik en ideaal om droge plekjes te behandelen. 
 
Een crème van NIVEA is altijd goed! Je kan het gebruiken voor je gezicht én lichaam en dat vind ik heel fijn. Ik zou het potje niet gebruiken voor mijn droge benen want daarvoor is het iets te klein (50 ml), maar wel voor mijn gezicht, handen, ellebogen enzoverder.
Body & Bess – Facial Scrub (75 ml)
Deze Facial Scrub zorgt voor een intensieve gezichtsverzorging. Dit product bevat een hoge concentratie aan actieve bestanddelen uit frambozenpitolie en is gebaseerd op fijn gemalen frambozenpitten. Maak je gezicht en hals vochtig vooraleer de scrub aan te brengen, masseer lichtjes in en spoel daarna goed af. Door het gebruik van dit product worden dode en verouderde huidcellen verwijderd. Voor een optimaal resultaat gebruik je de scrub best 1 tot 2 keer per week.
Nog een nieuw merk voor mij, leuk! Ik moet zeggen dat de beschrijving alvast goed klinkt. Ik denk dat ik straks een me time momentje ga nemen want ik ben eigenlijk zeer benieuwd naar deze scrub. Ik heb al eens geroken aan de tube en de geur is lekker fruitig en zoet, heerlijk!   
Sabrina Cosmetics – False Eyelashes
Ik heb nog nooit valse wimpers geprobeerd en ik moet bekennen dat het me eigenlijk ook niet veel zegt. Anderen zullen hier waarschijnlijk superblij mee zijn, maar ik ga de wimpers zelf niet gebruiken. Misschien geef ik ze wel een keer weg bij een winactie!

Sabrina Cosmetics – Lip Cream

Door deze lippenbalsem, op basis van natuurlijke ingrediënten, worden je lippen verzorgd en gehydrateerd. Je lippen voelen na gebruik goed en zacht aan. De lippenbalsem met vruchtenaroma komt in verschillende kleuren en smaakjes. Zeker bij droge lippen is het aan te raden de balsem dagelijks te gebruiken.
 
Ik heb veel last van droge lippen dus een lippenbalsem is altijd welkom. Sabrina Cosmetics is nieuw voor mij dus ik ben benieuwd of de lip cream goed zijn werk zal doen. Ik heb de smaak banaan gekregen. Ik had verwacht dat de bananensmaak misschien te overheersend zou zijn, maar eigenlijk is de smaak heel subtiel en dat vind ik fijn.  
 
Dr. Renaud – Lime Cleansing Gel
 
Als laatste zit er nog een staaltje van Dr. Renaud bij. Het is een reinigingsgel in de geur limoen, heel lekker en fris. Volgens mij is dit de perfecte reinigingsgel om ’s ochtends mee wakker te worden!
Ik ben opnieuw aangenaam verrast! Voor € 19.95 is dit zeker een mooie inhoud. De valse wimpers zijn niet mijn ding, maar met al de rest ben ik heel blij. Ik vind het fijn dat de Happy Blue Box met full size producten werkt en dat je er altijd een gratis extraatje bij krijgt (dit keer een sjaal, make-up tasje en staaltje). Dat maakt de Happy Blue Box echt uniek vind ik!
Deze box van augustus is helaas niet meer te bestellen. Inschrijven voor een box kan telkens t.e.m. de 14de van de maand, aangezien de boxen op de 15de worden verstuurd. Alle inschrijvingen die na de 15de binnenkomen, worden automatisch gelinkt aan de volgende box.
 
Een Happy Blue Box kost € 19.95 en is hier te koop. De verzendkosten binnen België zijn gratis, naar Nederland slechts € 2.50. 
 
* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.
Wat vind jij van deze inhoud? Heb jij al eens een Happy Blue Box besteld?
Veel liefs,
Vanessa xxx

21 reacties

 1. Een prima box. Ik gebruik vrijwel nooit nepwimpers, als ik deze zou gebruiken dan zouden het niet diegene uit deze box worden want ik hou dan meer van een naturel nepwimper :-)1

 2. Wat een leuke inhoud! Ik volg je blog al een tijdje en heb je vorige reviews van Happy Blue Box ook gelezen. Ik denk dat ik me er toch ook eentje ga aanschaffen.
  Die nepwimpers kan je wel gemakkelijk zelf bijknippen enzo, dus je kan ze steeds minder opvallend maken. Ik ben echt wel verrast. Ik had al een abo op Deauty, maar heb dat na vorige maand opgezegd omdat ik precies bijna altijd staaltjes kreeg.

  x
  Ine

  1. Hey Ine! Ik heb de Happy Blue Box nu al twee keer ontvangen en ik ben telkens aangenaam verrast over de inhoud. Het is inderdaad fijn dat er full size producten in de box zitten i.p.v. allemaal staaltjes zoals bij Deauty bijvoorbeeld. Bedankt voor de tip van de nepwimpers, maar ik ga ze toch bewaren voor een winactie ofzo 🙂

 3. Fijn voor jou,zo'n box,hiermee kan je volop onbekende produkten testen,en dat is helemaal jouw ding:).Veel plezier ermee!Die wimpers,ja,dat is een beetje teveel van het goeie,lol.xxx

 4. Leuk dat er in de box wat onbekendere producten zitten, althans, behalve Nivea dan. De wimpers zien er inderdaad heftig uit!! Ze kunnen ook heel mooi zijn tegenwoordig, maar deze zou ik ook niet zo snel aandurven 😉 x

 5. Body&Bess ken ik, daar heb ik enkele weken terug enkele producten van mogen uitproberen! Ik heb een heel stalenpakket gekregen van allerlei producten. Deze producten werken heel erg goed voor de droge huid, dus misschien kan dat wel een oplossing zijn voor je droge benen! Enig minpuntje: de bodylotion is best aan de dure kant. Als je mijn review wil lezen, surf dan even naar Foureleven en geef "Body&Bess" in in de zoekbalk!

Reacties zijn gesloten.