Unboxing I Love Myself Vacation Bag

Geplaatst door
Gisteren kwam de postbode langs met een superleuk pakketje, namelijk de I Love Myself Vacation Bag. Dit is een beauty tas die ik heb besteld bij Huidverzorging Mireille. De inhoud is een verrassing dus je weet niet op voorhand wat er zal in zitten. Wel is het een limited edition voor de zomer en mag je dus zomerse producten verwachten. Ik was ontzettend benieuwd! Kijk je mee naar mijn unboxing?
 

Wanneer ik de doos open, dan zie ik een brief liggen. Daarin staat een tekstje van Mireille en dat maakt de unboxing direct een stuk persoonlijker. Vind ik leuk! 


Op de brief staat deze keer niet vermeld welke producten er in zitten. Mocht je vragen hebben over één van de producten, dan kan je altijd bij Mireille terecht.

De I Love Myself Vacation Bag bevat zeven verschillende producten van zes verschillende merken. De bag kost € 27.95 en heeft een totale waarde van ongeveer € 55. 
 
 
Bij de gewone boxen zitten de producten in een geschenkdoos, maar nu zitten ze in een zomerse tas. Een echte vacation bag dus! De tas is van stevig materiaal, sluit met een drukknop en heeft een binnenvakje met rits. Ik vind de tas perfect om mee te nemen naar het strand, maar je kan het ook als handtas gebruiken om zo een extra vakantiegevoel te krijgen.
 
Wat zit er allemaal in de tas?
 
 
 
Als eerste een grote geurkaars van Bomb Cosmetics in de geur Sunshine Honey – Sweet Heavens. Dit is een ‘Paint Tin Candle’ in de vorm van een klein verfblik. Ik heb deze nog niet eerder gehad dus ik ben er heel blij mee. De zachte en zoete geur is ook heel lekker, daar hou ik van. Ik ga de kaars vanavond al aansteken!
 
Dan vind ik twee producten van Wat Maakt Je Mooi (webshop): een Shower Jelly in de heerlijke, frisse geur Juicy Watermelon en twee Creamy Pistache Mani Bombs. 
De Shower Jelly kan je onder de douche gebruiken om je huid mee in te zepen, maar je kan het ook in bad gebruiken en dan moet je de jelly even onder de stromende kraan houden zodat je lekkere bubbels krijgt. Ik heb nog nooit een shower jelly geprobeerd dus ik ben benieuwd of het iets voor mij is. Het potje staat alvast klaar op bad om tijdens mijn volgende badsessie te gebruiken.

De Mani Bombs zijn mini bath bombs met de perfecte grootte voor een hand of voetbadje. Een mani bomb zit boordevol verzorgende ingrediënten welke je handen en/of voeten voeden en hydrateren. Ik ben er nog niet uit of ik ze voor een hand of voetbad ga gebruiken, maar ik ben wel benieuwd naar de werking hiervan.

 
 
Dan een doorzichtig toilettasje van Dermalogica met daarin vier samples. Ik heb nog geen producten van dit merk geprobeerd dus dit is een mooie kans! In deze handige reisverpakking vind je een Multivitamin Power Recovery Masque, Daily Microfoliant, Intensive Eye Repair en Skin Hydrating Booster. Dermalogica is een vrij duur merk. Ik vraag me dan ook af of ik verschil zal merken op mijn huid. 
 
 
Ook zie ik een mooi, roos nagellakje van Alessandro en dat vind ik leuk. Als het maar roos is hè, haha. Aangezien ik één van de dagen mijn teennagels weer moet lakken, komt dit lakje goed van pas!
 
  
Als laatste een Sun Lipstick van het zonbeschermingsmerk Piz Buin, met Aloë Vera en SPF 30. En daarnaast een Ahava Velvet Body Lotion uit de Mineral Botanic lijn. De geur is zacht en bloemig, een echte zomerse geur. Opnieuw twee onbekende merken voor mij dus ik ben erg nieuwsgierig!
 
Ik vind het een leuke tas met mooie, zomerse producten. Van mij mochten er gerust nog meer producten in zitten! Fijn is dat bijna alle merken nieuw zijn voor mij en dat maakt het natuurlijk extra leuk om de producten uit te proberen. Het unboxen was alvast een klein feest, en nu lekker genieten van mijn nieuwe beauty spulletjes!
De I Love Myself Vacation Bag is een limited edition en is helaas uitverkocht. De gewone I Love Myself boxen zijn natuurlijk wel op elk moment verkrijgbaar.
 
Wat vind jij van deze vacation bag?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

20 reacties

  1. Ik vind de tas zeker een leuke inhoud hebben..Wel vind ik de prijs relatief duur vergeleken met andere boxen die goedkoper zijn maar qua waarde wel een stukje hoger liggen.. toch een leuke box!

  2. Jammer dat hij al uitverkocht is, bij het zien van de inhoud had ik hem ook wel gewild! Vooral de producten van Dermalogica vind ik leuk, ik heb de exfoliator geprobeerd en wauw wat een super product!!

  3. O, wat leuk! Is ook gewoon alleen al leuk om te krijgen en te mogen openmaken, haha. En fijne producten erin 🙂

  4. Zeer leuk ziet het eruit,toffe tas die echt een zomergevoel geeft,fijne spullen die je maar al te graag gaat testen en beoordelen,dat doe je graag he,en rose daar heb je een zwak voor:),mooi nagellakje!xxx

  5. Leuk. Fijne spullen ook die er in zitten. Ahava heb ik wel eens in een Glossybox gehad toen ik daar nog lid van was.

  6. Deze inhoud is weer helemaal super 🙂 Heb hem zelf niet besteld omdat ik net een gewone editie had gekocht, ben benieuwd naar je reviews x

Reacties zijn gesloten.