Ik ga in de douche en ik neem mee

Geplaatst door
In april schreef ik voor het laatst een artikel over ‘Ik ga in bad en ik neem mee’. In dit artikel liet ik jullie zien welke producten ik gebruik als ik in bad ga. Eigenlijk ben ik iemand die ontzettend graag in bad gaat, maar op een warme zomerdag kan ik een frisse douche ook wel appreciëren. Gisterenavond heb ik me gedoucht en het leek mij wel een fijn idee om mijn gebruikte producten nog eens op foto te zetten. Kijk je mee?
 

 
Ik ben gek op douche foams en er staat dan ook altijd eentje in mijn douche. Momenteel gebruik ik met veel liefde de Rituals Mandi Lulur Shower Foam (limited edition). Het is een heerlijke geur en het rijke, volle schuim is echt geweldig! Ik heb inmiddels een tweede foam besteld omdat ik hem zo lekker vind. 
 
 
Voor mijn haar gebruik ik een Dove Nourishing Oil Care Shampoo en Conditioner. De Nourishing Oil Care lijn is bedoeld voor droog, ruw en pluizig haar. De producten herstellen het haar en maken het weer glanzend. Ik vind deze shampoo en conditioner heel fijn en ik heb ze dan ook al meerdere keren gekocht. Ze doen niet alleen goed hun werk, maar ze ruiken ook nog eens lekker. Ze hebben zo’n typische Dove geur, lekker clean en fris.
 
 
Alvorens ik begin met scheren, scrub ik mijn benen met The Body Shop Shea Sugar Body Scrub. Ook weer een heerlijke geur! Door te scrubben verwijder je dode huidcellen waardoor je huid na het scheren nog gladder is. Ik gebruik de scrub trouwens niet voor mijn oksels en bikinilijn, enkel voor mijn benen. 
 
 
Tijd om te scheren! Dit doe ik met de Hema Passionate Foaming Shower Gel en een Gillette Simply Venus wegwerp scheermesje dat ik bij de Action heb gekocht. De Hema Shower Gel staat al lang in mijn douche. In eerste instantie was hij bedoeld om me mee te douchen, maar ik vond de substantie niet zo fijn en daarom gebruik ik hem nu als scheergel. Werkt prima!
  
Zodra ik uit de douche kom, dan smeer ik The Body Shop Blueberry Body Butter. Dit is een heerlijke, dikke body butter die mijn benen superzacht maakt. Zoals je ziet is hij bijna op dus binnenkort zien jullie hem vast nog een keer bij mijn opgemaakte producten.
 
  
En als laatste spray ik de Andrélon Oil & Care Anti-Klit Spray in mijn haar. De anti-klit spray, met arganolie, maakt mijn haar makkelijker doorkambaar en gaat pluis tegen. Je kan je haar nadien föhnen, maar ik laat het altijd aan de lucht drogen.

Wat kies jij: een bad of een douche? En welke producten gebruik jij zoal?

Veel liefs,
Vanessa xxx

17 reacties

  1. Heerlijke producten gebruik je weer onder de douche, die body butter van TBS gebruik ik ook al een tijdje hij is echt lekker qua geur xxx

  2. Hey Vanessa,

    Wat een fijne producten gebruik je zeg! De anti-klit sprays van Andrelon zijn echt fijn he :). Die gebruik ik ook :).

    Liefs!

  3. Erg fijne producten gebruik je Vanessa! Ik vind de Mandi Lulur doucheschuim ook heerlijk! Net zoals de scrub en body butter van The Body Shop! 🙂

  4. Jij herinnert me er steeds aan dat ik die producten van TBS eens moet gaan proberen 😉 Helaas gaat het nog even duren voor mijn huidige op zijn, dus daarna schaf ik ze zeker eens aan!

  5. Ik neem meestal een douche,maar ga ook wel graag eens in bad,al kan ik er niet lang inliggen,ik wil er snel uit:).Douchegel van Nivea gebruik ik graag,of Dove,ook wel foam met patchoulli of vanillegeur vind ik zalig.xxx

Reacties zijn gesloten.