Maybelline The Nudes Palette

Geplaatst door
Maybelline is een merk waar ik in het verleden nog niet zoveel van heb gekocht. Om de één of andere reden spreekt hun make-up me nooit zo aan. Maar dat veranderde helemaal toen ze een nude oogschaduwpalette uitbrachten, namelijk The Nudes. Een mooi doosje met maar liefst 12 oogschaduws. Zo’n grote palette had ik nog niet eerder bij dit merk gezien. Ik was dan ook zeer benieuwd om de palette van dichterbij te bekijken. Hieronder mijn review!

De palette zit in het vaste assortiment van Maybelline, maar omdat het merk dit jaar 100 jaar bestaat (wauw!), was er ook een speciale uitvoering met feestelijke print. Ik heb het gewone doosje maar daar ben ik ook al heel blij mee. Het doosje ziet er mooi en chique uit vind ik. The Nudes kost € 15.99.
 
De palette bevat 12 oogschaduws, waarvan zowel matte als glanzende kleuren. De nude kleurtjes zijn perfect om een zachte, neutrale look mee te maken. De zwarte kleur is wat heftiger, maar die is dan weer ideaal om als eyeliner te gebruiken. 
 
Eerste rij
 
 
Tweede rij
 
De eerste rij bevat zachte kleuren. Eerlijk gezegd vind ik de pigmentatie een klein beetje tegenvallen, in die zin dat ik er meer van had verwacht. De highlighter en de bruine shimmer kleur vind ik heel mooi, maar van de matte tinten word ik niet wild enthousiast. De pigmentatie van de tweede rij is gelukkig een stuk beter! Het zijn allemaal prachtige shimmers. Behalve dan de zwarte kleur, die is mat maar ook die is goed gepigmenteerd. De eerste rij is dus niet wauw, maar de tweede rij maakt het wel goed voor mij.
 
De oogschaduws zijn zacht en werken fijn zonder te kruimelen. De kleuren zijn makkelijk aan te brengen op het ooglid en blenden mooi in elkaar. De kleuren zijn vrij subtiel dus een knallende ooglook kan je er niet echt mee maken. Wel is deze palette ideaal om elke dag te gebruiken en om er mooie nude looks mee te maken!
 
 
Maybelline The Nudes palette kost € 15.99 en is o.a. te koop bij de drogist en The Make Up Spot.
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

 
Wat vind jij van de Maybelline the nudes palette?

Veel liefs,
Vanessa xxx

21 reacties

 1. Wat een mooie palette =)
  Erg mooie kleuren , jammer van de eerste kleuren maar inderdaad de andere maken het goed.
  Liefs Jorinda

 2. Ik vind het mooi palette, maar de pigmentatie van de eerste rij valt idd wat tegen

 3. Mooie afwisseling kwa pigment zo kan je in rij 1 echt voor die nude look gaan en met die tweede rij iets meer pittiger! Vind t een mooi palette!

 4. Ik gebruik altijd de fijne mascara's van Maybelline, maar hierdoor zou ik ook best deze oogschaduw palette willen proberen! Ik vind het wel leuke, neutrale kleuren 🙂

 5. Ik vind het een mooi palette maar ik heb al vrij veel gelijkaardige kleurtjes. Ik kijk wel uit naar de meer roze versie van dit palette. Hij is al te koop in de VS maar hopelijk ook snel bij ons!

 6. Mooi palette! En de kleuren zien er mooi uit. Ik heb met Maybelline ook al voorgehad dat de pigmentatie van de ene kleur sterker was dan de andere. Een beetje vervelend soms, maar aan de andere kant betaal je ook niet héél erg veel 🙂

  Liefs,
  Marlies – Golden Mirrors & Pink Bows

 7. heel mooi palette, al vind ik de kleuren niet echt vernieuwd, ik denk dat ik de meeste al wel heb, verdeeld over andere palettes..

 8. Die kleuren staan bij jou mooi,past bij de kleding,het doosje oogt leuk,maar ik vind het voor mij niks,er zitten teveel kleuren in die ik nooit gebruik.100-jarig bestaan al?Ik wist niet dat oogschaduw reeds zolang gebruikt werd:):)xxx

 9. Ik ben mij een beetje aan het inwijden in de wereld van de make up, gewoon om mezelf wat vaker op te maken. (Lees: meer dan simpele eyeliner en mascara.) Ik heb mezelf al twee goede brushes aangeschaft van Hema met hulp van twee beautybloggers, maar nu moet ik nog een goed palette hebben. Ik heb er eentje van BE Creative, het merk van Ici Paris XL. Maar ze raadden mij een ander aan, iets van essence of catrice om mee te beginnen. Omdat het goedkoop is en toch goed werkt. Maar nu vroeg ik mij af; is dit een goed palette om te beginnen of zou ik beter nog even wachten en eerst oefenen met goedkopere palettes?

  1. Hey Charlotte! Leuk om te lezen dat je aan het experimenteren bent met make-up. Ik kan je deze palette zeker aanraden, maar die van Essence en Catrice zijn ook mooi. Het hangt er een beetje vanaf hoeveel geld je eraan wil geven. Essence en Catrice zijn goedkoop, die van Maybelline is wat duurder. Als je nog vragen hebt, laat maar weten! 🙂

Reacties zijn gesloten.