Unboxing Happy Blue Box

Geplaatst door
Gisteren ontving ik mijn eerste Happy Blue Box, superleuk! Dit is een verrassingsbox die je eenmalig, maandelijks of om de 3 maanden kan bestellen. Voor € 19.95 krijg je een mooi doosje met vijf tot zes beauty producten (geen staaltjes): o.a. make-up, haar-, gelaat- en lichaamsverzorging, accessoires en tools. Fijn is dat je bij je eerste bestelling een vragenlijst krijgt i.v.m. je huidtype en haarkleur, zodat er zo goed mogelijk rekening kan gehouden worden met je persoonlijke voorkeuren. Er zijn 3 boxen verkrijgbaar: de Happy Girls Box (jonge huid), Happy Women Box (rijpere huid) en de Happy Men Box (voor mannen). Ik ontving de Happy Girls Box en vandaag laat ik je zien wat er zoal in zit. Kijk je mee?
 

 
Wanneer ik de doos open, dan zie ik een kaartje liggen. Daarin staat vermeld welke producten er in de box zitten. Het zijn 5 full size producten. Er staan geen afzonderlijke prijzen bij, maar de waarde van de box is sowieso hoger dan de € 19.95 die je ervoor hebt betaald.
Dit zeggen ze over de box:
“De hittegolf is net voorbij, maar de zomer is dat nog lang niet. Met deze box willen we graag wat aandacht schenken aan de voeten. Onze voeten kunnen heel wat afzien tijdens de warme maanden, dus het kan geen kwaad om ze af en toe eens extra in de watten te leggen. Verder zorgen we voor wat leuke make-up en een corrigerende primer zodat je helemaal klaar bent voor een frisse en kleurrijke zomer!”
 
 
Hier zie je alvast vier producten, het vijfde product laat ik straks zien. Ik was aangenaam verrast toen ik het roze sjaaltje zag. Die krijg je er zomaar bij, leuk!
 
 
Herôme Refreshing Foot Spray
 
Deze verfrissende voetenspray is de perfecte voorbereiding voor een inspannende dag en is ideaal voor de vakantieperiode. De spray voorkomt zware benen en opgezwollen enkels en vermindert de transpiratie. Het product trekt snel in, laat geen plakkerig gevoel achter en geeft onmiddellijk verkoeling. 
 
Ik ben zeker blij met dit product. Zo’n verfrissende voetenspray zal deze zomer nog goed van pas komen. Daarnaast ben ik erg benieuwd naar het merk Herôme, want ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd.
 
 
Kiko Skin Tone Corrector Primer
 
Deze gezichtsprimer heeft een licht getinte textuur die huidverkleuringen optisch kan corrigeren, neutraliseren en egaliseren. De primer brengt terug leven in een doffe huid en maakt je teint warmer. Het product voelt aangenaam en licht aan op de huid en is de ideale basis voor een stralend make-up resultaat. Breng de primer in kleine hoeveelheden aan en laat goed drogen alvorens je de foundation aanbrengt.

Het eerste wat ik dacht was: “Wauw, een product van Kiko!”. Ook een onbekend merk voor mij, maar waar ik wel al veel goeds over heb gelezen. Op lange dagen gebruik ik graag een primer zodat mijn make-up langer mooi blijft zitten, dus deze primer van Kiko ga ik met veel plezier testen. Yaaay, mijn eerste Kiko product!

Kiko Smart Eye Pencil
 
Dit oogpotlood voor in en rondom de ogen is gemakkelijk aan te brengen en blijft lang zitten. De crèmige textuur zorgt ervoor dat de make-up intens, goed zichtbaar en gemakkelijk te vervagen is. Het oogpotlood is perfect voor een frisse, zomerse look.
 
Leuk dat er nog een product van Kiko bij zit! Persoonlijk zou ik een zwart oogpotlood leuker hebben gevonden omdat ik geen blauw oogpotlood gebruik, maar ik denk dat sommigen onder jullie vast wel zo’n kleurtje kunnen appreciëren.
 
 
Benecos Natural Duo Eyeshadow
 
Deze veganistische oogschaduw heeft een intense kleur en een zijde zachte textuur. De oogschaduw is 100% natuurlijk en bevat dus geen synthetische stoffen. Dit product is samengesteld met verschillende verzorgende ingrediënten en is daardoor zeer geschikt voor de gevoelige huid. Tip: wanneer je deze make-up met een vochtig borsteltje aanbrengt, wordt de kleur nog intenser.
 
Ook Benecos is nieuw voor mij. De oogschaduw ziet er mooi uit en ik ben dan ook benieuwd hoe het er op mijn ogen zal uitzien. Ik gebruik trouwens meestal twee kleuren oogschaduw dus zo’n duo is ideaal!
 
 
Beauty Nail Set
 
Als laatste een 18-delige manicure- en pedicureset waarmee je je nagels en voeten zelf kan behandelen. De boor komt samen met 10 verschillende boorkoppen waarmee je zelf je nagels kunt vormen en polijsten. De set bevat verder ook een nagelvijl voor extra glanzende nagels en twee druppelvormige eeltremovers om je hielen weer superzacht te maken.
 
Wauw, mooie afsluiter hè? Ik had echt niet verwacht dat er een manicure- en pedicureset bij de box zou zitten. Makkelijk om thuis zelf mee aan de slag te gaan! Ik verzorg mijn handen en voeten eigenlijk veel te weinig, dus vanaf nu heb ik geen excuus meer om dit niet te doen. 
 
 
Ik ben aangenaam verrast! Voor € 19.95 is dit echt een mooie box. Het blauwe oogpotlood is minder mijn ding, maar met al de rest ben ik heel blij. Ik vind het trouwens fijn dat de Happy Blue Box niet met staaltjes werkt en dat je altijd full size producten krijgt. Dat is toch wel een pluspunt in vergelijking met andere beauty boxen. Hierdoor is de prijs natuurlijk iets duurder, maar je krijgt er wel mooie producten voor in de plaats.
 
Deze box van juli is helaas niet meer te bestellen. Inschrijven voor een box kan telkens t.e.m. de 14de van de maand, aangezien de boxen op de 15de worden verstuurd. Alle inschrijvingen die na de 15de binnenkomen, worden automatisch gelinkt aan de volgende box.
 
Een Happy Blue Box kost € 19.95 en is hier te bestellen. De verzendkosten in België zijn gratis, naar Nederland slechts € 2.50.
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

 
Heb jij al eens een Happy Blue Box besteld?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

36 reacties

  1. Oeh die pedi lijkt mij handig zeg. Leuke box om eens te proberen. Ik had er zelf nog nooit van gehoord 🙂

    Liefs, Kim / vintageandbeauty.com

  2. Deze box is nieuw voor me maar de inhoud spreekt me zeker aan. Een van de betere boxen die ik al voorbij heb zien komen 🙂

  3. Indrukwekkende box heb je gekregen, wat een leuke verassing, zo een handig pedicure set in de box!

  4. Oh, zo'n leuke box! Deze kende ik nog helemaal niet! Ik ben echt een megafan van KIKO dus ik vind fantastisch dat het merk in deze box te vinden is!

  5. Ben je happy met je blauwe box,of had je liever een rose?Lol!Er zitten wel veel dingen in,die jou echt wel bezighouden,veel plezier ermee!:)xxx

Reacties zijn gesloten.