E.L.F. Prism Eyeshadow Sunset

Geplaatst door
E.L.F. is zeker één van mijn favoriete budget merken. Hun make-up is niet alleen mooi, maar het is ook betaalbaar. Onlangs heb ik een pakketje ontvangen met enkele producten van dit merk. De E.L.F. Prism Eyeshadow Sunset palette is daar één van. Dit is een mooie palette met zes shimmery tinten. Ik heb ze intussen al een paar keer gebruikt en vandaag vertel ik je er iets meer over!

Er zijn 3 Prism palettes van Eyes Lips Face verkrijgbaar: Nude, Sunset en Smoke. Normaal zou ik voor nude kleurtjes gaan, maar met het oog op de zomer ging mijn keuze toch naar de Sunset palette. De Prism palettes bevatten geen matte kleuren, alleen shimmery tinten.
De verpakking is van goede kwaliteit. De Prism palette is van stevig materiaal en is daardoor ideaal om mee te nemen onderweg. De palette bevat ook een spiegel en dat vind ik erg handig. 
 
Ik vind de kleuren heel mooi en er zit genoeg afwisseling in de palette. Enkel de derde en de vijfde kleur lijken een beetje op elkaar. De kleurkeuze vind ik goed: goud, koper, brons… Mooi voor de zomer, maar eigenlijk kan je de palette net zo goed in de herfst gebruiken.
 
 
De pigmentatie is echt goed! De oogschaduws zien eruit als poeders, maar hebben een crèmige formule. Ze zijn makkelijk aan te brengen, blenden mooi in elkaar en blijven lang zitten. Enig nadeel is dat ze een klein beetje fall out geven, maar gelukkig zijn de kleuren niet al te donker en valt het dus mee.
 
 
Ik ben heel blij met deze palette! De oogschaduws zijn mooi, goed gepigmenteerd en longlasting. Voor slechts € 10 krijg je zes prachtige kleuren die van prima kwaliteit zijn. E.L.F. heeft nogmaals bewezen dat mooie make-up niet duur hoeft te zijn!
 
De E.L.F. Prism Eyeshadow Sunset palette kost € 10 en is te koop in de webshop.
 
Wat vind jij van de E.L.F. Prism Eyeshadow Sunset palette?

Veel liefs,

Vanessa xxx

25 reacties

  1. Vind het een prachtig palette deze variant en de nude variant staan beide nog op mijn (mega lange ) wishlist x

  2. Dat ziet er erg mooi uit. Ik zou het super vinden om er een look mee te zien

  3. Superleuke kleurtjes en wat een pigmentatie! Ik draag vooral nude kleuren, maar met de zomer durf ik af en toe wel eens een kleurtje te gebruiken 😉 liefs!

  4. De vormgeving vind ik erg mooi en de kleuren ook. Ik houd wel van een beetje glans!

  5. Deze wil ik ook! Staat al heel lang op mijn wishlist, maar nog steeds niet gekocht haha. Ik vind de kleurtjes lekker vrolijk en mooi <3

  6. Leuke palette,zomerse look,ja dat mag nu wel gaan komen,leve de zomer :)xxx

  7. Woooow, dit verbaast me echt! Eerst dacht ik 'nah, niets voor mij' maar toen ik de swatches zag dacht ik wel even anders 🙂 Prachtig!

  8. Oeps, ik reageerde met mijn vriend's account haha.
    Zo, wat een pigment! Niet perse mijn kleurtjes, maar ik vind het er wel erg mooi uitzien. Mooie foto's heb je er van gemaakt.

Reacties zijn gesloten.