5 huishoudelijke favorieten

Geplaatst door
Glenn en ik wonen intussen al een paar jaar samen. Naast de leuke momenten die we samen beleven, moeten er natuurlijk ook huishoudelijke taken worden uitgevoerd. Koken, schoonmaken, wassen en strijken… Genoeg klusjes om te doen! Ik heb geen hekel aan het huishouden, maar het is ook niet het liefste wat ik doe. Gelukkig zijn er een heleboel producten die het huishouden een stuk leuker maken. Vandaag deel ik mijn 5 huishoudelijke favorieten van dit moment!
 

 
Soupline Wasverzachter Perfect Gladstrijken – Lekker zonnig
 
Wie mij al langer volgt, weet dat ik gek ben op wasverzachter. Als ik in de Action of het Kruidvat kom, dan moet ik altijd een fles mee naar huis nemen. Ik vind het heerlijk als mijn was lekker ruikt en ik word er gewoon super gelukkig van! Laatst kreeg ik van mijn mama (net zo’n verslaafde als ik) een Soupline wasverzachter in de geur ‘Lekker zonnig’. Deze wasverzachter ruikt heerlijk bloemig en fris en maakt mijn was lekker zacht. Ook vergemakkelijkt hij het strijken. Wonderen hoef je niet te verwachten, maar ik merk wel dat ik minder inspanning nodig heb bij het strijken en dat de ‘kreuken’ sneller weg zijn. Een heel fijne wasverzachter dus. En mama, als je dit leest: je moet mij nog geen nieuwe fles kopen want ik heb nog wasverzachters genoeg, haha! 
 
 
Robijn Vaporesse Strijkwater – Paarse orchidee & bosbessen
 
Sinds ik strijkwater heb ontdekt, kan ik niet meer zonder. Vooral als mijn was al enkele dagen op het wasrek heeft gehangen om te drogen, dan vind ik het fijn om mijn was nog eens op te frissen door strijkwater met een geurtje te gebruiken. Deze variant van Robijn ruikt ontzettend lekker: bloemig, fruitig en fris. Hij vergemakkelijkt het strijken en maakt onze kleren heel zacht. Ondertussen heb ik al strijkwater van de Action in de voorraadkast staan, maar die van Robijn ga ik zeker nog eens kopen.
 
 
Action microvezeldoeken 
 
De microvezeldoeken van de Action zijn geweldig én goedkoop! Het is echt zo’n doekje dat je voor alles kan gebruiken (zowel droog als nat). Denk maar aan het afstoffen van je kasten, televisie, apparatuur en alles wat stoffig wordt. Dit doekje vangt het op als een magneet. Na het schoonmaken gooi je het gewoon in de wasmachine en zodra het droog is kan je het weer gebruiken. Zo makkelijk!
 
 
W5 Multi-Surface – Sea Breeze
 
Deze W5 doekjes van de Lidl zijn zo fijn voor tussendoor, bijvoorbeeld als je snel iets wil schoonmaken of opfrissen. De doekjes zijn vochtig genoeg en ruiken lekker fris. Voor een grondige reiniging gebruik je natuurlijk beter een sopje, maar voor snel snel vind ik deze doekjes ideaal.
 
Air Time Fabric Freshener – Fresh Linnen & Exotic Pleasure
 
Als laatste vind ik de textiel verfrissers van de Zeeman heel fijn. Ze zijn ideaal voor het verwijderen van nare geurtjes en zorgen voor een aangename frisheid van het interieur en textiel. Ik gebruik ze vooral op mijn gordijnen, matten, kussens en lakens. Deze producten kunnen uiteraard geen echte wasbeurt vervangen, maar voor tussendoor zijn ze wel erg handig.
 
Wat zijn jouw huishoudelijke favorieten? Heb jij nog aanraders?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

10 reacties

  1. De multi doekjes van Lidl (ook action) vind ik ideaal hier in huis met de kinderen. Ik gebruik ze dus geregeld. De verfrisser van Zeeman ken ik nog niet, maar misschien wel eens kopen.

  2. Leuk artikel,ja ik ben dol op produkten:),ik zal nog geen wasverzachter kopen,misschien wel strijkwater?:):)Je vergat nog de afwas:Dreft voor mij echt de beste,en de vloer,ik ruik zo graag de ouderwetse bruine zeep van Carolin.xxx

  3. Dreft!! En zoiets goed dik met bleek in voor de wc. Hahaha, ik klink echt als een desperate housewife. Ik heb sinds kort ook de Dettol tip top. Super handig ding moet ik zeggen

  4. Die action doekjes zijn inderdaad fijn, verder vind ik de robijn met zwitsal wasverzachter echt super lekker. Oh en nog een tip als je eens bij Lidl ofzo komt, cillit bang voor de badkamer is echt een enorme aanrader 🙂

Reacties zijn gesloten.