Rituals Mandi Lulur Shower Foam (Summer Limited Edition)

Geplaatst door
Wie mij al langer volgt, weet dat ik gek ben op douche foams. Niets is heerlijker dan te douchen met een heerlijk, dik schuim! Mijn favoriete douche foams zijn die van Rituals. Ik was dan ook heel blij toen Rituals de limited edition ‘Mandi Lulur’ voor de zomer uitbracht. Er zijn meerdere producten te koop binnen deze collectie, maar ik heb alleen de shower foam gekocht. In dit artikel vertel ik je wat ik ervan vind!
 

De Mandi Lulur is een Indonesisch schoonheidsritueel van toekomstige bruiden, die zij 40 dagen voor het huwelijk ondergaan. De gehele collectie straalt rust uit. Enerzijds door de witte verpakking en anderzijds door de zachte en bloemige geur.  

 

Er zijn in totaal zes producten verkrijgbaar binnen deze collectie: een bath foam, body scrub, shimmer body cream, shower foam, geurstokjes en een geurkaars. Ik heb alleen de shower foam gekocht, maar stiekem zou ik de body cream ook nog wel willen. 
 
 
De ingrediënten:
 
AQUA/WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SORBITOL, ISOPENTANE, ISOPROPYL PALMITATE, PARFUM/FRAGRANCE, ISOBUTANE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRIC ACID, LINALOOL, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, GLYCERIN, CITRONELLOL, GERANIOL, BENZYL SALICYLATE, SINE ADIPE LAC/NONFAT DRY MILK, PLUMERIA ALBA FLOWER EXTRACT, ORYZA SATIVA (RICE) EXTRACT, POTASSIUM SORBATE
 
De belangrijkste ingrediënten zijn frangipani (een soort bloesem) en rijstmelk. Verder bevat de douche foam SLES, wat voor een lekker dik schuim zorgt. Het nadeel hiervan is dat je huid een beetje droog kan aanvoelen. Ik heb hier zelf geen last van, maar ik geef het toch graag even mee. Een tip: Smeer na het douchen een body cream om je huid lekker zacht te maken. 

 

Zoals alle douche foams van Rituals, schuimt ook deze weer heerlijk. De foam komt eerst wit en transparant uit de bus en verandert daarna in een lekker dik schuim. Zo lekker om je mee te douchen! De geur is om verliefd op te worden: zacht, bloemig, luxueus, een tikkeltje exotisch… Echt weer zo’n bijzondere geur die je alleen bij Rituals vindt.   

De douche foam kost € 8 maar is wel zuinig in gebruik. Je hebt slechts een klein beetje nodig om een rijk, vol schuim te verkrijgen. Je kan ook altijd een douche puff gebruiken, dan gaat het nog meer schuimen.
De Rituals Mandi Lulur Shower Foam kost € 8 en is te koop bij Rituals. Let op: het is een limited edition die enkel deze zomer verkrijgbaar is. Als je graag iets wil hebben uit de collectie, dan zou ik niet te lang meer wachten.

Heb jij al iets uit de Mandi Lulur collectie?

Veel liefs,
Vanessa xxx

11 reacties

  1. Ik heb deze geur onlangs in de Rituals winkel geroken en vind de geur echt onwijs lekker. Vind het knap dat Rituals elke keer weer van die unieke geuren uit brengt! En de hoeveelheid schuim van de foams is ook altijd zo fijn, love it!

  2. Ik vind dit echt een héérlijke geur, ik wilde érg graag de mini geurstokjes voor in de badkamer..maar die hebben ze niet in deze collectie. Erg jammer!

  3. Nee van die collectie heb ik nog niets in mijn bezit.Ziet er wel verleidelijk uit,en ja de witte flacon straalt rust uit :)xxx

  4. Ik heb hem ook geroken en wat rook hij lekker! Dus misschien dat ik hem ook nog ga kopen 😀 x

  5. Ik hou van de shower foams van Rituals! De geur van deze lijn trekt me alleen iets minder. Jammer, de vorige limited editions vond ik heerlijk!

Reacties zijn gesloten.