Opgemaakte producten mei 2015

Geplaatst door
Iets later dan normaal, maar hier zijn ze dan: mijn opgemaakte producten van de maand mei. In dit artikel laat ik jullie zien wat er in mijn mandje zit en natuurlijk vertel ik er ook bij wat ik van de producten vind. Kijk mee!

 
ONYX Oog & Make-up Reinigingsdoekjes
 
Als eerste heb ik een pakje reinigingsdoekjes van de Action opgemaakt. Ik heb ze vooral gebruikt om swatches van make-up mee te verwijderen. Daar zijn ze prima voor! 
 
Bella Cotton Maxi Wattenschijfjes
 
Zoals iedere maand heb ik een pak grote wattenschijfjes van de Action opgemaakt. Ze zijn zacht voor mijn huid, pluizen niet én ze zijn spotgoedkoop.
 
The Body Shop Vitamin E Hydrating Toner
 
Deze tonic is heel fijn. Hij verwijdert vlot de laatste restjes make-up en is zeer verfrissend. Ook bevat hij vitamine E en deze vitamine heeft een verzorgende en vochtinbrengende werking voor de huid. Zeker een pluspunt!
 
NIVEA Sensitive 3 in 1 Micellair Water
 
Micellair water is zo makkelijk om je gezicht mee te reinigen. Even met een watje reinigingswater over je gezicht en hup, je bent klaar! Het micellair water van NIVEA verwijdert vlot mijn (oog)make-up en voelt lekker fris aan. Een minpuntje is dat mijn huid na gebruik droog en trekkerig aanvoelt. Om die reden zou ik dit product niet meer opnieuw kopen. Het micellair water van Garnier vind ik persoonlijk fijner.
 
 
Kneipp Douche Foam Morning Kiss
 
Deze douche foam heb ik ontvangen om te testen en sinds dan heb ik het elke dag gebruikt. Hij is zo fijn! Het is een heerlijk dik schuim en de geur is lekker fris en fruitig. De foam maakt je huid goed schoon en daarnaast is hij ook ideaal om je mee te scheren. Absoluut een aanrader!
 
Rituals Samurai Foaming Shower Gel
 
Ook Glenn (mijn vriend) houdt van douche foams. De douche foam van Rituals is zijn grote favoriet! Het schuimt lekker, maakt goed schoon en ruikt echt heerlijk. Ik denk dat er weinig mannen zullen zijn die deze douche foam niet goed vinden. En door de lekkere geur hebben de vrouwen er ook iets aan, haha. 
 
 
Essence All About Matt! Fixing Compact Powder
 
Met dit transparante poeder heb ik héél lang gedaan. Maar sinds ik de pan heb geraakt, is het poeder helaas los gekomen. Daarom kan ik niet anders dan dit product gewoon weg te gooien. Momenteel gebruik ik een poeder van Catrice, maar in de toekomst zal ik het poeder van Essence zeker opnieuw kopen want ik vind het heel fijn.
 
Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara
Mijn favoriete budget mascara! Deze mascara geeft mijn wimpers volume en lengte, helemaal zoals ik het wil. Ik gooi hem weg omdat hij is uitgedroogd, maar inmiddels gebruik ik alweer een nieuwe!
 
Zo, dit zijn de producten die ik heb opgemaakt. Niet zoveel als anders, maar wie weet heb ik volgende keer weer een voller mandje. De ene maand maak je nu eenmaal meer op dan de andere maand.
 
Heb jij al één van deze producten gebruikt? 
Veel liefs,
Vanessa xxx

27 reacties

 1. Wat een fijne producten heb je opgemaakt =)
  De essence poeder gebruik ik ook altijd echt een top product!
  Liefs Jorinda

 2. Die vitamine e mist is heerlijk blijf hem steeds opnieuw kopen, en die mascara van Essence staat ook weer op mijn boodschappenlijstje haha. Mooie producten heb je opgemaakt vooral die foam van Rituals lijkt mij heerlijk x

 3. Douchefoams blijven lekker! Ik gebruik ze niet heel vaak, omdat ik liever in bad ga, maar bij het douchen pak ik ze altijd.

  1. Dat heb ik zelf ook:) Dat geeft mij een badgevoel (schuim!!!!) in de douche 🙂

 4. Ik heb nog nooit de grote wattenschijfjes van de Action geprobeerd. Misschien toch eens doen

 5. Weer heel wat opgemaakte producten. Wij deze maand toevallig ook veel opgemaakt. Dus er ligt een lijstje klaar om alles aan te vullen!

 6. Mooie producten heb je opgemaakt! Nick is momenteel aan een mini shower foam van de mannengeur van Rituals bezig! Ikzelf ook ook altijd mijn wattenschijfjes bij Action, maar dan wel de kleinere! 🙂

 7. Fijn producten heb je opgemaakt! Het all about matt powder van Essence blijft ook mijn favoriet x

 8. Ik ben benieuwd naar de douche foam van Kneipp! De mascara van Essence heb ik ook een poosje gebruikt. Denk dat ik 'm weer ga halen binnenkort.

 9. Ik ben zo benieuwd naar de douche foam van kneipp.
  Heb net hetzelfde met het poeder van Essence

 10. Jeej, die laatste twee gebruik ik ook met veel liefde! Stom dat hij gebroken was, in mijn lompheid heb ik het geluk gehad dat die stunt me nog niet is voorgevallen 😉

 11. Ik was wel benieuwd naar het micellair reinigingswater van Nivea, maar wat jammer dat je huid erna droog en trekkerig aanvoelt! Dan blijf ik toch maar bij mijn reinigingswater van Garnier.

 12. Die douche foam van Kneipp wil ik ook wel eens proberen. Ik vind het schuim zo heerlijk! x

 13. Ik ga het reinigingswater van Garnier eens aanschaffen. Ben al een tijdje op zoek naar een goede reiniging voor mijn gezicht.

 14. Leuke producten! De wattenschijfjes van action gebruik ik ook altijd! Het poeder van essence ga ik ook eens moeten halen, wil het al zo lang eens proberen 😉

 15. Leuke producten! De wattenschijfjes van action gebruik ik ook altijd! Het poeder van essence ga ik ook eens moeten halen, wil het al zo lang eens proberen 😉

 16. Leuke producten! De wattenschijfjes van action gebruik ik ook altijd! Het poeder van essence ga ik ook eens moeten halen, wil het al zo lang eens proberen 😉

 17. Ik heb nog geen van die produkten gebruikt,maar jij hebt wel wat opgebruikt:):),leuk om te zien,in je bakje:)xxx

 18. Waar dient dat poeder van essence dan voor? ;p leek in make-up :p

  1. Hey Vicky! Poeder zorgt ervoor dat je foundation goed blijft zitten en dat je niet gaat glimmen. Als je nog vragen hebt, laat maar weten! 🙂

 19. Je hebt fijne producten opgemaakt, ik moet ook nog mijn opgemaakte producten laten zien oeps!
  Ik denk dat ik het woensdag online ga zetten! All About Matt heb ik nu ook al terug de pan geraakt en gelukkig begint hij niet te brokkelen 🙂
  X

 20. ben het eens over de Action watjes! de meeste goedkope watjes pluizen, die van action niet. En bedankt voor de waarschuwing van het Nivea water, dan ga ik het ook op Garnier houden

 21. Wat een leuke producten heb je opgemaakt deze maand! Ik gebruik de Nivea Sensitive 3 in 1 micellair water en ben er enorm tevreden mee 🙂 Bij mij geeft het geen trekkerig gevoel, ik denk dat het wat van je huidtype afhangt. Liefs! x

Reacties zijn gesloten.