Kruidvat Spa Secrets Shower Foams

Geplaatst door
Sinds kort heeft Kruidvat een nieuwe lijn, namelijk Spa Secrets. Dit is een luxe verwenlijn voor een hele fijne prijs. Spa Secrets bestaat uit drie verschillende lijnen: Treasures of Morocco, Traditions of Japan en Miracles of Bali. Als blogger kreeg ik uit elke lijn een shower foam toegestuurd. Superleuk! Ik ben echt gek op douche foams dus jullie kunnen al raden hoe snel ik in de badkamer stond met deze nieuwe producten. Lees mee!
 

Spa Secrets is een luxe spa en welness verwenlijn geïnspireerd op traditionele en authentieke badrituelen vanuit de hele wereld. Er zijn drie verschillende lijnen (te herkennen aan de verschillende kleuren): Schatten van Marokko, Tradities uit Japan en Wonderen van Bali. Op de verpakking wordt dit natuurlijk in het Engels afgebeeld. 
 
Over de verpakking gesproken… Die ziet er ontzettend mooi en kleurrijk uit, echt verrassend van Kruidvat! Er is trouwens expres voor gekozen om de naam van Kruidvat niet zichtbaar weer te geven. Hierdoor stralen de producten meer luxe uit en zijn ze ook ideaal om cadeau te doen.

Ik heb uit elke lijn een douche foam ontvangen, maar er zijn nog meer producten in het assortiment: een shower gel, shower cream, shower scrub, body lotion, body cream, body scrub, body oil en hand cream. Je kan dus verschillende producten uit dezelfde lijn combineren!

 

Treasures of Morocco
 
Deze douche foam ruikt heel lekker. De geur van argan oil & rose is zacht, licht bloemend en kalm. Het is een fijne, ontspannende geur die me aan mijn vakantie in Tunesië doet denken. Echt zo’n typische welness geur!
 
Miracles of Bali
 
De perfecte douche foam voor op een warme zomerdag! De geur is een combinatie van kokos en bloemen, vrij zoet. Van de drie lijnen vind ik de coconut water & frangipani geur het meest duidelijk en heersend. Velen zullen deze geur fantastisch vinden, voor mij is het een beetje wennen.
 
Traditions of Japan
 
Bij deze geur moest ik meteen aan de typische geuren van Rituals denken. Als je zoals ik een echte Rituals liefhebber bent, dan zal je deze geur waarschijnlijk wel fijn vinden! De geur van bamboo & blue lotus is lekker fris en een tikkeltje houterig. Handig aan deze variant is dat hij zowel door vrouwen als mannen kan worden gebruikt. 
 
Mijn favoriete geuren zijn Treasures of Morocco en Traditions of Japan. Miracles of Bali vind ik iets te overheersend, maar dat is natuurlijk persoonlijk.
 
 
Ik ben gek op douche foams! Niets is heerlijker dan te douchen met een heerlijk dik schuim. De douche foams van Kruidvat zijn heel fijn! De foam komt als een doorzichtige gel uit de bus en verkleurt dan naar een wit, luchtig schuim. De foam voelt heerlijk zacht en romig aan. Na het douchen blijft er nog even een subtiel geurtje hangen en dat vind ik fijn. Echt een verwenproduct!
Wauw, ik ben echt enthousiast over deze shower foams. Mooie luxe verpakkingen, lekkere geuren, een heerlijk schuim… Ja, Kruidvat heeft me enorm verrast! De shower foams kosten € 3.99 (200 ml) per stuk en zijn daarmee een goedkoop alternatief voor de Rituals shower foams. Ik kan ze iedereen aanraden!
 
De Kruidvat Spa Secrets Shower Foams kosten € 3.99 en zijn te koop bij Kruidvat. 
Welke geur lijkt jou het fijnst?
Veel liefs,
Vanessa xxx

34 reacties

 1. Wat een goede prijs/kwaliteit verhouding zeg! De traditions of japan spreekt me erg aan.. Weet je ofdat ze ook voldoende hydraterend werken voor mensen met een droge huid?
  Veel liefs,
  Valerie

  1. Hey Valerie! Ik heb een normale huid en voor mij zijn de foams hydraterend genoeg. Ik kan helaas niet met zekerheid zeggen of ze geschikt zijn voor de droge huid. Maar voor dat geld kan je het altijd eens proberen, nee? Als je nog vragen hebt, laat maar weten 🙂

 2. Leuk! Ik ben helemaal gek op foams! Ik ga er volgende keer eens naar kijken 😀 Xx

 3. Ik heb ze al een paar keer zien staan en iedere keer getwijfeld.. Ze zien en klinken heerlijk! Volgende keer toch maar iets van meenemen denk ik 😉 Fijne review!

 4. Wat een fijne review! Zodra ik wat doucheproducten heb opgemaakt, ga ik zeker eens 1 van deze foams uitproberen. Lijkt met ook leuk om cadeau te geven 🙂

 5. Ik vind dit zulke leuke producten van het Kruidvat, echt een toevoeging aan het assortiment. Ik ga er dan ook zeker een proberen.

 6. Wat een toffe verpakking hebben ze! 😀 Ik ga ze ook een keertje moeten proberen want de geurtjes lijken me heerlijk, ik kan niet kiezen! 😀

 7. het klinkt allemaal heel erg lekker, zeker de schatten uit marrokko , dat lijkt mij wel wat….

 8. Ik had in eerste instantie ook niet gedacht dat ze van Kruidvat waren, maar nu snap ik ook waarom: omdat de naam er dus ook niet op vermeld staat haha. Ik vind super leuke productlijnen die ze nu ontwikkeld hebben, ik ben zo benieuwd naar de geuren!

  1. Kleurige verpakkingen,dat geeft al zin om te testen:),ik zou gaan voor de geur die heimwee opwekt naar onze vakantie….xxx

 9. Ik ben ontzettend benieuwd naar de drie geuren van deze lijnen! Snel eens ruiken als ik in de Kruidvat ben :-)!

 10. Ben sowieso gek op foams deze staan ook nog op mijn lijstje om te proberen, ben vooral nieuwsgierig naar de geuren x

 11. Ik heb de rode variant gisteren geprobeerd, maar voor mij was die iets te kruidig ofzo denk ik. Ik heb het meer voor de Japan-lijn 🙂 liefs!

 12. Deze moet ik dringend gaan uitproberen, maar de geuren vind ik alvast heerlijk

 13. Ik vind die foams van Rituals heerlijk maar veel te duur. Dit lijkt me een goed alternatief, ik loop zeker binnenkort naar het Kruidvat.

 14. Leuke review! Ik ben ook heel tevreden over deze douche foams, de rode is mijn favoriet. =)

 15. Fijne review! Het klinkt als fijne producten, ik vind ze er ook leuk uit zien! Ik heb wel een rituals shower foam en die vind ik heel fijn!

 16. Klinkt goed! Ik gebruik eigenlijk altijd foams van rituals. Als die op is kan ik deze wel eens proberen

Reacties zijn gesloten.